2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Hát nem erről volt szóóóó...:)
De Bazsa nevében és természetesen a sajátomban is nagyon köszönöm "Rékának" a csomagot!:)) Mi is sokszor pusziljuk, ébredés után teszteljük az ajándékot!:)
Köszi Csajszi, még egyszer!:)
Alexa, ezt neked :-).
A héten a Csak csajokban (9-10-ig) bodza-hét van, minden nap valami más finomságot csinálnak. Ma bodzás eperlekvárt készítettek. Jajj, de jól nézett ki! A recepttárban szerintem megtalálod az összes receptet.
vegigolvastam, de kesz az ebed
csak par dolog... Adrian 9.5kg, es olyan 78-80cm
Amikor megfazos es fogzos volt 150grammot hizott egy honap alatt, a tizedikben azonban megint 450-et. Nalunk alapban napi 4 szopi van, ha uton vagyunk akkor tobb is, ejjel mar csak hajnalban adok neki, de ha nincs hajnali, akkor ketszer van reggeli (6 es 8-kor..) Pepes babakaja mar csak ugy megy, hogy kiflit vagy bulatat harap hozza.
Szijjasztok! Bumbu! Lehet nem voltam elég egyértelmű, bocsi.. szóval egyik sem amire gondoltál...Gergő 3 hónapos volt azóta megvan sajnos...ez már a 7. volt...és ahogy Nelly te írtad, az ovuláció is olyan erős fájdalommal jár, hoghy csuda.. az is 2-3 nap, aztán egy hét szünet és jön piri... mondtam apájának, hogy szerintem most nem lesz nehéz a 2. gyerkőc, mert pontosan tudom mikor ovulálok....talán van pozitívuma is a dolognak...én most Panadolt vettem be, állítólag azt szabad, meg elég hamar kiürül...
Lili!
Mi nászúton voltunk Horvátországban, nagy világjáró vagyok gyerekkorom óta, de ott akkor voltam először és nagyon tetszett... a nyárra lehet megyünk, majd még eldől...
Most jöttünk haza a tanácsadásról 8850 g és 70 cm a Drágám... azt mondta nem baj, hogy keveset hízott, sokat mozog a Kukac...
Sziasztok!
Anelly:erdekes mert nalunk meg ha en fozok azt mar regota nem pepesitem neki.Viszont a bebietelt nem hajlando megenni darabosan.Igaz nem surun kapott de csak ragja,ragja de nem nyeli le.Ja es mindehez huncutul nez ram, hogy mit szolok.
En adok Davidnek epres joghurtot.Ma is azt reggelizett.48%-a eper.Hippes igy gondolom tudjak miert ajanljak 4 hos kortol.Amugy en mar jo ideje nem csak bio gyumiket adok.Mondjuk itt olyan szep a zoldseg,gyumolcs, hogy nem hiszem, hogy alapbol sok vegyszert tartalmaz.
Sziasztok! Lili, én még a háború előtt, gyerekként jártam a Plitvicei tavaknál, életre szóló emlék. Egyszer még szeretnék visszamenni oda.:-)
Anelly, nálunk sem jön már be a pépes, sőt, a babakaja is egyre kevésbé. Azt szeretné enni, amit mi. Tegnap pl. a zöldségraguból lakott jól. Tárkonyos-citromos, kicsit aggódtam, hogy veszi, de semmi gondja nem volt vele, viszont ízlett neki. Szerencsére egyáltalán nincs a családban ételallergia, így viszonylag bátran próbálkozom az új dolgokkal.
A gyümikből még szerencsére megeszi a pépeset, mert azt én is az üvegeset adom, nem nagyon van más... Az eper már terem, de azt se javasolják még ilyenkor, így azzal még picit várok. Pedig isteni bio eprünk van a kertben! Nem győzöm falni. Szerencsére rengeteg van.:-)
Szia Lili,
Gondolom jo ujra otthon.Irigykedve olvasom emnnyi helyen jartatok.Ugyi a fiad, hogy ilyen jol birta az utazast..JO pihenest!