2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
A hepatitis eredmény védőnőm szerint nálad kell,hogy legyen a szülésnél,mert ha nem akkor szülés után nyomban szurkálni kezdik a gyereket.
Nekem sem volt meg nem tudtam,hogy kell,aztán kiderült az AFP-vel együtt csinálják,csak az eredmény később lessz meg.
Mivel orvosom szabin volt AFP-t Jánosba csináltattam meg,védőnőm felhivta őket és mondták meglett csinálva a hepatitis is.
2 hónap után mentem érte.
Miért akadnának ki?
A legtöbben zokniban szülnek. Én most is úgy fogok, mert Fecóval is fázott a lábam.
Feri akkor sértődöt meg,amikor már nagyon fájt és simogatta a derekam és ellöktem a kezét, hogy hagyjon már békén..
Nagy nehezen értette meg,hogy az egész nem ellene irányult:)
Most telozot a keresztfiam mamija!Azt mondta az NST ok volt neki de a vérnyomija már magas!Megnézte a doki alulról és nem mondott neki semmit sem!Furi ja és a lepény érettségét sem mondta meg neki!!Ez meg már érdekes!De azért mondta neki hogy kezdjen el szedni valami homeos bogyót!!Jó mi?!
Szia málnaleveles néni!!:):)
Na forrázod vagy a másik megoldást választod?
Szerintem nyugodtan szedheted, ártani nem árt, nem hinném, hogy ettől maradna bent tovább. Ha ki akar jönni akkor ki is jön :)
Nekem egyszer úgy magyarázták el, hogy a magnézium ellazítja az izmokat meg a méhet, ezáltal mikor nő a pocakod (főleg az utolsó időben) akkor nem a méhszájat húzza szét. Ezért fontos. Meg azt is elmondták, hogy régen másfajta méhlazítót is alkalmaztak, csak rájöttek, hogy az a méhszáj izomzatát is ellazította...ami ugye nem jó!
A körömfestésről azt hallottam hogy a kórházban kiakadnak rajta...
amugy nekem Apa pedikűröz, már olyan kis ügyes...
csak néha félelmetes...:DDDD
Sziasztok lányok.
Egy fél nap kell benneteket visszaolvasni:)
Üdv Viki!És gratulálok,szerencsés vagy,hogy csak úgy 3-as ikreid lesznek,én is szerettem volna ikreket,mivel nekem van egy iker tesóm(kétpetéjü),meg hát egy szüléssel mindjárt megvan a 2 gyerek,de nekünk nem jött össze.
Látom te is a SOTE1-en fogsz szülni van fogadott orvosod?
Minden férfi máshogy éli meg ezeket a dolgokat. Megértem, hogy félt téged és nem akar szenvedni látni.
De mégis jó, ha ott lesz Veled:)
Örülök neki, hogy nincs nagyobb bajod.:-)
Hát a Magne B6 papírjában megnéztem azt íja, hogy 3x1 vagy 3x2 szem naponta, attól függ mennyire vagy leterhelt.....
Akkor pihizz minél többet, nehogy a végén még túl korán szülj. Nóri meg jó kislány, biztos hagy pihenni.:-)
Nekem a lábápolás még megy.
De az epilálás... Szóval valamit sürgősen ki kell találnom..
Alig mentem el és ennyit írni.:-)
Akkor Viki Lujzika válaszolt a kérdésre, remélem megtaláltad.:-)
Manócska, hát nem valami kedves a dokid.:-S Nekem a dokim 3x2 Magna B6ot mondott, hogy szedjek. Sokan szedik itt azt amit a Viki írt. Állítólag az sokkal erősebb. És akkor most neked is pihened kell?
Lujzika, hát a pedikűr nálam is nehezen megy és én is segítséget kérek hozzá.:-)
Szioa
Én csak a magne B6-ot ismerem, azt is csak ritkán szedtem szerencsére.
Kétszer begörcsölt a vádlim, akkor egyet kettőt bekapkodtam, de ennyi.
Öülök, hogy nagy baj nincsen!
Szia!!
Most vagyok megint biztos azért :)