2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Én is beérném akkorával :)
Csakhogy én már +13kgnál tartok...
Én sem tudom mekkora volt a terhességem előtt, de szerintem poén, hogy most ekkora. Főleg, ha összehasonlítom az adataimat az eszményi 90-60-90-el :DD
Én nem méregetem a pocimat, mert nem tuddom mennyi volt a kezdsetekben, így nem látom értelmét.
Igaz nekem is sokszor útban van a pocak, mert rendszeresen megütöm, meg sokszor rutinosan le akarok hajolni és nem megy.
a takarítást kellene látnotok, ahogy én művelem. A családom azon röhög. Ülök a földön, mert nem jó se gugolni, se hajolni és úgy nézek ki olyankor mint egy ovis!
csak nyugodtan ... :)
Megyek főzni, mert az jó... Igaz jobb volt, amikor még nem 114cm-es "derékbőséggel" kellett, de a Budai is megoldja valahogy :D
Banya!
Nem kellene ennyi mindenkit beelőznöd, még 10-en vannak előtted a listán :)
Igaz amennyire frontérzékeny vagy...
Mind a három! Én is úgy tudtam eddig, hogy kettő van, de az értékek a köv: 2111. Utánanéztem a neten, és a jelentése: a méhnyak 1 ujjnyival megrövidült, a méhszájak nyitva!
Na ekkor keztem el parázni. Ráadásul, tegnap valami kis kocsonyás darab is távozott, de színtelen volt, és nem olyan mint a lányommal barnás és véres. De ma megkérdezem a szülésznőtől,mert úgy is megyünk hozzá NST-re!
És ha a nyákdugó volt, a lányommal a távozása után a harmadik nap meg is szültem!
Chajnalkáról tudtok valamit?
Most frissítettem a listát, és néztem, hogy márc.31 óta nem kattintott...
Épp a másikon néztem hogy még 22 nap, de szerintem biztos nem fogom végigvinni!
A máhszájam teljesen nyitva, a pocak leereszkedett. a lányommal is ez az eredményem volt a 36. héten, és a 37. héten meg is született.
Akkor is frontok jöttek, és ugye jővőhét is ilyen frontos lesz.
Meg a doki is úgy engedett el a rendelésről, hogy két hét, de lehet hogy hamarabb fogunk találkozni!
Gratulálok Erinek a babócához! Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok nekik!
Ügyik voltak!
Csajok lassan de biztosan mi is babázni fogunk!
Vagyis kijavítom:))) Gyémánt Csenge, csak mi mindig csak simán Csengének hívtuk:)
Szóval Erithrea túl van:)))))))))))))
Jó reggelt csajok:) Kaptam reggel egy üzenetet:) Bemásolom így szól:
"Sziasztok Mindenki! Gyémánt vagyok a legfiatalabb családtag. Ma érkeztem 20-26-kor 3200 grammal."
Szóval kicsit elbizonytalanodtam mert Erithrea azt mondta, hogy Csengéje lesz, de ezek szerint Gyémánt lett belőle:DDDD Igazán nagy gratula nekik:))))