2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Ngyon kihalt lett ez a fórum. Látom mindenkit lefoglal a babája. Melcsi is egész nap igényli a társaságot, így felüdülés amikor alszik.
Pedig, nekünk többféle naptárunk is van, és azon a napon van Ildikó, Melissza napja.
Meg ha a neten rákeresünk akkor is kiadja ezt a napot, valamint további 2-öt. De utánanéztem a myvip-en és az iwin is hogy a Melisszák mikor ünnepelnek, és a jelentős többség március 10-én.
Tudod ez olyan, hogy Csilla is április 22-én van, de anyósom naptárjában meg november 22-én szerepel a névnapom.
Én is így voltam vele..:))
Bár igazi buli majd csak jövő nyáron lesz,most még nem igazán lett volna értelme..
Szia.
Nálunk Regina maradt.Én még nem is hallottam ilyet,hogy más nevet kell választani.
Mi Hitetlennek hivtuk elötte:DDDD
Természetesen mindenki maga választja, hogy megkeresztelkedik, vagy nem. Milyen vallást gyakorol, vagy egyáltalán nem.
Nálunk ez szokás a mi családunkba, hogy még baba korban megkeresztelkedünk.
Szia!
Így utólag, de nem megkésve nektek is boldog névnapot kívánunk!
És már ti sem vagytok kis "pogányok"! Csak azért mert mi mindig ezt monduk a keresztelő előtt Melinek.
Nektek a pap megkeresztelte Reginának, vagy kellett más keresztnevet választani?
Nekünk megkeresztelte Melisszának, de anno Evelint nem, így az ő keresztlevelében Evelin Stella szerepel.
Kedves Duncan!
Én is nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Reginek:))
Nekünk tegnap volt a keresztelőnk is.
Szia Dun!
TEgnap beszéltem a kozmetikussal aki kilőtte Melcsi fülét, és azt mondta 1 hétig kenjük a fülét az ápolóval, és majd mikor kicseréljük a rendes ékszerére, akkor is majd 1 hétig kenjük majd.
Remélem tudtam segíteni!