2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
jajj ne is kérdezd épp az előbb hívtam őket hogy nekem hétvégére kell a kocsi, de még el sem vitték az üzletből:(( AZt ígérte a csaj megkérdezi mikor viszik el és majd visszahív....na aztóta hív és már lassan az üzlet is bezár... szóval nem kicsit vagyok ideges
Marci járgánya nagyon szuper:)
Benvik jók a képek főleg ahol apával alszanak:)
Sajna nem jött át,nem tudom miért.
Ja és Fülöpke képét se fogadta el.De így is jóóó,köszi.A gondolat a lényeg
HA neten veszed újonnan, akkor 8 napon belül visszaküldheted akkor is, ha nincs baja, de nem nyerte meg a tetszésedet.
Ahhoz képest, hogy vasárnap mozgó urnát kértem a szavazáshoz, mert még wc-re is nehézkes volt az eljutás, ma már futóbajnok vagyok. Még Dáviddal is sétáltunk az udvarban.
MA meghozta a fényképész a képeket, nagyon szupik lettek. Monstronak el s küldtem belőle, remélem nem veszik el az éterben.
Majd jön ma a nővérem és lefotóztataom magam.:)
Mi a babakocsinkat még mindig nem kaptuk meg.Apa egyre idegessebb és én is kezdek rosszra gondolni.Hát nem tudom mit csináljak ha át vágták a fejem.Ilyen még nem volt pedig már soxor rendeltem a teszről.Azt nem tudom mit lehet ilyenkor tenni.
Valakinek van valami ötlete?Ma este elolvasgatom a naplókat!!
Délután már nem lesz időm,mert megyünk a nevelésibe Vivi iskoás papírjáért.Ezt vinnünk kell a beiratkozásra ami 15-én lesz.Végül egy nyelvtagozatos sulit választottunk.remélem jól döntöttünk.
Mióta itthon vagyunk Boti alszik.Már hasmenése is volt.Anyukém aztmondta a foga miatt.Hát remélem nem beteglesz.Tomi akkor alszik ekkorákat mielött lebetegszik...
Babianyu, muti a sérót!
Mikor kapjátok meg az új babakocsit?
Köszi a kávét, aranyos vagy, jól esett! :)))
Jót nevettem azon hogy a füledet birizgálod, tesóm is azt birizgálta kiskorában, mikor itta a kakaóját! :)))
Egész nap jó kedve volt Gabucinak, remélem nem fogja nagyon megkínozni ez a fogacska!
Sziasztok!
Megint egy gyönyörű nap.
Látom sorra érkeznek a fogacskák.Anitah kitartás küldöm a kávét. Nekün egy fokkal jobban telt, csak háromszor keltünk.Vicces, hogy Fredaszter is ezt írta:) Lassan már a háromszori kelés egész jónak számít:)
Monstro Nálam is van ilyen, hogy regényt írok majd kitörlődik, és sajna addigra fel is kel Levike:)
Boldog hófordulót Kiarának és Zétinek!:)))
Babianyu Muti a hajad!!!!
Anitah Én a fülemet birizgálom, nálam ez a beidegződött mozdulat már gyerekkorom óta:)
Jaj de jó! Remélem nem fog fájni szegénykének!
Képzeld egész nap a cikkedet várom és most jöttem rá, hogy majd csak májusban jelenik meg:)))