2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
pedig nem lakunk messze egymástól :-)
most süt a nap, de a napsütéssel felváltva esik az eső!!!
Bocs :-)
Szofi: Bálint is nyugodtan türelmesen tűri ha piszkálom a fülét, és olyan jó csinálni:-)))
Nálunk süt a nap + esik az eső:-)
Aktívak vagytok lányok:))
Réka jobbulást Lucának, remélem hamar túljut ezen a víruson!
Fülöpke nálunk még mindíg nagyon rossz az idő!
Az éjszakákhoz kitartás, lehet, hogy a front miatt ilyen nyugtalan Marci+ a foga!
Nálunk soha nem aludt az ágyunkban Léna. Egyrészt kicsi volt az ágyunk de most, hogy a nagy van most sem tenném ide éjszaka. Félnék, hogy ráfekszünk, nem aludnék egy percet sem:) A párom nővéréék még mindíg nem tudják visszaszoktatni a fiukat a saját szobájába pedig már elmúlt négy éves! Szóval Babianyu, Fredaszter ügyesek a fiúk, hogy ilyen könnyen visszaszoktak:))
az én Levim még messze a mászástól:-((
hát az orrszívás nálunk is nagy harc volt a múlt héten:-S
Monstro, Szasza nagyon édes a hintaágyas-lazulós képen!!!! iszonyú aranyos kis gombóc!!!
Lénának meg nagyon szép napernyője van, sokkal jobb, mintha narancssárga lett volna!
Na lányok én megyek, később majd még benézek!
Pusszantás!
Nem gondoltam, hogy ennyien így csinálják!
Az anyósom szerint ez a lustaság, pedig ez nem arról szól, hogy nehezemre esett volna felkelni. Inkább a biztonság és így én is nyugodtabban aludtam. Sokat mondogatta, hogy majd nem fogom tudni átszoktatni. Szerencsére nem lett igaza:-)))))
jaj szegény gyerekem de utálja az orrszívást! :((( Úgy ordít ahogy a torkán kifér! Amint abbahagyom Ő is abbahagyja a sírást, mint akit elvágtak! De már olyan erő van benne, löki el a kezével, meg forgatja a fejét közben, alig bírom lefogni! :SSS
Régen jobban viselte, most meg...
Szerintem már biztos megutálta! :(
Babianyu, Gabuci is köztünk alszik. :) Én is imádom hogy ott van mellettem. Napközben el van a kiságyában, de éjjel csak köztünk alszik el. Sokszor gondolok arra hogy már ideje lenne vissza szoktatni a kiságyába, de önző módon mindig halogatom. :)
Fredaszter, Bálint tök ügyes hogy ilyen jól "átszokott"!
Én csak annyira szoktam neki amennyire engedi a bőr. Én azt hallottam hogy így kell és akkor fokozatosan feljebb jön rajta.
Petinek anno meggyűlt ezzel a bajunk, mert mindenki azt mondta hogy nem kell piszkálni, így hagytam. Egyszer fél éves korában az orvos úgy felrántotta neki hogy vérzett is. Kétségbe estem, elvittem egy másik dokihoz, aki írt fel rá kenőcsöt (mert begyulladt neki), és attól elmúlt. Az a doki is azt mondta hagyjam, ne húzgáljam neki. Később fitymaszűkülete lett. :(
Ezért most másképp csinálom Gabucinál. Soha nem húzom neki jobban fel annál amennyire engedi a bőr.
Olyan nehéz ez a fiúknál, nem tdja az ember hogy csinálja, mert mindenki mást mond. :S
Nem fog rászokni:-)
Bálint 5 hónapos koráig aludt velünk, aztán úgy gondoltam nekünk is és neki is jobb lesz ha megy a saját ágyába, jobban alszik ha nem szuszogunk meg mocorgunk mellette. Nem volt gond, azóta simán a kiságyban alszik:-)))
:-)
1 éves korig azt mondta ne húzogassam :-)))
a védőnő mindig megnézi neki, ő húzogatja, állítólag utána már magának fogja...
Feltépni????
Úr Isten!!
Tominak is nagyon szűk de kaptunk egy krémet azzal kell minden este fürcsi után kenni.Lazítja Neki.Sokáig fog tartani de nem fáj legalább.