2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Jaj, ne mond ilyeneket, mindenkinek hiányoztál és mindenki örülni fog neki, hogy visszajöttél.
Hát az alvás dologban lehet, hogy sokat kérsz, de legrosszabb esetben néhány év múlva végig aludhatod az éjszakát.:-S De lehet, hogy annyira kifáradsz, hogy sikerül egyet végig aludnod.:-) Nálam ez szokott működni.:-P
Szia Judyt!!
Ne is mond az alvást :SSSSSSSSSSSSSSSS most kezd elkapni az álom de már lassan készülnőm kell a turkászáshoz :((((((((!!!Az ágy az király lenne tényleg alig várom már hogy alhassak egy jó nagyot!!Sokat kérek?
Remélem nem teher leszek hanem tényleg jó társaság:);P
Szia Manócska!:-) Szóval végre van neted és élvezhetjük a társaságodat.:-) Juhé!:-D
Az alvás nálam is hasonlóan megy. Vagyis sehogy.:-( De pont tegnap beszéltük a Mocsával hogy milyen ágy lenne jó.:-) Szerintem olyannak Te is örülnél (van rajta lyuk a hasadnak és forgat, de közben csendes is:-D).
Szia!
Köszönöm szépen! Vagyogatok :) Változó, hol jobb, hogy kicsit nehezebb mind lelkileg mind testileg. De nagyon izgi :)
Szia!
Írtam neked tegnap hogy örülök hogy itt vagy bár nem ismerjük még egymást de gratulálok!!Hogy vagy?Hogy birod?
Sziasztok, jó reggelt!
Én nagyon rosszul ébredtem ma. Olyan feszült vagyok és furán is érzem magam, biztosan megint van valami front, fáj a fejem is.
KeserÉdes a kutyamenhelyhez majd csatlakoznék én is ha lehetséges :) Tettem fel képeket én is a pocakomról, csak úgy viszonyítás (és iszonyítás) képpen :) SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!
Én sejtettem előtte is,hogy befordult, mert 10 percenként járok pisilni:)
Nekem sem kellemes, ha forgolódik:) Tegnap is megkérdezték, hogy október végére várom a babát? Mondtam, hogy december közepére.. Feri is mondja, hogy hatalmas hasam van..Pont este kérdezte,hogy nem számoltak el valamit? :))
Szia!!
Közben megkajáltam:)) Olvasom hogy II.érettségben van már a lepény!Fecoval hogy volt neked?Nekem 31.hétre 0 volt!Mármint most végülis Nórival is:)
Hello Lányok!
Manócska, nálam is tegnap volt kint a védő néni:))
Szia!!
Ma úgy látszik muszáj lesz nekem is!!Tegnap ahogy kint volt a védőnő még köntösben fogadtam és majdnem 11óra volt de mondtam neki hogy nem tudok aludni egyáltalán!!Mondta ő is hogy valahogy napközben mikor jól esik még ha 5-10percre is de probáljam meg hogy pihenek!!Na ez lesz ma!!Muszájból!!!
Egyébként hogy vagy?Tegnap nem futottunk össze:)
Szép jó reggelt!
Együtt érzek, nálam is ha kimegyek pisilni beidul a kicsi.
Ma éjjel azért nem panaszkodom, mert jót aludtam, de napok óta kell aludnom délután is mert fáradt vagyok.
Szép jó reggelt!
Úgy látszik ma én nyítom a fórumot!Nem tudok aludni ezt csinálja utánam valaki hogy este vagyis fél 1kor még fent van aztán mikor elaludna pisi utána beindul a pocaklakó, majd fáj ha a jobb oldalamon alszom igy marad a bal ami kényelmetlen!Majd az órára nézek és 4-15 van max 2-3órát aludtam és már lassan ez az 5éjszaka volt!!:((((((((((((((((
Szia Moncsa jó étvágyat!!Nekem valami meglepi készül azt mondta az ember ne foglalkozzak a kajával csak a kupival :))
Örültem hogy beszéltünk és hogy vagytok :))
jó étvágyat,puszi :)
én megyek beülök egy kád vízbe, hátha segít kicsit :D
utána még felnézek :)