2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Jó reggelt Lányok!
Kezd izgalmassá válni az élet:-)
Mi még egyben, pont egy hetünk van hátra, így engem már nem aggasztanak annyira a frontok,... jöjjön , akinek;-) jönnie kell!
Remélem, Eri után mi leszünk a következők! Tegnap egész este fájdogáltunk, keményedtünk, de még jól érzi magát Fanni odabent!
Olyan szépen süt a nap!
Sziasztok Kismamik!
Remélem mindenki jól van, és egyikünk kivételével, még egyben! Ő ugye Eri!
Babóca elég jól viselkedik odabent, most nem feszítimagát annyira, de ki tudja még mit hoz ez a nap!
Már előre félek a jövőheti frontoktól, mert még szeretném ha legalább 2 hetet a pocimban töltene, és ott növögetne. De majd megbeszélem vele és biztos szót fog fogadni!
Mindenkinek jó pihenést és hétvégét kívánok!
Sziasztok kismamik!!!!Erithera,nem jött be a csütörtök délben való szülés:)Na csak minden okés legyen,mit mond a dokid,nem kell befeküdni?
Hát csajok,mindenki a finishben,olyan jó olvasgatni titeket,megaztán mi is betöltöttük a 32.hetet,már a 33-ban vagyunk:)Remélem még igy is maradunk egy pár hétig!:))
Kellemes Hétvégét mindenkinek!:)Pussz:Hana
Sziasztok!
Latom meg egyben vagytok, hogy birjatok? En tegnap voltam nagy Uh-n minden rendben volt, meg a ctg-n is. Most kb 3000 gr, igy nem lesz tul nagy ennek orulok.
Amugy nalam meg semmi jel arra, hogy megindulna a kozeljovoben, bar ezt sosem lehet tudni. Egyetlen egy dolog ami kellemeteln, nem tudom, hogy erint-e ez meg valakit rajtam kivul, de nagyon sokat szedulok, meg msotmar elegge vizesedik a labam, hat ennyi. Mindenkinek nagyon jo hetveget kivanok, pihenjetek sokat, meg most, szep napot:ketti
Sziasztok csajok!
Látom még mindenki egyben!
Eri tessék már annak a kiscsajnak parancsolni, hogy induljon már kifelé! Már eleget ijesztegette a szüleit, és már nagyon várjátok idekint!
Figyeljkétek meg, jövőhéten a sok front meghozza a hatását, és megindulnak a babák kifelé.
Az én kislányom se igen bír magával. Nagyon sokat feszít és nyom odalent. Sokszor alíg tudok járni, állni, ülni de még feküdni is! Ezek alapján biztos tovább nyílik a méhszájam! De nem akarom elkiabálni, hogy előbb fog kibújni!
Egyáltalán nem érzem, hogy lejjebb vándorolt volna a fiam, csak látható. Nem a mellemnél kezdődik a hasam, hanem pár ujjnyival lejjebb. Igaz még nem egy tenyérnyivel...
:( Lettek striáim. Azt hittem megúszom, de a héten a vakbélműtétem helyénél megjelent 3db 2-3cm-es csík és ma du-n meg a köldököm mellett is. brühühü
Sziasztok,még vagyok..lehet Dun,h hamarabb babázol,mint én??
Most tényleg melegfront van,ilyenkor elvileg megindulnak a babák.Mi is voltunk ma apával sétálni a természetben,hátha lesz vmi eredménye azon kívül,h sokszor már alig bírtam menni,úgy nyomott a baba..:))
Szia:)
Eritheráról nincs hír, ma még nem láttam:)
Ne írd még be a 10-ét várjuk meg a hétfőt:D
Huh,...mondjuk édességből volt mostanában rendesen, de én sem érzem, hogy vizesednék.
Azt hogy leszállt a pocakod, érezted is, vagy csak szemmel látható?
Lucus!
Nekem a zsibbadásra azt mondták, hogy a vizesedéstől van. Pedig nem is vizesedek :S
Javaslat: kevesebb só és édesség. Betartom, de eddig nem javult a helyzet.