2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Sziasztok! Na, erről jut eszembe, hogy az éjjel azt álmodtam, hogy apukával bementünk szülni, és mikor már jó rég ott voltunk, akkor esett le, hogy otthon hagytuk a két és háromnegyed éves lányunkat a bezárt lakásban. Még miután felébredtem is kivert a víz tőle. Nálunk a mama (anyós) fog rá vigyázni, aztán majd jön be apával a kórházba látogatni.
de jók ezek a kaják.. sajnos én nem nagyon tudok enni, bár éhes vagyok, de megy a hasam mint az állat. mennem kell most sajnos. puszi mindenkinek!
Most csináltam fincsi tejbegrízt. Lekvárral és kakaóporral fogom enni:) Adok a kalóriáknak..
a nagyobbik 9 éves és nem szívesen bíznék egy gyerekre gyereket.
szegény :( nagy lányzód hány éves? ő nem tud rá vigyázni? :(
sziasztok. látom jó sok mindent megbeszéltetek.
Nálunk most úgy fog működni ez a szülés dolog hogy apa itthon fog izgulni, mert most nem fog tudni bejönni velem a szülőszobába mert Iringót nem tudjuk hova rakni arra az időre. Így majd szülés után én csörgök neki hogy megszületett a babánk.
hm, ezt megcsinálom :) tojást még dobok bele :)
sztem nem, csak jó, ha a krumpli kihűl. talán jobban összeérnek az izak, ha egy éjszakán át áll, de nem kötelező!!
nálatok nagyon jól megoldott minden, mindenre gondoltak:)
:) köszi, ezt ugye nem kell 2 napig állni hagyni? én receptem olyan... :(
Na,eddig bírta a kutyám,most muszáj kivinnem kicsit frizbizni,mert hisztizik!:)))
Majd még jövök!:)
én krumpli megfőz kockára, v karikára vágva. hagyma karikára vág és lesóz (így levet ereszt és nem fog csipni), majonéz, tejföl, só, bors, akármilyen más fűszer amit szeretsz, talán pici citromlé kikever és összekeverni mindent.
Nálunk külön van a vizsgáló,és az uh-szoba. Így vizsgálatra csak én megyek be,aztán átsétálunk uh-ra orvosostól,apukástól!:)))
okosodj, aztán meséld el mit tanultál:)
majonézes krumplit hogy szoktátok csinálni? úgy megkívántam :)
Pillangó, biztos ott lesz a párod. Nem születik meg olyan gyorsan Boti.:-) Tudja, hogy meg kell várni az apát is.:-D
Terek nagyon aranyos lehetett ez a férjedtől.:-)
Most megyek mert 4-re megyek szülésfelkészítőre.
sziasztok!
:DDDDDDDDDD
Először az Ember sem akart bejönni a hüvelyi uh-ra,de aztán annyira elbűvölte a monitor,hogy el is felejtette,tulajdonképpen honnan jön a kép!:)))))))))
Férjem is függöny mögött kuksol míg vizsgál a doki, most mondjuk kinézett mikor a doki közölte, hogy jó lent van a feje a babának :DDDDD
:) nekem meg igazából mindig dolgozott, mikor uh-n voltam, akkor az egyszer látta. lehet ezért van bennem ez a szülés dolog, hoyg vajon azon ott lesz-e:S
A tb-s kórházi dolgoktól nem kell sokat várni. Ez nálunk is így van.
Nálunk magánon előbb van uh utána vizsgálat. Addig a párom beül a függöny mögé (ajtó előtt van) és utána ha végeztünk kijön. Igazából ő ekkor nagyon zavarban van.:-)
ja, akkor elszámoltam:D az ugy kicsit más:)
én is jártam így párszor, és utána úgy szenvedtem, nagyon megbántam:)
Ennyit én nem szeretnék szenvedni.:-S De azért 4. gyerek és ilyen lassan születik azért érdekes.
A kolléganőm van kiírva most 30.-ára. Ígérte ír sms-t ha megszületik a baba. Kíváncsi leszek mikor lesz meg neki, főleg emiatt a sok front miatt.
Nálunk vizsgálat után van UH, széttett lábakkal ott ülök, a férjem meg ki-be mászkál :DDD először zavarban volt, de a dokim megkérdezte tőle, hogy láttál már puncit, nem?akkor meg? :D na attól meg én lettem zavarban :DDDDDD
További ajánlott fórumok: