2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok kismamik!
Remélem,h mindenki jól van így a finisben,nemsoká sűrű vendég lesz a gólya ebben a topikban! :))))
Köszönöm a jókívánságokat,majd írok élménybeszámolót is,ha egy kicsi időm lesz..
Kívánom mindenkinek,h minél hamarabb átélje ezt a gyönyörű érzést,amikor életet ad egy kis csöppségnek..:))
És igen,Dun,a Csengét az utolsó pillanatban leszavaztuk,h ne legyen két neve Gyémántnak.Lehet,h ő üzent a pocakomból a szülőszobán..:))
Sziasztok!
Még egyben.Éjszaka borzalmasan aludtam és egyszer szúrt a hasam.
A vérnyomásom rendeződött.
Jó lenne már megszülni.
Sziasztok Kismamik! :-)
Mindenki jól van a finisben? Ilyenkor már azért mindenki nyűgösebb kicsit, és az állandó várakozás is feszültté teszi az ember lányát :-) Én se birok magammal, az előbb takarítottam ki a fürdőszobát, meg feltöröltem minden helyiségben, ahol burkolólap van, de hulla lettem, mire letettem a felmosót :-)
Gondoltam szusszanok egyet, addig benézek ide, ki hogy érzi magát?! :-) Nekem apró görcsölgetésen és azon kívül, hogy éjjel nem tudok aludni azon kívül más bajom nincs. De a nem alvás az nagyon idegörlő tud lenni!!! Vasárnap megyek ctg-re és vizsgálatra, akkor ügyel a dokim és megint berendelt, pedig szerdán is voltunk Apával nála. Az ígérte a doki, hogy a jövő héten /38.hét/ leméri a baba súlyát úgy kb, már nagyon kíváncsi vagyok. Viszont szerdán a szülésznő aki a ctg-t csinálta, amikor megtapogatta a hasam azt mondta, hogy "nem lesz pici a baba". Hát, majd meglátjuk.
Mindenki nagyon vigyázzon magára és a babára, már nincs sok hátra! Kitartás :-)
Szia!
Hatalmas babád született!:-) Gratulálok Nektek és sok boldogságot kívánok!
Gratula!
Várjuk a képeket és a beszámolót! :)
Szia!
Gratulálok a babócához! Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!
És nem lett egy kicsi baba!!!
Szia Hajni,
Gratulálunk a Kisfiatokhoz! Majd írj, hogy mi történt, hogy vagy, hogy vagytok!
Lucus
SZIASZTOK CSAJOK!
MEGSZÜLETETT A BÉBIM ÁPRILIS 4-ÉN,KISFIU 4370GRAMM ÉS 52CM!TEGNAP JÖTTÜNK HAZA EZÉRE NEM VOLTAM SOKÁIG!CSÁSZÁRRAL SZÜLETETT!
AMINT IDŐM ENGEDI JÖVÖK!
REMÉLET JOL VAGYTOK!
ÉS AKI MÉG MEGSZÜLT ANNAK GRATULA!
Sziasztok:) Látom mindenki jól van, ezt örömmel nyugtázom:))))
Hana mostmár tutira nem lesz semmi gond:) úgyhogy csak türelmesen várakozzál:)
Ez a jövő hét egyre többünknek esélyes!:-)
Remélem addig minden rendben lesz Veletek!
Már többen mondták Nekem is, hogy a hüvelyi vizsgálatok lesznek az igazán full extrásak a fájdalomskálán. Ettől azért parázok egy kicsit!
Sziasztok Kismamik!
Tegnap voltunk NST-n és Uh-n is. Az én kis drágám ismét menekülésre fogta a pocakomba, és folyamatosan kimenekült a nst korongja alól. Így a baba szívhangja egy kicsit magas volt, de a doki a mocorgására fogta. Még a szülésznő is tátott szájjal nézte, hogy tud menekülni és olyankor hullámozni a hasam.
Az Uh-n csak a áramlást tudta a doki megnézni mert akkor is folyamatosan elmozdult a kicsi lányom. Mire megtalálta az aortát a doki, és a gépet beállította Meli baba ismét arrébb ment. Így a doki már nem akarta tovább kínozni a vizsgálattal. De nem is bánom, mert ha 2,8 kg vagy 3,5 kg már tök mindegy, csak az a lényeg hogy egészszéges legyen!
Megvizsgált, és akkor közölte velem a doki, hogy ebből valószínűleg jövőhéten baba lesz. Így hétfőn is találkozunk a kórházban, és meg egyszer a héten ha nem szülök meg addig.
Hát a vizsgálat nem volt leényálom. Utána úgy fájt a hasam, derekam, és olyan görcsim voltak, hogy már azt hittem mehetünk vissza a kórházba!
De ha még jővőhéten kétszer így megvizsgál biztos hétvégére babázni fogok.
Na röviden ennyit!
Szia!
Engem mikor a doki múlthéten vizsgált, azt mondta hogy ne ijedjek meg ha egy kicsit vérzek. Szerintem ez azért van, mert már egy kicsit kézel is rásegítenek a tágulásra. Sőt biztos mert tegnap is mikor megvizsgált utána annyira fájt mindenem, hogy se ülni se állni nem igazán tudtam!
Mi kaptunk egyet örökségbe, úgy döntöttünk, hogy megnézzük, hogy hogy fest és ha nagyon habosnak:-) tűnik, akkor inkább nem használjuk.
Sk készül a Tietek?
Sziasztok!
A baldachinnal éppen most küzdök... Ha nem jön össze, nekünk sem lesz :D
Reméljük igazad lesz!:)))
Nagyon édi lesz akkor a kiscsajod!:)akkor nem is lesz pólyába,ugye?
Meglátod, nem lesz semmi baj! Már Ti is elértétek a kritikus 33. hetet. Élvezd ki még ezt a kis időt otthon, de szerintem a kórházat se bánd, ott legalább napi 24 órában vigyáznak majd Rátok:-)
Mindenhonnan azt hallom, hoyg a 37. hét után már nem nagyon lehet probléma, és ha így nézed, már nincs is olyan sok hét, amiért izgulnod kellene:-)
Az anyósoméktól kaptunk egy kis plüss hordozózsákot, abban hozzuk haza. De nem is ez a lényeg: egy fehér kis rugdalózót készítettem ki, ami fölé vettem egy tündéri kis nőcis meggypiros ruhácskát:-))) Nagyon csinos lesz az én Kislányom!
Annyira jó hogy már itt tartasz!Én is félek,de most "csak" attól hogy kibirjuk még egy pár hétig!Már valószinű,hogy a 36.héttöl be kell feküdnöm,de nem baj csak ok legyen minden:)Amugy egyre nehezebbek a napok,egyik nap tök jó minden,másnap meg tiszta depi vagyok,szegény páromat is sajnálom néha,tiszta dili tudok lenni:(
Van amikor csak feküdni tudok,de szeretek kiülni az udvarra,mikor ilyen jó idö van:)
Mocorog az én kis drágám,de még hogy!:)Néha olyan poziciot felvesz a hasam,hogy csak na!Annyira szeretem!:)
Gondolom mindennel készen vagy már,miben fogod hazahozni a kislányodat?