2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Én is melózok ezerrel:-(,...volt néhány elmaradásom, amiről itt a nagy álmodozások közepette meg is feledkeztem.
Az én pocim is viccesen keményedik és elég sokat, ...kb negyedóránként más a domborzati térkép:-)
Sziasztok csajok!
mi is megvagyunk, igaz mozgalmas éjjszaka áll mögöttünk!
Ugye írtam hpogy tegnap napközben feltűnően nyugi volt a pocakomban, de ezt este és éjjel bepótolta. Olyan formákban keményedett a pocakom, hogy ilyet még nem is láttam. Apa teljesen meg volt rémülve, hogy itt az idő. M?jad méegnyugtattam, hogy ez még nem az, més így nagy nehezen elaludt, de minden egyes mozdulatomra felébredt így már megmozdulni is alig mertem az éjjel!
Most is elég aktív a kislányom, igaz ma egész nap a gép előtt ültem és dolgoztam,hogy ne legyen sok az elmaradásom. De már az oldalamiat szétboxolta a kis drága!
Én már nagyon benne lennék:-)))
Tegnap lejebb csúszott a pocim! Még nincs annyira lent, mint ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, de már alakulunk:-)
Sziasztok Kismamik!
Ma elég jól vagyunk, alig van valami mozgás, feszülés és keményedés a pocakom tájékán! Igaz mindig vihar előtt legnagyobb a csend!
Pedig nagyont tartotam ettől a naptól, mert ugye jött a lehülés, és ráadásul a szülésznőm is a lelkemre kötötte, hogy kedden ne akarjak megszülni, mert nem lesz a városban, de ha valami van akkor telefonon elérhető!
Szia!
Köszönjük a listát!
Szia!
Nagyon aranyos Bencus! Látszik rajta, hogy egy kiegyensújozott baba, és ti is a pároddal odáig vagytok a kis gyönyörűségért!
Szia Duncan!
Örülök, hogy jól vagytok,és végig tudtátok csinálni a Regikével az egészet a sok megpróbáltatás közepette!
1. Lucus ápr.. 12. Fanni
2. nicci ápr.. 13. Barnabás
3. Manóka80 ápr.. 14. Dorina
4. Duncan ápr.. 16. Regina
5. Regi77 ápr.. 20. Regina
6. grenadin ápr.. 21. Vince Gellért
7. ketti ápr.. 22. Emma Szonja
8. bnesaci ápr.. 25. Bálint Attila
9. Rzsbet ápr.. 27. Vivien Kitti
10. banya76 ápr.. 28. Melissza
11. Benita ápr.. 28. Roland
12. Afrodita ápr.. 30. Dominik
13. hana máj.. 30. ?
Chajnalkáról bár nincs hír, de feltételezem, hogy megszületett már Ármin :)
Egyébként, ha hétfőig velünk sem történik semmi, akkor valószínűleg szerdánál tovább az én dokim sem fog várni:-)
...de azért remélem, már hamarabb találkozunk Fannival.
Sziasztok!
Mi még egyben.:)
Csajok!
Tettem föl Bencéről pár friss fotót.Akit érdekel,kukk meg:)
Pusza!
Most nézem, hoyg mindjárt Te is betöltöd a 33. hetet. Remélem, követed Duncant és kitartotok jó sokáig.
Én még mindig vezetek, van ilyen pocak alatti övelvezetőm, amit popsi alá kell tenni. Nem is tudnék nagyon máshogy közlekedni, mert fél óra mászkásától már kiakad a derekam.
Jó reggelt!:-)