2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
ezzel én is így vagyok. másrészt meg szeretném megvárni az ovit Bercivel, ki tudja, milyen lesz megint az első-második fél trimeszter;-).
ha korábban kezdtem volna...biztos nem kettőt terveznénk:-))
Ennek nagyon örülök:-)! Sajna akkor nálad is befigyelt a téli depi, ugye?:-(
Luluval szerintem mindig is nagyon kötődtetek egymáshoz, csak a depis időben borúsabbnak láttad a helyzetet, nem?
Jó ilyeneket olvasni Tőled!:-))
Csak így tovább!
ééés, lám, megékeztek a képek a gyönyörű Kiscsaládról!:-)
Szépségesek vagytok!
Nade a retró emberek sem elhanyagolhatóak!:-)
én is ugyanígy vagyok!
nagyon boldog vagyok, hogy laura van nekem, és olyan, amilyen, imádom minden porcikáját, de még mindig beleborzongok, mikor visszagondolok a pocakos időkre és a szülésre. Bár tudom, még nem vagyok kész rá, és még éveknek kell eltelnie, de nagyon várom, hogy ismét átélhessem ezt a csodát!
Jajj, nagyon durva.. bele sem merek gondolni a szopi végébe..:(((
De minden korszaknak van ám gyönyörűsége, a mostaninak is, olyan sokat mókázunk, de akkor sincs nap, hogy ne jutna eszembe a pocakom, és az első pár hét...-hiányzik.
A pozitív energy mindig jól jön, de most kijelenthetem, hogy minden a legnagyobb rendben, valószínűleg az a tavasz beköszöntének is betudható!:-) Laurával egyre jobban kötődünk egymáshoz, sokat mókázunk, csak éppen időm nincs nagyon, de ki bánja? Sokszor úgy érzem, még ez is kevés, ezért nem is bánom a hajnali szopikat!
Úgy repül az idő, épp nálad olvastam... tényleg, nemrég születtek és mindjárt egy évesek lesznek!
Nálatok is nagy szünet van akkor fogzás ügyben. Úgy látom, sokunknál már hónapok óta duzzadt az íny. Hogy miért nem tud az csak pár napig olyan lenni??:-(
Hogy vagy mostanában? Van pozitív energy? Mert ha nincs, csak szólj ám!:-)
Lassan aludni kellene, de még töltődik az a fránya photob..ket. Jájjj...de lassúúú!!!
jaja, én is rég láttalak!
" fogunk már van alul, de az már február óta, csak a felsők nem jönnek, viszont elég duzzadt az ínye, de ez is már vagy 2 hónapja... idővel azért majd belehúzunk!
azért a 14 hónapos már nagyon extrém! én is ismerek fogatlan egyéveseket.
Szia Szofi! De rég "találkoztunk" már itt! Képzeld, van egy ismerősöm, akinek már 14 hónapos a kislánya, és a fogacskák száma még mindig nulla. Hát, elég késői, de majd csak kibújnak valamikor. Az orvosuk szerint ritka eset, de van ilyen. Azért kicsit aggódnak már.
Remélem Lulu is hamarosan büszkélkedhet fogacskával. előbb-utóbb mindenkire sor kerül:-).
De mi lesz azzal, ami bent marad? Felszívódik? Vagy hogy működik ez? A gyógyszertárban ajánlottak elapasztó bogyit...de arra nem tudtam rávenni magam:-(.
Paradiso v. bueno...mindegy..akkor is szenyaaa:-DD!!!
Na de kérem, micsoda éccakai élet folyik itten, persze én is megint kimaradtam, Laura fürdetés és altatás volt.
Ha azt nézem, mi még egy szopit sem hagytunk el teljesen, ugyanis alkalomadtán, ha igényli Laura, ugyanannyiszor szopizik, mint ahányszor eszik, plusz nálunk még a hajnali szopi is újdonság.
Timcsi, gratula a felső fogakhoz, én már előre félek, mi lesz, ha nekünk jönnek, már most tisztára be van pörögve a Nagylány.
Alexa, nagyon édesek a zongorás képek, tényleg, min egy kis művész, úgy ül ott Réka.
Pici, kitartás, talán a mai éjszaka jobb lesz!
Szerintem nem kell lefejned! Én legalábbis nem fejte amikor eldöntöttem, hogy vége, pedig még tejem is volt rendesen.:( Fáj belegondolni!
Rosszul írtam, paradiso, nem is szeretem a buenot.:)
Szenyaaa!!! Bueno is, paradiso is...:-))?
Nálunk is csak a víz. De az a legjobb szomjoltó és a legegészségesebb is.
Már többször eszembe jutott, hogy megkérdezem. a tejcsi hogy apad el végleg? mert nekem még mindig van a kettőben 3-4 naponként kb. 30 ml. Azt mindig le kell fejni, hogy ne pangjon? Vagy csak hagyni kell? Mert Berci ezt már nem fogadja el, nagyon nehezen indul...annyit már nem tud küzdeni vele. Én is pár percig járatom a fejőgépet, mire kicsit elindul.
Nah...ebben még tanácstalan vagyok.Tud valaki segíteni?
olvaslak benneteket, de hihetetlenul suru ez az utolso 3 het meg itthon
holnap indulunk Horvatorszagba vasarnapig..