2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
MOnstro, Fredaszter: valószínűleg nektek volt igazatok, Marci ma m ár jobban aludt, hála a Dentinox gélnek. Mégiscsak a foga kibújása a ludas?!
A Kopaszi gáthoz mi is lehet, hogy elmegyünk a találkára. Apával elvitetjük magunkat, aztán otthagyjuk valami kávézóban. Van ott ilyesmi?
Szerintem nem kell, a melegben minek takarót meg úgy is visz az ember.
Monstro olvastam a naplódban a névreszóló baba holmit, én biztos vevő lennék rá, mert Kiarás sehol nincs semmiből és Máriós sem ( Ő a fiam de már rég nem hord baba holmit :)).
Neeeeem!
De hogy is minek!Lesz olyan hogy könyörögni fog a babuci hogy vedd ki,mert melege van benne.Ezért nem szabad sötét színű babakocsit venni.Legyen minnél szellősebb világosabb.Legyen kupolája ami takarja a babát a naptól.Meg ilyenek.
Na megyek, 2-re megyünk vissza a dokihoz. Gabucim kidőlt, lassan ébresztenem kell.
Szép napocskás délutánt mindenkinek! :)
:))) Kicsit vadóc a külseje, ezért volt aki meg sem merte simogatni. Pedig nem olyan! A vad külső érzékeny belsőt takar! :)) Mondjuk van egy kényes természete, mert mikor elvittem pároztatni a dokiékhoz és ott hagytam 1-2 hétre megsértődött rám. Mikor hazavittem akárhányszor elmentem mellette rávert a lábamra! :) Másnap viszont már ugyanúgy jött hozzám, de azért megmutatta hogy haragszik. És érdekes módon Petivel és Balázzsal nem csinálta ezt, csak velem.
Mikor karácsonykor elmentünk meglátogatni azt hittem akkor is haragudni fog, vagy nem ismer meg 4 hónap után, de nagyon megörült és dörgölőzött hozzám. Már nagyon kíváncsi vagyok rá, azóta nem láttam. :(
Mit szólnátok a csütörtök délelőtthöz?
Kopaszi gátnál
Sziasztok!
Mi is tudunk menni jövő héten, csak egyedül a kedd nem jó. Láttam a képeket a találkozóról nagyon helyesek voltatok.:)Most megyek végre visszaolvasom a naplókat.
Monstro: tetszik a húsvéti hangulat a naplódban, Szandi baba tündéri:-)))) Te hol néztél babakocsit ilyen jó áron? Nekünk is megfelelne egy olcsóbb darab:-))
Anitah: nagyon szép vagy a képen, meg persze a macskusz is:-))))
Babianyu: jó kis járgány, mikor kapod meg??
Megint itt vagyok! Vásárolni voltunk, pelus és popsitörlő hiány volt itthon.
Megnézem azokat a babakocsikat a naplókban.-))
köszönjük Szandi nevében a bókot:))
Mira cica olyan a képen mint aki mindgyárt ölni készül:)) nagyon haragos kedvében volt_?
Babianyu, nagyon szuper a járgány! :)) Praktikus hogy ilyen kicsi és könnyen összecsukható!
Babszika, gratulálok Levinek, nagyon ügyes hogy így közlekedik már és hogy leült magától! De édes lehet! :)))
Monstro, nagyon jó a húsvéti kép Szaszáról, olyan zabálni való abban a sapiban! :DD
NEM TUDOK ÍRNI!!!!!!
Tán ki kéne aludni magam.:D
Lapra csukható de le volt fotózva az autó csomilyában és szinte elveszett benne,mert kicsi.
Hauck és azt írta az eladó hogy a Brendonba vették tavaly februárban.