2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Szia!
Nagylányok lettetek fülbevalósan?
Szia!
Mondtam hogy nem vészes. Kenegesd a fülét, és rendszeresen forgasd a fülbevalót, és akkor nem lesz gond. Mi mindig azzal viccelünk, mikor a fülbevalót fórgatjuk, hogy valamilyen rádió adót próbálunk beállítani neki. Ő meg ezen nevet, mintha értené miről is van szó.
Helló Dun!
Jól vagytok?
Szia!
Mi nem járunk, és szerintem nem is fogunk, mert én iszonyodok a medencés (uszodai) víztől. Legalábbis én még a lábujjamat sem teszem bele, így meg igen nehéz Melcsit pancsoltatni.
Sziasztok.
Ti jártok babauszásra?
Mi ma voltunk először,nagyon tetszett Regikének.Heti egy alkalommal van.Én nem akartam beíratni de a férjem rábeszélt.Remélem tetszik majd mindig neki.
Sziasztok csajok!
Hallgattátok a hírekben, hogy a pneumococcus ellen a védőoltást minden 2 év alatti gyermek ingyen megkapja?
Én most néztem utána, és a pneumo.hu találtam oltási naptárt, hogy mennyi oltás kell adott életkorban. Na eri ti azért kaptatok most 3 és majd egy ismétlőt, mert 2-6 hó között ennyi jár. 7-11 hó között meg 2 + az ismétlő.
Ezért volt mind a kettőnkenk más információja.
Szia!
Na nálunk az öreglányok azért nem fogdossák a kezét, de a másik kismamák nagyobb csemetéi a játékait (akarják) fogdosni, és én arra is hárklis vagyok. Na ilyenkor úgy tudom utálni a gyerekeket, mert nekem Evinek soha nm jutott eszébe mások játéklát megfogdosni. Hát igen nincsen két egyforma gyerek!
És milyen sűrűn kell járnotok?
Bevált az őszibarackos tipp,amit adtam?Én tegnap céklát vettem a piacon,nem tudom,h ízlik-e majd..:))
Csak a csattanástól ilyedt meg, meg a lefogástól. Szerintünk. Mert mikor odaálltunka tükör elé, és mondtuk hogy hol a baba, akkor már nevetett is.
Majd pár óra múlva, lekezeltem a fülét, és a fülbevalót is megforgadtam a fülében, és akkor is fülig ért a szája.
a fülkezelésre a köldökápoló folyadékot használjuk ami megmaradt a kezdetekből. Ezt ajánlotta a doktornénink is, és a kozmetikus is.
Én is..:))
Meg "irígy" is voltam,legszívesebben én is így csináltam volna..:))
Zsombi is nagyon élvezi a sulit most még..Kíváncsi vagyok,h meddig tart ki nála a lelkesedés..Nekem hiányzik nagyon,olyan jó volt,h mind a két gyerekem itt lebzselt körülöttem..Neked nem furcsa még mindig kimondani,h két gyerkőcös anyuka vagy?..:))
Drága Banya!
Nos...olvastam a naplódban a séta közbeni talit más kismamákkal.Én is ugyanígy érzek:)
Annyira nem bírom az ellentmondásokat.Miért kell szépíteni bármit is?
Ha nem alszik a gyerek?hát nem alszik,és?
Ha nem eszik még főzit?hát nem eszik.
Nem értem,egyes anyukák miért akarják fényezni a gyereküket(vagy magukat?).Egy gyermeknek is van rossz napja,amikor lehet,hogy többet sír,mint szokott általában és lehet,hogy enni sincs úgy kedve,vagy bármi.Nekem is van ilyen ismim,aki annyira tökéletesnek véli a gyermekét már most,hogy szinte csak nem beszél 6 hónaposan.Na,ezektől én is rosszul vagyok.Az öreglányok...hát...mikor összefogdossák a gyerek kezét,mintha nem lenne más testrésze amit meg lehet fogni...Áááááá,attól a hajam az égnek áll:-)
De mindig hordok magammal nedves törlőkendőt és letörlöm.Na,én is jól kiírtam magamból:-)
Szóval...egyetértek veled:-)
Pusza:-)