2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Kimondhatatlanul!:-)
Persze egy kis félelem is van bennem. Tudom, hogy most új időszámítás kezdődik, és ismerve magamat tuti lesz bennem egy kis űr, amit az anyasági előtti élet hagy majd bennem. Plusz 9 hónapig benne voltam egy állapotban, ami változik.
És hiába pozitív a változás, engem mindig megvisel kicsit, hogy ha valami elmúlik.
És mivel anya még nem voltam, ezért csak feltételezni tudom a boldogságot,...amit remélem hamarosan meg is tapasztalok:-)
Ti jól vagytok? Remélem, sokat pihensz! Babókád mocorog?
Sziasztok Kismamik!!!
Lassan mindenki megszül,ki türelmesen,ki türelmetlenül várja a nagy találkozást:))))csak mindenkivel minden rendben legyen!!!
Nem jövök olyan sürün mert fekszek mindig,nem nagyon birok sokat ülni,ugyhogy sokat pihizek,na meg azért is hogy a kiscsajom birja még egy pár hétig odabent!:)
Nincs még mindig nevünk:)))ami mindkettönknek tetszik,lehet csak akkor jutunk megegyezésre ha megyünk szülni:)
Kedden megyünk dokihoz már alig várom!!Majd ha már én is azt mondom h megyek nstre:)))
Telnek a hetek,és itt a jóidö is:)))
Szurkolok csajok h mindenkinek könnyü szülése legyen,és egészséges babója szülessen!!!!
Szép napot!Pussz:Hana
Jó reggelt Lányok!
Éjjel megint fájt egyet a hasam, de csak ijesztegetés volt. Épp csak annyira, hogy felébredtem tőle, de mivel elmúlt és nem volt ismétlés jóslónak minősítettem.
Jaj, én már tűkön ülök!
Eri! Olyan kíváncsi vagyok a Kisbabádra!:-)))
Lucus
Esetleg hívd fel. A lényeg, hogy megnyugodj és ne idegeskedj.
Ma hogy vagy? Változott a helyzet?
Sajnos érdemben hozzászólni nem tudok.
Viszont nekem a dokim azt mondta, hogy ha bármiféle vérzésem van (akár kicsi, akár nagy) azonnal menjek hozzá a kórházba.
Szóval szerintem inkább menj el hozzá. Mi történhet! Legfeljebb megnyugtat és hazaküld!
Egészben az a rossz, hogy semmim sem fáj, úgy érzem magam, mintha még hónapok lennének hátra! És ez bosszant a legjoban. Már azon gondolkodtam, hogy azért múltak el a görcsök, fájások, hogy teljesen kinyiltam már, vagy amikor nagyon sok jóslom volt, akkor megerőltettem magam!
De nemsokára megyek dokihoz, és remélem okossabb leszek! vagy nem !
Látom a végére már mindannyiunknak fogy a türelme:-)
Én is így vagyok, már babáznék nagyon!
Sziasztok!
Mi még egyben és ma nagyon jól:-)...nem úgy, mint tegnap, amikor engem is totál hazavágott a melegfront.
Ma voltam dokinál, a pocakom teljesen leszállt, elvileg minden lehetséges, de mivel még zárt vagyok Ő arra számít, hogy jövő héten babázunk.
Jóslásokba nem bocsátkozott, de hétfőtől minden nap be kell menjek vizsgálódásra a kórházba és ha nem akar elindulni Fanni, akkor az első +/- jelre rásegít az indulásra.
No ennyit a doki vonalról.
Viszont voltam szülésfelkészítőn ma is. No ott a csajszi azt mondta, hogy az arcomból és a pocakomból azt gondolja, hogy ez akár hétvége is lehet,...no és hát akár Neki is igaza lehet, hiszen tonna számra (szószerint:-))) járnak hozzá a Kismamik úgy 15 éve.
Lucus
Sziasztok.
Csa beköszöntem,mert megyek is ebédelni:)
Ma voltunk Nst-n,minden rendben van.Hétfőn be kell feküdnöm,a tervezett császár miatt.Az egyik szemem sír a másik nevet.Már parázok rendesen.Még egy hétvégénk van,mert jövöhéten már babázunk:))
Hali!
Lucus már lehet, hogy a szülőszobán :)
Tegnap voltunk dokinál. Zárva vagyok, NST rendben, baba 3660g, BPD:98,2mm (ezt csak Afroditának bíztatásképp). Doki szerint Gellért 3,5-4kg körül fog születni.
Mostmár tudom miről beszélt Banya, amikor a derekára panaszkodott. 2 napja majd összecs... magam, annyira fáj.
Nekem is sok a tennivalóm, fáradt vagyok, de legalább nincs időm idegőrlő várakozásra :)
Sziasztok!
Ma voltunk UH-n, minden oké. A baba feje beilleszkedett, már csak várni kell.. nem tudom ti hogy bírjátok ezt a várakozást,de én nagyon rosszul.Tegnap én is kocsit mostam , meg porszívóztam,sőt még 1,5 órát sétáltam is,de semmi. Viszont 2 napja olyan fáradt vagyok, hogy alig bírom nyitvatartani a szemem. Mindenkinek nagyon szép napot kivánok!
Sziasztok!
Mi jól vagyunk. Már kidolgoztam magagam mára, de hozzáteszem el sem fáradtam! Pedig ismételten ablakot kellett pucolnom, mert az a pár csepp eső, és a por mind ott virított rajta, és ettől én idegösszeroppanást tudok kapni! Utána jött a szokásos, porszívózás, felmosás és portörlés, de mintha semmit sem csináltam volna úgy érzem magam. Pedig reménykedtem, hogy valami lesz!!!
Babóca nyugodt a pocakban, néha oldalba rug- üt hogy érezzem hogy ott van, ja meg a buksija nyom ezerrel, de ennyi. Kezdem azt hinni, én is úgy fogok járni mint szegény Eri, hogy kinyilt méhszájjal a végéig kihúzta. De én ebbe belefogok őrülni! Már babázni akarok!!!!
Sziasztok!
Csak beneztem, s latom hogy mindenki jol van orulok neki, en holnap megyek ctg-re kivancsi vagyok mi lesz4
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de ez a varakozas (jo ertelemben, csak nem tudom jobban megfogalmazni) "felorli" az idegeimet!
Mindenkinek szep napot: Ketti
Én is holnap megyek délután NST-re és a dokim is ügyeletes így megnézi a kórházi nagygépen a babaát (remélem, mert megigérte). Megpróbálom megfűzni, hogy vizsgáljon is meg, és így hétfőn nem kellene mennem a magánrendelésére. így is utálok kimozdulni itthonról, főleg az autóban ülni, mert a kisasszony szétrugja közben az oldalamat.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de már se ülni, se állni nem jó, mert folyamatosan érzem a babóca fejét lent, és nagyon nyom. Már a lépcsőzés is egyre nehezebben megy, és a bokám meg eltünt, úgy be van dagadva a környéke!
Úgy legyen!:-) Holnap megyek CTG-re és dokihoz, kíváncsi leszek, hogy mit mond...
Örülünk, hogy jól vagy:-)
Sziasztok! :-)
Itt vagyok, csak ma valami vírus leállította a gépem, és amíg a hozzáértő meg nem nézte, addig nem indult rajta semmi.
Voltam dokinál, ctg oké, a külső méhszáj is kezd elsímulni, így most már 2100 az értékem. Vasárnap ügyeletes a dokim, megint menni kell ctg-re és vizsgálatra. Nem gondoltam, hogy ilyen sűrűn kell menni, azt hittem 1 héten egyszer elég lesz.
Mindenki jól van még, és a babukák is türelmesek?:-) Nemsoká megindul az áprilisi babaáradat, Duncan és Lucus kezdi!:-) Nagyon szorítunk nekik, hajrá!:-) Mindenki vigyázzon magára és a babára nagyon! :-) Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Ma voltam nst-n.Voltak méhösszehúzódások,de semmi komoly.Megmérte a doki a vérnyomásom,ami nekem fent volt 140/80 kicsit megijedtem.Azt mondta reggel-este mérjem és ha 140/90 fölé megy akkor azonnal szóljak.
Nemrég megmértük 133/76 volt.
Hétfőn megyek normál vizsgálatra
Sziasztok:)
Most jöttünk NST-ről, és vizsgálatról. A doki szerint még a héten nem szülünk.:) Még mindíg 2100 vagyok, és az NST is jó.
Az este nagyon megijedtem, lement a vérnyomásom 98/56-ra és rosszul lettem, de szerencsére minden rendbe jött. Remélem, nem fog ingadozni, mert az veszélyezteti a normál szülést, akkor császár lesz. De a lényeg a kislány.:)
Örülök, hogy látom, mindenki jól van, és hozzám hasonlóan várakozó állásponton.:))))