2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Te már közel vagy:))
Lányok tudtok valamit az oxitocynos NST-ről?? Az hogy működik?
Sziasztok!
Megvolt az első nst!!! Noel nagyon együttműködő volt egy kis noszogatás után...:DDD
Viki! Én is szoktam görcsölgetni meg érzek mindenféle fájdalmakat,a petefészkednél szerintem az nem görcs lehetett hanem valamelyik pici nyomta meg...
Szerintem...
Szia! Köszönöm :)
Igen, császár lesz. Olyat hallottam már, hogy kettesiker sima szüléssel jöttek a világra, de úgy tudom, hogy a hármasokat csak császárral segítik a világra.
szia
gratulálok a babócákhoz
neked császár lesz? nem tudom hogy megy ez az ikreknél
megvagyunk köszi :)
csak mindig aggódom, most már egye többet alszik a kicsi, nem mozog annyit
most éppen ezt a furcsaságot próbálom megszokni, az eddigi mozgásokhoz képest keveset mozog :)
Hát görcsölni szerencsére én sem szoktam. Gyorsan le is kopogom, mert eddig még nem volt.
Nekem inkább feszül a hasam, néha keményedik. Meg néha a hasam alja fáj 2 oldalt. Gondolom nyúlnak a szalagok.
Ezért is megyünk most. Egy hét múlva már nem szívesen vágnék neki..
És legközelebb április környékén megyünk. Akkor lesz kb 4 hónapos Zsuzsika.
Akkor megnyugodtam.:) És hogy fogjátok becézni a picit? Domi, vagy Domcsi?
Dominik sem csuklott még. Bár mikor a dokim 2 hete megnézte akkor mindent rendben talált, szóval van víz a gyomrában, ezek szerint iszik, de nem csuklik. Ez van....
Hát akkor jó messze költöztetek. Na meg jó hosszú út lesz, de gondolom azért kárpótol, hogy találkozol a családdal, hisz később neked még nehezebb lenne az út.
Szép nagy a te pocakod is:))
De a csuklás még mindig elkeserít.. Illetve a nem csuklás. Ferkó ilyenkor már 5 perceket csuklott végig, Zsuzsika még soha nem csuklott..
Pestről költöztünk több,mint egy éve békés megyébe. Most Gyulán lakunk, és szombaton megyünk meglátogatni a rokonokat,ismerősöket. Villámlátogatás lesz. Reggel megyünk, este jövünk, de kb 6 óra kocsival oda-vissza..
Ez nálunk is így van, de mikor rúg az sokkal erősebb. A párom aggódik is, hogy jól van-e, mondtam neki, hogy jól, csak egyre kevesebb a helye.
Hova mész a hétvégén? Talán rokonok?:-)
Na sikerült felraknom, sajnos nem volt olyan könnyű lefényképezni, mert már nehezebben fér a képbe.:-DDDDD
Majd mesélj mi volt a dokinál, addig meg szorítok érted.:-)
Mennem kell zuhizni mindjárt itt van anyucim is és még csak a fogmosásig jutottam el :SS!Élvezni fogom a mai napot az tuti :((((
Később leszek puszi!
Judyt megnézem a poci képedet igérem!!
És azt is érzem, hogy kevesebbet mozog. De akkor erőseket rúg:))
Csak a szombati utazást éljem túl:))
Remélem egyszer megcsinálhatjuk!
A gyerekek és az állatok a gyengéim..
Ők a kiszolgáltatottak.
Szerintem mindannyian ennyit tudunk, hogy majd valamikor:)
De egy biztos, egyre közelebb az a valamikor:)
Az angyalka szóljon belőled!!
Rakjad mert koccolok mindjárt sajna:((((((
Na ebbe még belegondolni is rossz. Nem fog senki sírni. Na jó a kis Ádám sírni fog de csak kicsit és csak azért mert még nem tud beszélni. Ti többiek meg nem fogtok. Jó baba lesz ő.:-)
Mindjárt lefényképezem és felrakom. Mielőtt hamar megöregszel.:-DDDD
Én is innen gondoltam, hogy befordult.:-) Amit a 28. héten a dokim meg is erősített.
Az utóbbi egy hónapban nekem hatalmasat nőtt a pocim és már tőlem is megkérdezték, hogy biztos dec. végére várom a babát.:-) De szerencsére még nem ment le a hasam fent van, tegnap este a tükörben megvizsgáltam.:-D