2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Tény,hogy kevés kedves emberrel találkoztam ott,olyan mintha tul lennének hajtva...mindenki fusztrált,de állitólag szakmailag nagyon jó orvosok vannak.
Ultrahangra meg szerintem beengedik az apukákat,mondjuk párom nem volt benn,mert munkahelyéről nem igazán tudott eljönni,de amig vártam a soromat többször is látam,hogy bemennek az apukák is.
Megyek én is muszáj ennem meg lepihennem!!!K.O. vagyok teljesen!!Bárcsak legalább tudnák aludni vagy 2órát!!!
Később leszek puszi
UH lecsó!
De jó neked! De ennék én is, csak nincs hozzá itthon cucc, de holnap megyünk a piacra, addig ki kell találnom mit főzök!
Valami jó ötletetek? :)
:-D Semmi baj, csak olvastam, hogy kérdezed. De a legjobb a méz ezekbe a gyógynövényekbe amúgy.
Majd meséld el, hogy milyen íze van.:-)
Most megyek, mert mennem kell 1-re a védőnőhöz és előtte be kell mennem a városba. Ha végeztem akkor jövök.:-)
Nem megrémíteni akarlak, csak sok embertől hallottam, hogy ott futószalagon mennek a dolgok, meg ott van az egyik genetikai tanácsadás is és nem túl kedvesek az emberrel.
Végül is a lényeg, hogy szakmailag a toppon legyenek. Ilyen panaszt nem hallottam, csak emberileg kritizálták Őket.
jah..
bocsi...
türelmetlen voltam mintha sietnék...:DDD
:DDD
addig még nem jutottanm el...
majd ebéd után megcsinálom,csak nehogy azt is elrontsam...
MIVEL ÍZESÍTHETEM???
Igen én is ott fogok szülni,akkor majd meglátogatlak,nemsokára ugyis már hetente kell mennem.
Ki az orvosod ha nem titok?Nekem Dr.Fedák.
Nincs mit Manócska.:-) A 36. hétig lehet szedni magnéziumot utána már nem. Úgyhogy szerintem addig nem lesz bajod tőle, szed nyugodtan.
A párod meg majd megedződik. Szerintem tök aranyos, hogy így aggódik és félt titeket.:-)
Azt én is hallottam, hogy nem szeretik a körömfestést. Na én nem szólhatok, mert műkörmöm van, na attól meg végképp kiakadnak.:-D Le kell szednem őket a szülés előtt.:-(
Moncsa, milyen volt a tea?
:)
kórháza válogatja..
van olyan kórház,ahol nem lehet szülés előtt közben enni,inni..
Én ásványvizet ittam és szőlőcukrot szopogattam, mert az esett jól.
jaaaa...
lehet ezt mondták ám nekem is...:DDDD
:DDD
nem tudom csak hallottam valahonnan...
de annyi mindent hallottam már hogy nem birom különválogatni...
És ez pont az a néhány óra,ami nem a férfiakról szól:))
Én úgy örülök, hogy bent lesz velem:)
Csak azon imádkozom, hogy ne legyen addigra járvány,mert akkor lőttek az apás szüléseknek..
forrázom majd...
csak olyan fáradt vagyok hogy még a lecsót is odaégettem kicsit, mert leültem és nem volt kedvem felállni...:D
mivel izesithetem??