2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
jo reggelt!!!
Igen,koszonom kicsit jobb mar.Viszonylag jo melyen aludtam,meg aztan vegre a nap is sut:-)
Ejjel kettoig szurkalt a szivem tajekan ami ugye allitolag nem a sziv.Na mindegy addig nem mertem elaludni pedig nagyon faradt voltam.
Ki mit foz ma?Adjatok valami jo otletet mielott megyek bevasarolni.Ja es ha lehet husmentes legyen mert a ferjem miatt szinte mindennap valami hus van.Mar undorom van tole.
KOszke!
Piciiii, mere vaaagy???
Már rég láttalak itt! Minden ok?
Bumbu, mi történt? Volt valami kiváltó ok, valami hirtelen "stressz adag"? Vagy csak az idők folyamán felhalmozódott feszültség? Pedig mindig azt godoltam, nyugisan kezeled a dolgokat. Akkor mégsem :-(. Gondoléom rátesz még, hogy a munka miatt kicsit hirtelen el kell szakadni Davidtől.
Jobban vagy kicsit?
Jó reggelt mindenkinek!Bumbu, remélem, jobban vagy már!
Móki, legyen szép kirándulós napotok ma!
Mindenkinek csodás hétvégét, majd még benézek később.
Most jottem meg a korhazbol,jelentem:-(Hirtelen nagyon elkezdett fajni a mellkasam a jobb oldalamon.Aztan atterjedt az egesz mellkasamra majd a baloldalon megallt.Azota is ott faj,szur.Felhivtam a korhazat azt mondtak azonnal menjek.A ferjem 10-re ment dolgonzi igy bevitt.Szegeny Davidet is felvertem.Azota itt van mellettem kicsit felizgatta magat.Allitolag nem a sziv hanem tul sok a stressz.Ami igaz is.Haza jottunk,egy magyar sracc eljott ertunk.Nem kaptam semmit csak,hogy lazitsak meg pihenjek.Koszi.Csak valaki arulna el hogyan?Apukam 36 evesen szivrohamban halt meg igy kicsit beparaztam mert meg sosem volt ilyen jellegu fajdalmam.Na mindegy majdcsak jobban leszek.Inkabb netezek nem merek lefekudni aludni..
JO ejt az alvoknak.:-)
Sziasztok!!!
Remelm ottohn szebb ido van mint itt.Mi 9-kor kelunk rendszeresen.Az en fiam kottara haromnegyed nyolc es 8 kozott alszik el.Es reggel fel hetkor kell fel eloszor.Akkor megisza a tejecskejet.Majd odaveszem magam melle a nagy agyban atoleljuk egymast es egyutt szunya 9-ig.:-))
Alkesz tema:en szerettem regen alkalom adtan inni.Visoznt a ferjem nem iszik semmit.Amiota egyutt vagyunk en sem nagyon iszom.Tudjatok okro iszik magaban.:-)De azert neha jol esik valami.Nekem is nagy kedvencem volt a beliz+bacardi vodka narancsat is szeretem.Most a keresztelokor megittam egy ksi Bacardit.Hat en mar azt is ereztem mert az idejet sem tudom mikor ittam utoljara.:-)
Attól függ, hogy szörp vagy lekvár készül.:)
Szörpnek amikor már szép fehéren kinyílt a virágja.:) Bár mi kivágtuk tavaly az összeset, de szerintem mostanság.:)
Szijjasztok!
Úgy látom vannak itt még alkesznövendékek, jól van, megnyugodtam... :-)))
Kelés...hát én azok közé tartoztam, akik elmondhatták nagyon kis kora óta, hogy végigalussza az éjszakát, de sajna egy hónapja kb. 5-fél 6-kor kel szopizni, szerintem csak összebújásra kell neki, utána kb. fél 8-ig alszik. Nekem elég nagy az alvásigényem, úgyhogy általában éjfél mire lefekszem, és sajna már nagyon régóta nem aludtam ki magam...jó ehhez társul valami alvászavar is szerintem, majd a homeós doktornénit megkérdezem, ha megyünk legközelebb...
Tényleg mondtam nektek hogy Kukacnak tök szép most az ekcémája? Mi nagyon örülünk, úgy néz ki a mostani bogyó hat neki...
Idő terén nálunk nem sok jó van, kb. 10 perc és esik... :-(((
Alexa nálatok?
Sziasztok!
Én nem panaszkodhatom, Bazsa nem kel fél10 előtt sosem, de a 7 órási szopi után én kelek természetesen Bencéhez. Viszont hétvégén 10-ig alszik az egész család.:)) Ehhez hozzátartozik, hogy Ő viszont későn alszik el, olyan 10 körül szintén.:)
Absztinens vagyok, én még soha életemben nem rúgtam be, de még csak spicces sem voltam, merthogy nem iszom alkoholt.:)) Semmi extra, egyszerűen utálom az ízét, nem tudom meginni. Ez nálunk örökletes.:) Mondjuk a vendéglátós múlt sem tett hozzá, hjajj miket láttam én..;)
Szép hétvégét mindenkinek, a napocskát köszönjük, ideért!!!:)
Jó reggelt!
Hát szeretnék én azon szerencsések közé tartozni, akik alhatnak reggel, még ha nem is mindig engedi a dolguk! Mi állandó jelleggel 6-kor kelünk, igaz a szopi alatt én még félkómás vagyok, de már nem szeret rajta nyámmogni, fél hétkor legkésőbb felugrik, és már megy is dolgára, úgyhogy nekünk is pattanni kell. És ez még csak rosszabb lesz, téli időszámítás szerint ez majd 5-öt jelent, pedig én szeretek sokáig durmizni.
Hát én a jégert egyszer mondjuk úgy hogy túlzásba vittem, azóta még a neve hallatán is hideg rázogat, és ha elképzelem a szagát...brűűűű
A búzasört viszont imádom, annak is tejszaporító hatása van? Mert a rendes egy kicsit kesernye...
Borból fehér félédes, Tokaji ha lehet:) a pálinkával a világból ki lehet kergetni, de a likőröket szeretem, nem csak a bélízt, hanem minden fajtát. Meg az alkoholos bonbonokat:)
Mensi: Nekem 3 napja meg kellett volna jönni, persze ez még csak a harmadik szülés óta, lehet rendszertelen, de azért aggaszt. Premenstruációs fájdalmat nem érzek, max ha az nem lehet, hogy szúr a méhszájam, ez olyan szar érzés, remélem nem vagyok terhes, nem is tudom hogy lehetnék, az óvszer azért elég biztos...Apa biztos gyanakodna.
Sziasztok, jó reggelt!
Én is korán keltem, de nem önszántamból, Laura ébresztett 7-kor, még sikerült visszaaltatnom, nagy nehezen, mert közbejött egy elköszönés Apától, amin jóll felpörgött, azt hittem, már nem is alszik el újból... Most kicsit fáradt vagyok, ugyanis 3-kor is keltünk, de nem alhattam vissza, mert ismét jön Anyósom, Zalánnal, Laura unokatesójával, és hát nem egyszerű egy 10 hónapos-másfél éves gyermeksereggel elbánni.:)
Mensi témához csak annyit, hogy nekem még mindig nem jött meg, aminek egyrészt örülök, mert mindig "görcsölős" voltam, és ahogy írjátok, hogy még rosszabb, mint szülés előtt, ááááh... Másrészt viszont azért nyugtalanít is egy picit...
No, szép napot, Mindenkinek!
Alszik még mindenki?:-D
Engem ma kidobott az ágy 5:30-kor, igaz, fél 11-kor be is ájultunk este. Most itt nyomom fent a hálóban, kisporontyom itt szunyókál még mellettem (persze 180 fokban megfordulva és a feje a lábamba fúródva:-). Egy jó ideje kitolódik a reggeli alvásunk 8-ig...nem rossz:-). Vissza is bújok mellé még kicsit...
Szép napot Nektek!