Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
17168. annelly
2009. máj. 9. 22:19

Sziasztok!

Hát mit ne mondjak nagyon meglepődtem, este nekiültem a gépnek, hogy na visszaolvasok valamennyit, hát aszittem leülök, ha már nem ültem volna...összesen két hónap alatt 10 oldal, kicsivel több, de akkor is. emléxem régen két napig tartott ezt a mennyiséget kitermelni.

No jó, persze nem is vártam napi 5-öt, de olyan kétnaponta egyre számoltam...mi történt?

17167. Mókicaaaa
2009. máj. 9. 21:39

Szijjasztok! Alexa te is megúsztad a Vanish partit, arra gondoltam.. :-)))

Nálunk is kánikula volt ma...

Délelőtt takarítgattam, aztán egyszercsak Apa meglepett azzal, hogy átruccanunk Szekszárdra, Gergőke is nagyon élvezi ha valahova kimozdulunk.Vettünk egy jó kis szandit, jók ezek a spontán kis kirándulások...

Szép estét mindenkinek!!!

Bumbu remélem meggyógyult már David...

Köszönöm kérdésed, most épp nyugszik a penész, reméljük nem is jön annyira elő majd, mint amilyen most télen volt...

17166. Alexa77 (válaszként erre: 17165. - 4af30810d1)
2009. máj. 9. 19:50

Holnapra talán hozzánk is elér a kánikula. Naná, hogy pont holnap nem mehetünk a strandra. Délelőtt lovazás, miénk a déli etetés a beosztás szerint, délután próba a szerdai fellépésre. De ha hétfőn nagy meleg lesz, lehet hogy kimegyünk Rékával. Hétfőn szinte senki sincs a strandon, miénk lesz a babamedence.

További szép hétvégét!

17165. 4af30810d1 (válaszként erre: 17164. - Alexa77)
2009. máj. 9. 17:04

Nálunk kánikula..:)))Megvolt az első medencés pancsi!!:)) Most meg megyek vissza virágot ültetgetni, még vagy hat ládám van..:S

Szép hétvégét Mindenkinek!

17164. Alexa77
2009. máj. 9. 14:13

Senkise nincsen? Pedig írni kell, csajok, csináljuk meg Cashnek a 18000-t!!!:-))

Réka alszik, az előbb szopizott, bealudt, leraktam. Már épp végeztem volna a vasalnivalókkal, de megint mosnom kellett, tehát megint van mit vasalni. Ráadásul ingek, brrr!!! De ha nem csinálom meg, apája jövő héten gyűrött ingben megy dolgozni.

Képzeljétek, jövő hét végén megyünk a párommal egy inenzív rock and roll tanfolyamra. Na persze nekem biztos nem lesz akkora élmény, de apája legalább kicsit beletanul a táncba, aztán tudjuk együtt ropni. Nem minha én nem tudnám megtanítani táncolni - vissza is adnám menten a bizonyítványomat! - de tőlem egyszerűen nem fogadja el a tanítást. Szerinte kritizálom. Na majd meglátjuk, máshol hogy érzi magát. Azért egy jót már nagyon táncolnék valakivel! Azóta nem táncoltam igaziból, amióta Réka pocakba került. Előtte viszont napi rendszerességgel, szóval eléggé hiányzik.

Remélem, mindenkinek jól telik a hétvégéje. Az idő nálunk nem lett olyan jó, mint vártam, de azért kellemes.

Pusszantás nektek!

17163. Alexa77
2009. máj. 8. 19:36

Sziasztok! Délután takarítani kellett volna, meg kenyeret sütni - amióta elkezdtem én sütni, már nem ízlik a bolti, meg Rékának is szívesebben adom a házit - ehelyett kimentünk apájával horgászni. Rékát az előbb megfürdettem, most épp szopizik, aztán ha bealudt, mehetek pótolni a dolgokat. Mondjuk porszívózni már alvó gyerek mellett nem tudok. Max. kenyeret sütni. De lehet, hogy inkább reggel korán fogok hozzá és zsömlék is lesznek, jó melegen a reggelihez...Vagy fonott kalács? Még kitalálom.

Bumbu, irigylem a higgadtságodat, ahogy a kismanó műtétjéről beszélni tudsz. Stramm csaj vagy! Én siránkozóbb lennék tutira.

A ház - ha már említetted - egy barátunké, aki Németo.-ban él. Haza akart költözni, azért vette, de egyelőre mégis kinn maradtak. Addig mi béreljük.

Móki, nem én úsztam meg, hanem a felsőm!:-)) Bár nem sok híjja volt! Most már úgy látszik, a cipzáras táska sem életbiztosítás, mert a kiscsaj kinyitja. Amúgy erre gondolgattam volna. Már percekig megáll kapaszkodás nélkül, szabad mindkét keze... Mi lesz még itt?:-))

Erről jutott eszembe a Csillagok háborúja egyik részében az a jelenet, amikor menekülnek egy űrhajóval, Jarjar (így kell leírni?) rémüldözik egy sort, rászólnak hogy semmi baj, mire Jarjar: Leválik a védőpajzs, nincs elég üzemanyag, mi lesz itten, ha baj lesz, ha mostan nincsen? :-DDD

17162. Mókicaaaa (válaszként erre: 17161. - Alexa77)
2009. máj. 8. 18:48
Huhhhh. ezt megúsztad.. .-)))
17161. Alexa77 (válaszként erre: 17160. - 4af30810d1)
2009. máj. 8. 14:12
Na ja... Azért örülök, hogy nemrég mostam föl. a kő már száraz volt és eléggé tiszta ahhoz, hogy a felsőm nagyobb baj nélkül túlélje az esetet.:-)
17160. 4af30810d1 (válaszként erre: 17159. - Alexa77)
2009. máj. 8. 13:34
Mi a baj ezzel??? Réka igen-igen házias..;DD
17159. Alexa77
2009. máj. 8. 13:24
Délelőtt vettem a piacon egy felsőt. A táskámban hagytam, amit a babakocsiba tettem hazaérvén, mert sürgősen hozzá kellett látnom valami ebédfélét eszközölni. Az előbb leültem a gép elé egy egysoros privit írni Cashnek, azalatt az idő alatt szerintetek mivel törölte fel Réka az előszobát, na mivel? Naná, hogy az új fehér felsőmmel!!!!:-S
17158. Alexa77 (válaszként erre: 17157. - 4af30810d1)
2009. máj. 8. 13:10
Válaszoltam!:-)
17157. 4af30810d1 (válaszként erre: 17156. - Alexa77)
2009. máj. 8. 12:57

Sziasztok!

Írtam privit Alexa!:)

17156. Alexa77
2009. máj. 8. 11:57

Sziasztok!

A naplóm 513. bejegyzése alatt láttok egy képet, ujjbábok vannak rajta. Egy ismerősöm csinálja, neki szeretnék segíteni az eladásban. 400Ft/db (elég jó ár szerintem, legalábbis felénk boltban ezres körül vannak az ilyenek). Ha valakit érdekel írjon privit, postán is elküldi a csaj. Van többféle báb is, én azokat fotóztam, amit már megvettem Rékának.

Mi nagyon szeretjük, sok mesét, mondókát el lehet játszani velük, Réka nagyon élvezi.

Akit érdekel, írjon, köszi!

17155. bumbu23
2009. máj. 8. 11:24

Moki;javult valamit a peneszesedes nalatok?

Pici:az en fiamat is allandoan nagyobbnak nezik.Viszont most fogyott ket kilot a fogacskak miatt meg az antibios esett miatt.Igy "csak" tiz kilo.:-)

Lili:nektek aztan szep hosszu ido jutott odahaza.Jo nektek.Gondolom fura lesz visszameni Kanadaba.

Alexa:en azt hittem ez a mostani haz a Tietek.Rekus nagyon aria zongora mogott.Meg Axi kutyussal is latom nagy az osszhang.

Na megszolalt a fonokom.reggeliztetes van..megprobalok visszajonni es reagalni meg ha engedi..

Addig is puszka mindenkinek es jobb idot mint ami itt van.

17154. bumbu23
2009. máj. 8. 11:18
Nalunk megvolt a keresztelo vasarnap.David nagyon extazisban volt.Azon a ket ejjelen mikor a vendegek itt aludtak O is kekt ejjel.Nagyon furi volt nekem.Majd mindjart teszek fel par kepet.Viszont a buli a kertben volt igy a nagyon huvos szel miatt megfazott.Lazas tegnap ota,+ szivom az orrat.(Timi a Te Bercikedre hasonlit szegenykem mikor lazas volt)Olyan kis pirospozsgas az arca.Szinte mindennap Londonba jarunk valami rendelesre.Szerdan voltunk az orvosanal es nagy meglepetesre a csipoficamja nagyon szepen javul(semmi kezelest nem kapott ra)Mar csak par centit kell mozognia, hogy bekeruljon a combcsont a helyere.A gipszet rendszeresen lerugja akkora ero van benne.Pedig nagyon kene gipszelni a terdet mert ha nem hajlitjak meg rendesen muteni fogjak ami egy eleg nagy mutet.A lenyeg szerda este telefonal a dokija, hogy arra jutottak, hogy megmutik a csipojet mert az nem egy nagy mutet es eleg fejlett mar hozza,igy a mutet utan ugyis gipszelik viszont az derekig feljon majd.Igy legalabb a terdet is tudjak hajlitani.Hat en nem banom, de azert felhivom a pecsi dokinkat is, hyogy mi a velemenye.
17153. bumbu23
2009. máj. 8. 11:11

Sziasztok!!!

JO, hogy ujra van mit visszaolvasni.Mar ket este csak olvastam de a valaszra mar nem birtam tartani a fejem.MOst hirtelen nem is tudom mire akartam reagalni??Ja,igen...

Timi:en ugy apasztottam el a tejem, hogy amig azert volt napi egy kis cumisuvegre valo azt kifejtem.De egyre nagyobb idokozoket hagytam.Majd mar csak napi ket fejes, egy aztan semmi.Ha estere meg is ereztem, hogy azert van valami akkor kifejtem este a zuhany alatt.Viszonylag hamar (par het) alatt elapadt.Viszont a mai napig megvan a tejleado reflex.Ha felveszem Davidet neha egy-egy cseppecske kibugyan.

17152. Pici04
2009. máj. 8. 09:53

Sziasztok!

Jelentem remek ejszakank volt.Visszatert remelem.

Tegnap vasarolni voltunk,erre a penztaros megkerdezte ,hogy miota jar Marcus.En neztem.Heeee?

Szepen valaszoltam,hogy vmibe kapaszkodva ugyan lepeget egyedül,de az meg ugye nem jaras.

Erre megkerdezte,hogy mennyi idös.

Mondtam,hogy 10 honapos.

Kiderült,hogy "cseppet" idösebbnek nezte Öt,mert olyan nagy.Amugy Marcus a karomban volt es nagyon komolyan szemlelte a vilagot.:)

Mar nem elöször törtent hasonlo.

Szerencsere nem az en termetemet örökölte.;)

17151. szofi28
2009. máj. 7. 22:35

Hááát, csajok, nemsemmi volt a nap!

semmi sem jött össze, amit elterveztem!:(

Laura egész nap 45 percet aludt, ráadásul este 8-ig kettesben voltunk otthon, hát, asszem már mindketten nagyon vártuk Apát, de sztem Laura jobban... úgy felpörgött, hogy alig tudtam elaltatni, ráadásul mindenhova Apa után akart menni. ennyire Apásnak még sohasem láttam.

Ki is fárasztott ez a nap, megyek pihenni!

Szép álmokat Nektek!

17150. Mókicaaaa (válaszként erre: 17143. - Szofi28)
2009. máj. 7. 21:43
akkor ezekszerint mi tervezzük csak hamarabb???
17149. Mókicaaaa
2009. máj. 7. 21:34

Timcsike édes ez a kissrác!

Tiszta Anyja...

17148. Mókicaaaa
2009. máj. 7. 21:29
Szép estét Csajok!!!
17147. annelly
2009. máj. 7. 21:22

Sziasztok!

jelentem élünk még, sikeresen átköltöztünk, már csak a nappaiban van egy kevés holmi, mindent el is pakoltam, bár nem volt egyszerű gyerek mellett. És ma végre bekötötték a netet. Hozzáteszem nagy okosan becsomiztunk mindent, mert a gép csak egy hete került elő..., mondjuk nem is baj, mert ha beállítottuk volna, akkor lehet pakolás közben nagy lett volna a kísértés, és lassabban haladtam volna.

De azért meglehetősen hiányzott, maga a net, hoxázás, meg Ti is.

17146. Pici04
2009. máj. 7. 13:11

Timi!

Gratulalok a fogacskakhoz!

17145. Pici04
2009. máj. 7. 13:11

Sziasztok!

Szep napot Mindenkinek!

Kopp-kopp-kopp,jo ejszakank volt.

Igaz Marcus jo fel oraval kesöbb aludt el a szokasosnal,de fel 11-töl fel 9-ig aludt.

6-kor volt 1 cumiberakas es annyi.:)

Most megint alszik.

17144. szofi28
2009. máj. 7. 12:29

Egyébként sziasztok, és szép napot Mindenkinek!:-)

a köszönés kimaradt...

17143. szofi28 (válaszként erre: 17142. - Alexa77)
2009. máj. 7. 12:28

nálunk is így volt, levittem sétálni, de nem aludt, biztos a szél is közrejátszot...

feljöttünk, szopi, és már alszik is... azt hittem, ebéd előtt már nem is fog...

A tesókérdésre visszatérve, mi is akkor szeretnénk, mikor már Laura ovis lesz, úgyogy 2011re tervezem.:)

17142. Alexa77 (válaszként erre: 17140. - 4af30810d1)
2009. máj. 7. 11:49

Köszi a tippet, az van itthon!:-)

Mi épp most szopizunk. Sőt, lassan alszunk. Idáig tolódott a délelőtti szundi. Úgy érzem, néha sajnálja az időt alvásra, mert minden olyan érdekes. Aztán előbb-utóbb persze beájul.:-)

17141. Alexa77 (válaszként erre: 17139. - 4af30810d1)
2009. máj. 7. 11:47
:-) Szegény Szotyi! :-)
17140. 4af30810d1 (válaszként erre: 17138. - Alexa77)
2009. máj. 7. 09:07

A kis csomagos zselatin is jó, 1 csomag mehet bele kb.. a háromnegyede tenné ki a 3 lapzsealtint, de szerintem a por az gyengébb..

na pusza, valaki ébred és szopizhatnék..;DD

17139. 4af30810d1 (válaszként erre: 17137. - Alexa77)
2009. máj. 7. 09:05

Hát nincs ötletem, biztosan valami vegyszerrel próbálkoznék.. de ismerem a típust, volt itt a telken nyárikonyha, ott is olyami lap lehetett lenn, takaríthatatlan volt..:(

Jó kis medencéje lehet Anyukádéknak, majd kérek képet!:)

Nálunk 1 db Szotyi van, tavaly nem érdekelte a medence, kicsit iszonya van a víztől.. talán mert Bence 2 évesen betette a medencéjébe, én meg arra mentem ki, hogy úszik körbe-körbe.. hogy mióta? Nem tudom, mert Bence már jó ideje bent volt..;D

❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook