2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sziasztok, gyorsan visszaolvasok!
Úúúgy utálom, hogy mindig elromlik az idő!:(
Sziasztok!!!
En most jottem az edzoterembol.Ma este apa reszortja volt David.Egyszeruen megveszik az apjaert.Ha meglatja akkor csak nyujtja a kezet es csak vele akar lenni.Atoleli a nyakat es nem engedi senkinek, hogy elvegyuk apajatol.Nalunk meg mindig nagyon meno lenne a gyumi de anya forsziroza a zoldsegeket is+husikat.De valahogy nem fekszik neki mostanaban.Visoznt az afrikai kajat eloszeretettel eszi az apjaval.:-)
Itoka;hala Istenek sikerult vissza szoktatnom a vizre.De szoktam azert neha barackos Hipp instant teat adni neki.Tejecsket napi 3-at iszik reggel,delbe es este.
Moki:az elso mensim nekem is ilyen volt szules utan.En nem szedtem be semmit atadtam magam a fajdalomnak.Par nap alatt jobb lett.
Szióka!
Megpróbálok aludni egy kicsit...
Mennem kell a postára. Réka nem aludt el szopin - illetve csak pár percet - így azt találtam ki, hogy esetleg majd ügyintézés és séta közben a babakocsiban elszenderedik.
Jobbulást, Móki, később benézek, sziasztok!
Bízzunk benne, az elég jó gyógyszer szerintem. Esetleg próbálj kicsit feküdni, hátha jólesne... Nekem a meleg valami a hasamra is segíteni szokott. Leginkább a meleg macska. odafekszik a hasamra, kicsit nyomja a súlyánál fogva, meg jó meleg... Dorombol is, ami bizonyítottan lazító hatású...
Olyat is szoktam, hogy forró zuhany alá állok, nekem az is bejön.
Móki, vannak egész jó homeopátiás szerek is állítólag, amik segítenek ilyenkor. Még nem próbáltam, de a gyógyszertárban biztosan tudnak segíteni.
amúgy néhány óra alatt kiürül a gyógyszer, ne izgulj.
Karácsony előtt, amikor késő este is volt próbám meg előadás, ahová nem vittem a Rékát, mi is kipróbáltuk a cumisüveget. Nem nagy meggyőződéssel, mert hát eléggé cumisüveg-ellenes vagyok, de arra gondoltam, még mindig jobb, ha abból kap lefejt anyatejet, ha véletlenül nem érnék haza, mert hamarabb ébred szopizni, mint ha sír, amíg meg nem jövök. Hozzáteszem, kocsival 3 percre voltam otthonról, tehát ha a párom telefonál, hogy menjek, gyorsan otthon lettem volna, de én egyetlen percig se akartam, hogy sírjon. Szóval kipróbáltuk hogy apája ad neki üvegből tejet. Réka nagy ívben kiköpte és csak nézett, hogy vajon az eszünk ment-e el... Na ez volt az utólsó próbálkozás ebben a témában. Megjegyzem, az anyai ösztönök olyannyira működtek, hogy egyszer csak rámjött a próba közepén, hogy mennem kell haza. Indultam is azonnal (pedig olyan időpontban volt, amikor normál esetben alszik) és ahogy beléptem az ajtón, Réka felébredt és szopit kért.
Mindenesetre két alkalommal hagytam csak otthon egy-egy órára, elalvás után az apjával. S bár tudtam, minden rendben van otthon és az apja vigyáz rá, azért egy pillanatig se éreztem jól magam. Nem bírtam és a mai napig sem bírom Rékát rábízni másra. Anyu meg is van kicsit sértődve emiatt, de nekem nem kell olyan "szabadság", ami - tudom, hogy nem így van, de ezt érzem - Réka rovására megy.
Na jól elkalandoztam, bocsi:-)
Biztosan..
Nekem annyi a negatívum, hogy 1 hétig megcsappan előtte a mennyiség..
Alig várom, hogy megjöjjön, mert akkor visszaáll, mint most is pölö.:)
Szóval egy hajóban evezünk..;)
Kitartás!
Szerintem az sosem kell!:)) Mi is csak vizet iszunk.:))
Szerintem egy éves kor felett azért kell még a tápi, vagy bármi más ami az üvegből jön, mert akkor megvan az összebújás, és a "szopizás", Bencének ez még kellett igen sokáig... Bár Ő hamar a tehéntejre állt át, akkor még nem volt ennyire szigorúan tiltott ez a dolog.. Persze már elmúlt 1 éves...
Az az érdekes, hogy Bazsa viszont csak szilárdra állna át, mert nem fogadja el az üveget, így a fent leírtaknak 0 jelentősége lenne... Megpróbálnánk pohárban, de szerintem ugyanúgy kiröhögne, mint amikor az anyatejet próbáltam onnan.. nézett rám nagy szemekkel, hogy jól vagyok-e..;DDD Jaajjj de jó, hogy Sci-fi..:)