2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Itt is esik 3 napja... Nagyon lehangoló!
Jó kérdés! Engem is érdekelne ha már elkezdett kibújni a fogacska mikorra nő ki teljesen?
Sziasztok!
Köszi Lányok, arik vagytok! :))
Itt is esik, szegény Peti, reggel harcolnom kellett vele, mert szerinte égő az esőkabát, szíve szerint még esernyőt se vinne! :SSS
De sikerült rábeszélnem! :)
Ma megyünk a védőnőhöz, remélem addigra eláll!
Túl vagyunk egy még szarabb éjszakán, már bocs, de ez tényleg az volt! Most meg olyan vígan kavar itt az ágyon mellettem! Ingázik négykézláb, meg dobálja a maciját, tök jó kedve van. Végül is tegnap is ilyen jó kedvű volt nappal, csak az éjszaka volt rossz.
Lányok, innentől kezdve mikorra nő ki teljesen a fogacska, mármint úgy értem hogy mikorra éri el végleges nagyságát? Sajnos már nem emlékszem, Peti már olyan rég volt ilyen kicsi! :))
Jó reggelt,sziasztok!
Itt szakad az eső,de már ez a harmadik napja.
Jázminkám,hál istennek soha nem kell fel éjjel,10 órakor elaludt és majd háromnegyed 10-kor keltem.Nagyon jó alvókája van.Talán napközben nem alszik már annyit mind eddig,ezt vettem észre.
Itt is esik megint! Három napja:(((
Léna is felkelt öt óra körül és evett de aztán visszaaludt. Fél nyolckor kelt ismét és most dádádádá-zik a járókában:)
Szép reggelt mindenkinek!
Gratula Gabuci fogacskájához:-))
Sára biztosan nagyon ari lehet:-))
Itt borzasztó lehangoló idő van, sötétség és szakadó eső!Ráadásul Levi elég sokat fent volt, és negyed hatkor úgy döntött, nem alszik tovább:-((
De azóta már elaludt:-)
Jó reggelt!
Gratula Gabuci fogacskájához!
Sárának pedig az új mutatványhoz!
Örülök, hogy Bálint értéke jó lett, ez nagy megkönnyebbülés nektek:)
Annaluca, Dávid képei nagyon jók lettek!
Léna tegnap este óta azzal szórakoztatja magát, hogy felfújja a száját majd az alsó ajkát kifelé biggyesztve hangosan kifújja a levegőt:) Időnként még a szemét is becsukja úgy koncentrál a feladatra:)) A mászás még nem izgatja ennyire:)
Jó reggelt!
Kíváncsian várom! Nem egyszerű a fogorvosoknak a gyerekekkel! Rengeteg trükknek és kedvességnek kell lenni a tarsolyukban, hogy elérjenek valamit.
Dávid felkelt 3-kor és elkezdte nyikorogtatni a kisács rácsát, majd egy üveg teát bevágtt ás aludt tovább. Fél 6-kor ismét kelt, csináltam neki tápit, visszatettem az ágyába, de akkor meg az ágy fölötti forgót kapcsolta be. Kb 10 percig csapkodta még a gombokat, és rátalált a kikapcsolóra is :) Azóta alszik.
Majd lefényképezem és feltszem... Úgyis már frissíteni kell a képeimet:) Sáráról is van nagyon ari napszemüveges kép (kéket kapott, mert Bálint olyat akart, mint Sára és hát neki mégsem vehetek csajos rózsaszínt:)))))
Ja! Tegnap Bálintot sikerült a fogorvosnál rávenni, hogy engedje megnézni a fogait, de ezt napszemüvegben lehetett csak, mert így a lámpa nem vakított a szemébe:)))))))))
Nekem is kellenének a Sárás képek, ha lehetséges... Az adatlapomon ott van az e-mail címem. Előre is köszi!
Képzeljétek Sára ma feltola magát négykézlábra és elkezdett (kutyázni), előre-hátra hintázni:) Sajnos sosem tudom elkapni a pillanatot a fényképezőgéppel amikor csinálja:(((
Bálinttal ma voltunk kontrollon (nem is sírt a vérvételen:) és hihetetlen, de 50 lett a trombocitája (ez a normális 1/3-a, de nekünk szuper, mert átlag csak 20 szokott lenni)Ja és 4 hete nem szedi a szteroidot:))))
Nem tudom ismeritek e a bigyoshop-ot,sok aranyos dolog és baromság kapható... Bálint kapott ma egy plüss Trombocitát és azzal aludt el. A neve TROMBI!:))) Talán ez is segít a betegség leküzdésében...
Gratula Gabucinak az 1. fogacskához!
Lucának egyszer a kézfejéből vettek vért egy olyan tűvel, aminek a tövénél lepke volt. A doki olyan ügyesen szúrta meg, hogy a tűt nem látta, és nem is fájt neki nagyon, csak csodálkozva mondta: Jászájt a jepke a kezemje!
Benvik, a pasik tényleg jól bealudtak. Jót kacagtam rajtuk!
Szép estét mindenkinek!
Megyek fürdetni, etetni, altatni.
Én is el akarom adni, viszont nem tudom, hogy ezek az esernyőkocsik, hogy szuperálnak télen. Mikor barátnőmmel sétáltunk még volt egy kevés hó és alig bírta tolni én meg a naggyal simán haladtam.
Ettől függetlenül mindenképp veszünk mert ezt már nem bírom cipelni a lépcsőházban. Találtam is olyat amihez van lábzsák is, szerintem nekünk az lesz a nyerő.
Annaluca nagyon édesek a képek Dávidkáról. Lágyszik, hogy élvezte a fotózást:)
Benvik a Ti fotóitok is nagyon jól sikerültek!:)
Remélem kicsit te is feltötődtél!
Fülöpke, Babianyu: Hogyan lehetséges a babataéis képek letöltése?Láttam az iwiwes oldalon és persze csa ha nem zavarná a többieket én is tennék fel.
Monstro: Sajnálom, ami veletek történt a babakocsival, remélem azért felgyorsulnak majd a dolgok.Így utólag viszont örülök, hogy nem azt választottuk, mert én is nézegettem a zöld változatát.
Lénácska nagyon édes a kis etetőszékében. Erről jut eszembe, mi is most fogjuk a napokban meg venni, már kinéztem egyet akicósan:)
Fredaszter: Egyelőre rendben van a kocsi, de még csak két hete van meg...Remélem így is marad.
Tény,hogy sokkal jobb vele közlekedni. Milyen vicces, hogy mindenki kocsit cserél:) Én el is adom hamarosan a nagyot, és ha lesz második baba már okosabban veszem azt is.
Szupi Marci verdája!:)
Fülöpke én éppen ma Monstereztem ki a szobát és Levi dolgait. mondjuk azért annak a fele sem igaz a gépről amit a reklámban mondanak.
Benvik: az a kép haláli:-)))))
Hogy lehet így aludni? Jót nevettem!!!