2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Ez felfogni nem tudom, hogy nem nézheti meg a kispapa a babáját, sőt nálad a babákat. Mégis miért nem? Na meg akkor már egy képet adhatnának. Na ez nálunk 500 Ft-ba kerül.:-(
Jó az én párom se sokat látta, mert dolgozik, de biztos kiakadnék, hogy ha eltudna jönni velem és nem jöhetne be.
Oda sajnos nem tudok menni én sem látogatni :( Nem tudom megnyugtat e, de te bizti nem leszel olyan sokat kórházban, mint én :(
Ilyen problémával volt itt nálunk is egy nő valami 10 hetet kellett bentfeküdnie. Nem tudom itt miért van ez már az sem merem elmondani, hogy hányszor megyek wc-re, mert tuti rögtön be kell feküdnöm :D
Szia Vinike!
Na hallod! Én is lennék a csaj helyében:-))
Sziasztok!
Olvastam,hogy szóba jött a Magnosolv por!
Én azt szedek már régóta!
mert úgy néz ki császár lesz a lepény miatt
(eléri a méhszájat) szerintem 2 héttel elöbb megcsinálja a műtétet
jövőhéten megyek az orvoshoz, majd megmondja a menetrendet :)
jajj, ki kell kiabálnom magamból: ma megyek uh-ra!!! végre! már július eleje óta nem voltam!! annyira várom, és olyan lassan telik az idő!! már takarítottam, háromféle ételt megfőztem, és még mindig csak alig múlt 1 óra! :( négyre kell mennem. végre láthatom picike fiacskánkat! remélem mindent rendben találtak!!
(most már jobb :) )
Szia Terek!
ne haragudj, nem olvastalak vissza, gondolom minden rendben van nálatok. (szív UH és egyéb aggodalmaid) nagyon örülök neki! :)
a tesóim és én köztem nagyon nagy a korkülönbség, ezért mi sose tudtunk normálisan együtt játszani. Nálatok ebből nem lesz gond! azért szerintem ez egy nagyon jó dolog!
Sok erőt és kitartást kívánok nektek!!
Írtatok a málnalevél teáról, méregtelenítő és lazító, kell hozzá homeós bogyókat is szedni, azok segítik a szülést :) napi 1/2-1 litert lehet inni :)
jah és fontos, hogy betöltött 36. héttől :)
Sziasztok!
olvasgatlak már egy ideje Titeket, de annyit írtatok, hogy csak most jutottam a végére és már mennem is kell :(
Luja köszi, akkor a kórházba holnap betelefonálok, hogy ott van-e a hepatisis. Nagyon nem szeretném újra megcsináltatni, nem is értem hogy keverték így el :(
Strepto B-m viszont negatív lett, meg minden amit néztek a kenetből :))) Úgy örülök :)))
Szia Viki!
gratulálok a nagy családhoz!!
hármat egy csapásra :)