2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Akkor,mikor eszek,akkor nem. Na,utána,mikor nem kapok levegőt,akkor rájövök,hogy sok volt,és szidom magam!:DDDDDDDDD
Én mindig kórházba megyek,amikor ügyeletes a dokim. még fiatal,nincs is magánrendelője.
olyan sincs, hogy ugyanannyit eszel mint régen egy adagot, és soknak érzed?
Jaj,bárcsak nekem ne lenne étvágyam pár napig!!!
Mit nem adnék érte!
Nekem meg nem tudnátok olyan kaját mutatni,ami ne esne jól most!!!:))))
6 óra sem olyan rossz, 26-hoz képest mondjuk.:)
magánon nekem is, de a tb-s kórházin, ott nem.
nkem pár hete ez van, szerintem ahogy nyomják a babák a gyomrot fel. pár napja még a hasam is megy eléggé, a vas ellenére, amit nem is értek... de én sok kismamitól hallottam, hoyg a végén kevesebbet is tudnak enni.
Basszus,nekem mindig mondja is a dokim,hogy uh-ra jöhet apuka is. Még az elején,a hüvelyi uh-on is bent volt.
ezen elgondolkodtam párszor, hogy mikor lesz az, hogy a szülés után először tudok majd fodrászhoz meni meg ilyenek:), lecsinálom én a fodrászt, ne legyen félreértés, a baba az első, csak szépen fogok kinézni három hónapos lenövéssel:)
áh biztos megoldjátok :) olyan nincs, hogy apuka lemarad a nagy napról :)
Tegnap a szomszédoméknál meglett a baba, hétfőn este 10-re értek be a kórházba és tegnap 14:00-kor született meg a 4!!!!! gyerkőc :) azt hittem 4.nél már csak kipottyan :D
Én ezzel kb. két 2 hete szenvedek. De ez nem valami jó szerintem.:-(
Bár az étvágyam sem a régi, annyi minden ami eddig ízlet, most nem kell, vagy addig kell míg meg nem kapom, de az első falat után már nem jó vagy már az sem jó, és éhesebb leszek tőle.:-(
Nem,de én csak egy tasival iszok naponta.
Olvastam,hogy Te szedsz mellette Magne b6-ot is,úgy együtt már lehet,mert a sok magnézium okozht hasmenést.
ilyet még nem láttam, hihetetlen :)
Oké köszi.
Ez azért durva, nagyon értelmes emberek vannak.:-)
Én mostanában azt vettem magamon észre, hogy megint nem kívánok semmit és ha mégis, akkor nem tudok enni.
Ott van előttem, de nem megy. Ettől éhes vagyok, eszek valami kicsit, aztán másból megint valami kicsit, stb, és így sosem érzem azt, hogy jól ettem.
Szóval nem tudom ez miért van. Nektek is volt ilyen?
Felesleges, majd utána ráérsz kicsinosítani magad.:-)
naplómban van, hogy miből és mennyit kell szednem :) Ma vettem málnalevél teát, a csaj megkérdezte, hogy hashajtónak kell? :S
jaaa, ezt pl nem tudtam, akkor nem bajlódom vele, hoyg csini legyek:DDDDDDDDDDD
:)) én azon izgulok, hogy a szülésnél ott tudjon lenni legalább:)
A körömfestésre gondoltam, se a lábadon, se a kezeden nem lehet.
1x az Imrében a rendelőben voltam UH-on, amikor a haematómát néztük, oda se jöhetett be a férjem. de mikor bementem és 2 lány ült ott bugyi nélkül, azért örültem neki :DDD mondjuk ott futószalagon néztek minket, na le is szúrt a dokim, hogy miért oda mentem :D
á dehogyis, ugyanaz mint egy sima hasi uh, csak a doktornéni látja ahogy áramlik a vér a szívben, mint egy hőtérkép, színes az egész, és rá tud közelíteni, ugy h az egész képernyőn csak a szív látszik, vagyon durva. nekem a legérdekesebb az volt, ahogy oldalt feküdt Boti a képen és szinessel lehetett látni a fő artériát ahogy jön ki a szívéből, tök durva.
köszi :) Remélem azért nem kellemetlen babónak (pl. ha hangos :S) picit már azért izgulok :)
jújjj, nagy drukk, majd gyere mesélni mit csinált babód és mekkora már! :)))
Köszi, minden rendben velünk :)))))
smink, vagy milyen festés?
az őszintén miért zavarhatja őket? a műkörmöt azt értem.
már látom! nagyon szép nagy a pocid, hihetetlen, hogy hárman vennak odabenn:)
Nekem annyit mondtak a festés és a műköröm témában, hogy ha műtétre kerül a sor akkor ilyen nem lehet rajtad és jobb ha te szeded le, mint akkor ott ők.
További ajánlott fórumok: