2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Igen, aranyosak a husi lábai:-)))
Marci is ügyesen forgolódik a pelenkázón. Bálint is ezt csinálja, esküszöm le kéne valahogy kötni mert sosem bír magával. Már egy peluscsere is kész tortúra.:-(((
Babszi olyan aranyos Levi ahogy mászik négykézláb:))
Fülöpke Marci is nagyon kis zsivány:) Hogy megfordul a pelenkázón:) Léna még szerencsére nem tornázik így ha pelusozom. Ő csak a fejét emeli és nézelődik:)
Na mentem hogy felverjem a habot és olyan béna voltam hogy levertem és kiborul.:(
De volt itthon vanília pudind meg zselatin és azt öntöttem a sütire.Leszórtam kakaó porral és finom lett.Nem az lett aminek indult de mindegy.
Jók a ringatók.Én még Tomival jártam de most sajna nincs időm.:(
De ügyes:)
Hova jártok ringatóra? Miket csináltok ott?
Sziasztok!
Gratulálunk Boti új fogacskájához és Gabucinak az üléshez!
Csak olvasgatom milyen finomakat sütkéreztek és enni ennék, de most lusta vagyok csinálni, örülök, hogy kész az ebéd.:) Mászni a Kiara még nagyon lusti, Ő is inkább nyújtózkodik amig el nem éri amit akar. Voltunk reggel ringatón, nagyon jó volt úgy élvezi a Pindi. Képzeljétek nem tudom, hogy találta ki magának, de amint elkezdek énekelni neki, ő tapsol a kicsi kezeivel.:)
Már az én sütim i sa sütőben.Felverem a habot és kész is.:)
Nekünk ezek a tanulós zenélős izék a többiektől mardtak.Mindenre vigyáztunk így nem nagyon veszek ilyeneket.Mondjuk a kutyust nállunk Tomi az első szülinapjára kapta.Akkor már érdekelte.Addig csak vigyorgott rájuk.
Anitah: nagyon aranyos az a kép ahol Peti eteti Gabucit. Látszik, hogy nagyon szereti.
Fülöpke: Bálint is hátrafelé halad, olyan aranyos mikor hívom, nemhogy közeledne hanem távolodik tőlünk szegényke. Majd belejönnek!
Babianyu: olvastam a fórumot, azért is gondoltam, hogy én is nekiállok holnap.
Szofi: ezt én sem értem, a kiságyban meg a nagyágyon össze-vissza teker Bálint is de a földön kevésbé. Most egy cd tokkal csalogatom, sokkal érdekesebb mint a majdnem 5000ft-os tanuló kacsa, amit húsvétra vettünk.
A pléden ő sem produkálta magát.De a szőnyeg...
Ihletet kaptam tőlled.Neki álltam négercsókot sütni.:)
Megyek is.
Ez tök jó:)
Ha én leteszem Lénát a plédre a földre akkor csak néz nagyokat és alig akar mászni:) Az ágyon halad de a föltön csak keveset!
Ügyi vagy:)
Léna most aludt el úgyhogy én is nekiállok a sütinek. Majd lábujjhegyen fogok habot verni, hátha nem ébred fel:)))
Hát igen ezért imádom a Hoxát!
Osztatlan sikert aratott a paradicsomlevesem.:)
Vivi:Anya ezt jól megtanultad.De máskor betütésztával csináld:)
Tomi:Ez olyan mint a mamié:)
Anyukám istenien főz úgyhogy ennek a bóknak külön örültem.:)
Léna meg olyan lusti mint az apukája! Csak addig mászik amíg nagyon muszály a végén már inkább nyújtózkodik ezerrel, hogy elérje amit akar:)
Jaj apa is ismer mindenkit, mindíg mutogatom neki a babákat-mamákat:) Van ugye akit személyesen is a korábbi találkákról:)
Babianyu: Gratula az első foghoz!:-)
Nekünk már a harmadik készülődik, de már nem sok hiányzik, a a cumit is a másik végével rakja a pici szájába, jobban szereti, mint a rágókákat:-)
már 3 órája alszik, rég volt ilyen!
Szegény szoptatós anyukák, nem lehet könnyű!ilyenkor már nem lenne jobb bimbóvédő?tudom, h nem az igazi, de biztos nem fájna annyira
Nem semmi lehet a szopizós babák harapását bírni!
Pont tegnap gondolkodtam azon miközben Bence az ínyével lapítgatta az ujjamat, hogy mi lenne ha ezt cicin csinálná... :D
Ne is mond...
Boti is úgy mar hogy néha a könnyem is kicsorul.Apának meg a mellén cibálja a szőrt.Tudnak kínozni az biztos.