2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Boldog hófordulót Luca babának! :))
Tiszta kóma vagyok, most nálunk is nagyon szar volt az éjszaka, soha nem szokott ilyen rosszul aludni Gabuci! Most meg 4-szer ébredt fel az éjszaka. :SSS
Annaluca, örülök hogy már jobban van a lábad és nem lett komolyabb bajod! Attól függetlenül hogy egyedül vagy Dáviddal, próbáld meg minél többet pihentetni. (Tudom ezt könnyű mondani!)
Elolvasgattam a naplókat is, olyan édesek ezek a babók, Marci milyen kis huncut hogy így rendezkedik a kiságyában, lehet nem vízilabdás lesz ez a fiú hanem lakberendező! :))
Lénácska ahogy lazul a pihiszékében és nézi a tv-t az haláli! :))) Tök jó hogy van saját távirányítója. Én egy régi számológépet adtam oda neki, az már az övé, lehajthatós és valószínű ez miatt tetszik neki, mert a telefonom is imádja nyitogatni (ha sikerül megkaparintania)! :-)
Elvan vele egy darabig, de már én is azon gondolkodtam egy játék telefont kéne neki venni! :D
Monstro, de jó lehetett a hétvégéd! :))) Apa ügyes volt hogy ilyen jól elvoltak addig Szaszával! :D
Megnéztem a kopaszi gátas képeket, hát haláliak! Látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat, mindenki nagyon mosolygós. A fűbe-babák édesek, ahogy felfedezik a világ zöldjét.
Babianyu tetszik az új szőnyegetek színe, jó választás a gyerekek mellé! Gratula Botinak az első fogacskához.
Monstro bátor vagy, hogy elindultál pihizni, és apára bíztad a csemetét. Nagyon ügyes, hogy így helyt állt Szandrával.
áhhhhh
elszállt a hozzászólásom:(((
Na majd holnap újra írom:) jó éjt mindnekinek
Köszönöm az együttérző hozzászlásokat, nagyon aranyosak vagytok, jól esett.
A lábamnak sokat használt az ecetes-vizes borogatás. Ma már könnyek és támaszkodás nélkül rá tudtam állni, elkészítettem az ebédet, sőt estére a mosogatás is magvolt.
Holnap ismét Szombathelyre megy a párom péntekig, de szerintem nem lesz gond, hisz ma sem volt itthon. Remélem nem éri el valami nyavaja, nagyon rossz volt a közérzete, enyhén fájlalta mindenét. Megtömtem C vitaminnal, hátha segít valamit.
Dávid is szaporítja a fogatlanok táborát, annak ellenére, hogy 3 hónaposan határozottan éreztem a foga sarkát. Úgy látszik észrevette, hogy az még túl korai lenne :))
A naplókkal nagyon lemaradtam, de igyekszem elolvasni az új tudományokat!
Olyan jókat sütögettetek, megindult a nyltermelésem egyből.
Köszi:) Legalább tudom:)
Igazad van, nálunk is a távszab. és a telefon a legjobb motíváció! Meg a Hubi kutya:)
Babszika: nagyon cuki Levi baba, ahogy mászik:-)
az én Levim még nem, és ma sem nagyon tetszett ha leraktam a szőnyegére:-)
de nagyon ari, mertz úgy jut el a játékhoz, hogy oldalra billen és a vissza lendületből mindig egy picit előrébb jut!
egyébként nem tudom másoknál hogy megy, de nálunk a mobilnál és a távirányítónál nincs nagyobb motivációs eszköz:-)
Szofi: semmi extra nem volt, csak bevitte a vagányabb cuccait a nővéreknek, h odaadja neki, aztán az egyik rábeszélte egy szép felsőre, amit a Tamás atya is megdicsért, és azóta így ölt9zködik!
jaj, mennem kell vasalni:SSS
Lányok aki nézi a Jóban Rosszbant árulja már el nekem, hogy minek a hatására kezdett megint normálisan öltözködni az a szőke csajszi? Amelyik szentfazék volt egy darabig!
Arról is lemaradtam amikor átváltott vallásosba és most arról is amikor visszavált!
Itt erzsébeten a Csilibe, de most néztem, hogy nagyon sok helyen van még. Szerintem nagyon jó a babaának.:)
Megyek naplókat nézni, mert lemaradtam a Levi tudományáról.:)
Marcinak se volt nyoma a fogaknak, nem volt nyügi és az ínyén se látszott, aztán hipp-hopp reggelre ott voltak, a recét lehetett érezni reggel.
Úgyhogy....
Hát ez a Levibaba...
Nagyon cuki.:)
Fülöpke: vicces ahogy Marci rendezkedik az ágyában:)Hát, ezek a fiúk:)
Anitah Aranyos lehetett Gabuci a babapiskótával:)Én is adtam már neki egyszer, de csak egy pici darabot. Nem mertem még nagyobbat.