Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2011. nov. 27. 13:38

Sziasztok!

Kissé rohanósak a napjaim, előreláthattólag dec 10.-e körül hazaköltözöm. :) Ennek örülök, mert jó itt de nem lehet kapni túró rudit (ami természetesen nem indok). Ha épp nem haza mennék, akkor is elköltöznék mondjuk amerikába, vagy valahová ahol meleg van, mert itt a nyár az nagy (14 fokos, esős) szenvedés volt. Még van egy csomó hely (2 múzeum, és egy piac) amit meg akarok tekinteni mielőtt megyek, illetve vagy 3-4 helyre el kell mennem hivatalosan mindenféléket intézni.

Hogy vagytok?

5889. schybie
2011. nov. 17. 17:26

Én is itt vagyok, de Magdihoz hasonlóan lusta:)

Hidegek a hajnalok, hosszúak a nappalok. Fáradt vagyok, ma még a zumbát is lemondtam, mert nagyon rosszul aludtam az éjjel és már most hulla vagyok.

Negyed 4-kor kelünk a héten, nem igazán emberi időpont.

Rendeltem egy tök jó fekete kabátot, imádkoztam hogy jó legyen. Jól áll, de pár kg-val még jobban állna...

2011. nov. 17. 13:51

:))) nem, nem mondtad a fém vonalzót, de nagyon el tudom képzelni.

Valójában a sütőtökös kelt kalács jól is hangzik.

5887. magdi.kresz (válaszként erre: 5886. - Andi-bandi)
2011. nov. 17. 07:42

Andi olyan jó, hogy erre jársz mindig, én pedig egy lusta disznó vagyok.

Igaz tegnap volt az első nap (már hónapok óta), hogy emberi időben hazamentem. Sütöttem egy sütőtökös kelt kalácsot a Papámnak. El nem tudtam képzelni, hogy ehető dolog lesz-e abból a receptből, de a végeredmény nagyon finom lett. A sült tök bele lett dolgozva a kelt-kalács tésztájába, ezenkívül frissen facsart narancs leve, héja....szóval egy Limara nevű hölgy után én is elkövettem.

Lehet, hogy mondtam már, szóval a Papám vágja a centiket, hogy meddig is dolgozom még. Valamilyen fémvonalzót szabdal a garázsban.

Legyen szép napotok.

2011. nov. 16. 18:55

Sziasztok!

Én most annak örülök, hogy nincs banki hitelem. Nem lehet egyszerű. Ez csak eszembe jutott.

A vízszerelőre várok, aki ellenőrzi majd a radiátort. Az exférjem anyukája már itt van, épp a karácsonyi kivilágítást nézik a városban. Nagyon élvezi az ittlétet, nem lepődik meg semmin, mivel ő nagyon arra készült, hogy majd itt minden más lesz (és az is) :))

5885. ujlany
2011. nov. 14. 14:29

sziasztok!

En mult heten voltam otthon, megneztem a kisbabankat, meg persze az osszeset.

Nagyon jo volt, feltoltodtem - de valahol melyen nagyon orulok, hogy nincs rajtam egy ilyen felelosseg eletreszoloan.

Biztatom ocsemeket, hogy kerekedjenek fel, es jojjenek Hollandiaba elni. Nem sok kilatas van otthon.

De nem is konnyu megmozdulni ket kisgyerekkel.

Azert torik a fejuket.

2011. nov. 14. 13:56

Sziasztok!

Húú, komolyan hangzik a felújítás, ha valami kész lesz, raksz fel majd képeket?

Sajnos elég rég nem jelentkeztem, összességében rissz-rossz híreket kapok mindenhonnan. Nem tudom miért, de akárkivel találkozom (néha csak levélben) rossz dolgokról informálnak.

Jó hír, hogy a barátnőm anyukája, aki egyben az exférjem anyukája is, érkezik ma este Londonba. :) Egy hétre marad, aminek nagyon örülünk, ilyenkor legalább várost nézünk újra. :))

Ja, voltam ma suliban, hát egyre nehezebbnek érzem, hogy hajnali 1-re érek haza, reggel 7-kor kelek, és megyek suliba, aztán dolgozni, sosincs időm leckét írni (tanulni még ok a buszon v bárhol). Ilyenkor szoktam kicsit hazamenni 1 hétre feltöltődni, de most a sulis kiadásaim miatt ezt nem engedhetem meg.

De ha újracsinálnám, sem csinálnám másként, remélem, hogy ebből profitálok hosszú távon. Mert sokat fektetek ebbe, mindeen értelemben.

Szép napot mindenkinek.

5883. schybie
2011. nov. 12. 19:22

Sziasztok!

A szabim hamar letelt, a héten pedig a lakást vertük még mindig szét:) bekerültek az új ablakok, a bejárati ajtót, kőműves nagybátyám pedig megcsinálta a kávákat, meg ahonnan hiányzott beton, pótolt:) Lekerültek a radiátorok, kikapcsoltuk a villanyt, holnapra várjuk a gipszkartonosokat megbeszélésre, szóval munka után hol én, hol Robi intézkedik.

Amúgy nem sok van felénk, jó volt a múltkori Zumba, mostanában megpróbálok heti egyszer eljutni, mert testemnek-lelkemnek kell a hangos zene, az őrült ritmus, az 1 órás ugra-bugra.

Egyedül vagyok, mivel kivételesen Maszaték dolgoznak ma is, és délutános. Elintéztem a heti bevásárlást, most meg X-faktor közben dolgozgatni fogok.

5882. magdi.kresz (válaszként erre: 5881. - Andi-bandi)
2011. nov. 5. 09:37
Jót vidultam, azon amit írtál, aranyos vagy!
2011. nov. 4. 14:34

Megnéztem az sokkal pofásabb. :)

Vásárolgatni voltam, a barátnőm szülinapja van holnap, sajnos az a baj ezzel, hogy többynire magamnak több mindent veszek, mint az ünnepeltnek, így volt ez most is. :) Egy szép pulcsi, egy meleg zokni, és egy bronzpúder nekem. Széphálóing, szépköntös, még több smink meg neki. Amúgy a barátnőm házába beköltözött 2 francia focista fiú, ezért gondoltam, hogy az éjszakai viselet NEM mindegy ha már ilyen szép gyerekekkel lakik. :) Remélem örül majd.

5880. ujlany
2011. nov. 2. 20:46

hu, dog faradt vagyok, most csak egy mondatra telik.

Andi, az a csirke ebed kaloria az biztos nem lehet korrekt. A www.kcal.hu eleg megbizhato, en altalaban azt hasznalom.

2011. nov. 2. 14:34

Ja meg a reggeli, az egyik helyen azt olvasom h zab+tej+gyümölcs az jólehet (ez még tetszik is, könnyedén megtalálom reggel a konyhában botorkálva) a másik helyen meg azt, hogy tejet SOHA ne fogyasszak többé.

Mi lehet a jó reggeli? Gyülölcsöt, érthető okokból nem kívánnék egy darabig reggelire. :)

2011. nov. 2. 14:32

Sziasztok!

Huhh, nagyon szép a konyha, mint egy filmben :) Gratulálok, ízléses, meg egyszerűen szép.

Schybie, nem tudom melyik az a hely, ahol a hugod dolgozik, de megnéztem az ételeket és a maszkot, rémséges lehet :)))

Mivel a cukrozott étrend hatására a súlyom kedvezőtlenül alakul (ez nagyon angolos volt, valójában egy hét alatt meghíztam, honnan?!), megnéztem egy kalóriatáblázatot, hogy ésszerűen diétázzak, hát a kalóriatáblázat hazudik, illetve a továbbiakban levegőn kell élnem, vagy vizen.

Kiszámoltam, hogy most akarok enni egy szelet lazacot (roppant egészséges, zsírsavak arzenálja) meg salátát. Szerintem ez több mint jó. De a mintaétrend szerint 350 kcal az jó ebédre. Hát de 10 dkg csirke (az nem is lehet valami sok) 470 kcal, hogy?! Kíváncsiságból megnéztem a házikolbász kalóriáját, de az szerintem valami cikkszám/telefonszám/arányszám. Valami más. :)))

5877. ujlany
2011. nov. 1. 12:53

Raktam fel egy kepet a kesz konyharol.

Ssajnos nem vettem eszre, hogy az egyik konyhaszekreny nincs teljesen csukva, de most mar azert sem csinalok uj kepeket.

5876. ujlany (válaszként erre: 5873. - Magdi.kresz)
2011. nov. 1. 12:38

Magdi, mar nem emlekszem, de azt hiszem nem voltam.

Maximum egy kicsit faradt. Tulvallalom magam ezekkel a hetvegi felujitasokkal, kozben a cegnel is igergetem mindenkinek, hogy ezt-azt megcsinalok a hetvegen. Amit meg is teszek, csak ezt mind a pihenes rovasara.

De hetvegen vegre teljesen elkeszult a konyham, majdnem ket napig tartott, pedig mikor nekikezdtunk meg ugy tunt, hogy estere keszen lesz, de nem.

A lenyeg, hogy megvan minden, persze uj otletekkel is tele vagyok, de most mar megprobalok jovo evig semmi munkat nem szervezni hetvegekre.

Jovo heten kedden megyek haza egy villamlatogatasra, vegre meglatom a kisbabankat. Hallani mar jo sokszor hallottam, amikor sirt. De igazabol csak sir ha ehes, kap enni, es mar alszik is. Puskat lehet mellette ropogtatni az sem zavarja. Viszont anyatej csak cumisuvegbol kell neki, en meg is ertem, meg csak holnap kellett volna megszuletnie, igy vilagos, hogy a taplalasra meg mindig nem kellene energiat forditania ha az anyukaja hasaban lenne, most meg szegeny egetheti a kaloriakat ha enni akar, hat en is ki lennek akadva.

Halottak napja. :-( A temetobe jarast mar sok eve abbahagytam, mindenkirol a fejemben emlekezem meg.

5875. schybie
2011. nov. 1. 11:57

Ha már így összejöttünk, akkor én is írok:)

A Hackney-ba fog húgom dolgozni, nem tudom ismerős-e Neked! Halloween bulit tartottak, raktam fel képet róla, meg az elkészített ételekről, maradjunk annyiban élvezi a londoni légkört:)

Nálunk mindig ég mécses napközben, ezért ma kettőt gyújtok, bár én ezzel a nappal is úgy vagyok mint a többi "kötelező" ünneppel, nem szeretem, ha megmondják adott nap mi legyen (karácsonykor - szeretet, szilveszterkor - buli, halottak napján - emlékezés).

Holnap egy éves szülinapi Zumbánk lesz, a végén diétás sütivel, ajándékokkal és kívánságműsoros órával, tökre várom. Most megint rákaptam az ízére. Robival pedig megbeszéltük hogy eljárunk ugyanoda kondizni is, mert mindkettőnkre ránk fér a mozgás, kikapcsolódás, mert agyban le vagyunk hajtva, de amúgy nem bírjuk magunkból kihajtani a gőzt. Holnap megérdeklődöm, hogy hogy megy. Jó mert 2 utcára van tőlünk, tök új, tele plazmatv-vel, üvőlt a zene, rengeteg gép és ember, szóval meglátjuk.

Jövő tavaszra-nyárra formába akarok ismét kerülni.

Hétfőn-kedden ismét szabin vagyok, én így készülők az évvégi hajtásra.

Örülök hogy mindenki megszólalt.

2011. nov. 1. 11:39

Remélem nem szomorú, csak titokzatos vagy. :)

Igen, én is vettem krizantémot a vázánkba, és eszembe jutnak a kedves már nem élő szeretteim (bár minden nap eszembe jutnak). A halloween amúgy egész más itt, mint ahogy minden. Beöltöztek, kifesetették magukat az emberek, a kis gyerekek mindenféle jelmezekben csokit gyűjtöttek már péntek óta. Volt egy nő, az olyan rémísztő sminkben volt (és váratlanul a buszon toppant elém) hogy szívbajt kaptam.

Amúgy csak a munka megy, sajnos a hétvégére elromlott az étellift az étteremben (ami az emeleten van) ezért le kellett szaladgálni a konyhába, és felvinni a kaját kézben (a konyha az alagsorban van, szóval két emelet lépcső) minden tányérral, aztán az üres tányért vissza. És ez a hétvége nagyon forgalmas volt, mondanom sem kell, hogy meghaltunk a végére, és amikor azon puffogtam, hogy min. dupla pénzért kellene ezt csinálnom, találtam pénzt a földön, egy asztal alatt, ahonnan már elmentek (valaki kirántotta a zsebéből) az univerzum megsajnált, úgylátszik! :)

Hát ilyenek vannak, holnap végre szabad vagyok, ki akarunk menni egy nagyon-nagy parkba, ahol több száz szarvas él, és meglesni a szarvasokat. Szép őszi idő van úgyis.

5873. magdi.kresz (válaszként erre: 5872. - Ujlany)
2011. okt. 31. 18:53

Lehet, hogy rosszul gondolom, de szomorúnak gondollak, remélem tévedek.

A hosszú hétvégéből már 3 nap elmúlott. Ma körbejártuk a temetőket...már féltem előre, de talán azért mert szép idő volt, valahogy másképp láttam mindent. Ilyenkor szembesülök azzal, hogy egyik-másik rokonunk már milyen régen nincs közöttünk, és mégis nagyon könnyen felidézem őket....csak közben idősebb lettem, mint ők voltak.

5872. ujlany
2011. okt. 28. 09:36

sziasztok! Mindjart hetvege mar megint. Ram mar nagyon ram fer. Huzos munkanapok vannak a hatam mogott. Ma itthonrol dolgozom, igy nem allitottam be az ebresztoorat, gondoltam, automatikusan ugyis felkele koran. 9 utan ebredtem, pedig mar 11 elott agyban voltam.

Holnap ismet felujitas, az utolso ebben az evben, aztan remelem, hogy vasarnap megint kialhatom magam.

A kocsim is lemuszakizott a heten, ugyhogy azert maganjellegu dolgok elintezesere is volt idom.

Allitolag sutni fog a nap a hetvegen. Jo lenne.

jo hetveget mindenkinek!

2011. okt. 25. 14:57
Annál izgibben hangzik...
5870. ujlany (válaszként erre: 5866. - Magdi.kresz)
2011. okt. 24. 19:53

Magdi, en szivesen segitek neked megtanulni meg tavoktatassal is, de eroltetni sem akarom, maradhatunk itt is.

tenyleg csak azert jutott eszembe, mert mostanaban olyan heteket elek, hogy jopar dolog van amirol igy nyiltan nem irhatok (fokent munka). Veletek megosztanam, bar meg a csaladnak sem beszelek rola egyelore

2011. okt. 24. 16:56

A zumba az jó dolog. :)

Hol dolgozik hugod majd? Jó, hogy alakulnak a dolgok.

Vissza az eredeti diétás témához, megjegyeztem tegnap, hogy úgy érzem mintha egy kolbászka lennék aminek keze meg lába nőtt. A múlt heti szabi alatti össze-vissza evés mostanra meghozta eredményét. Hogy lehet egy héttel később meghízni, hogy?! :)

5868. schybie
2011. okt. 24. 13:04

Ma szabadságon vagyok, de azért csak fél 10re értem haza, no mindegy, most kinn szakad az eső, itt pedig jó meleg van:)

Holnap megyek Zumbázni, mert mostanában azt is eléggé elhanyagoltam. Húgom kapott állást, jövő héten kezd dolgozni.

Tegnap anyóséknál voltunk, Ő meg készül ki, ezért holnap veszek szaloncukrot neki mert azt visz a kinti magyaroknak.

Délután még jövök de most megyek a konyhába szorgoskodni!

2011. okt. 24. 12:26

Sziasztok!

Hát igen, most h valaki politikai egybeesést látott azzal, hogy a diétánk okt 23.-án kezdődött, lehet hogy menni kellene.

Aztamindenit, öt év (ki kellett számolnom a kezemen, hogy biztos-e, de biztosan 5). Szabina bejelölt facebookon, megnéztem a kislánya is szép nagy már :) Csibike családja tényleg el nem tudom képzelni hogyan tud boldogulni.

2011. okt. 24. 07:48

Sziasztok!

Már többször kijelentettem, hogy a facebook az már számomra ismeretlen dolog marad....de ha ti odamentek, akkor megtanulom, és megyek utánatok.

Hajnali fél háromkor fölkeltem, miután már egy órája ébren feküdtem. Nagyon kibillentett engem ez a mostani munka.

2011. okt. 23. 22:37

Boldog Szülinapot Nekünk!

Holnap írok bővebben, de be akartam köszönni.

5864. ujlany
2011. okt. 23. 21:18

je, en azt hittem, hogy holnap lesz 23-a... pedig en is eszbe tartottam am, hogy el ne felejtsek jonni.

Bizony 5 ev, sullyal meg valamennyire minuszban vagyok, de bele kellene huzni!

Schybie, ritkan jossz. Regen veled kezdodott minden nap. Aktivizald magad, szerintem mi is itt leszunk. :-)

En most a hetvegen nem igazan tudtam a kajara figyelni (azert probaltam). Leraktuk a jarolapot a konyhaban - a hazban - , csinaltam magamnak egy uj nappalit, mondjuk meg majd ki kell tapetazni.

Jovo hetvegen ismet munka lesz, de a lakasban, csempezzuk a konyhat, aztan az iden mar semmit nem csinalok.

egyebkent az sem lenne rossz, ha elkoltoznenk mondjuk a facebookra, ahol zartabbak a korulmenyek. Zajlik olyasmi is az eletemben, amit igy nyilvanosan nem irok ki.

De ha maradunk, ugy is jo. :-)

Csibikere sokat gondolok, mar gondoltam ra, hogy hozzaferest kerek a titkos naplojahoz, amit most a ferje ir, hogy tudjam, hogy vannak, hogy lehet ezt tulelni.

5863. schybie
2011. okt. 23. 18:23

Remélem senki nem felejtette el az 5 éves évfordulónkat!?!

Sajnálom hogy ketten nincsenek már velünk:( Csibike hirtelen végleges távozása a mai napig elszomorít.

Azért sok szép és jó dolgot megéltünk így együtt, azt viszont sajnálom, hogy már nem vagyunk annyira aktívak, mert nekem most nagy szükségem lenne a kezdeti lelkesedésünkre, a közös sikerekre.

Boldog szülinapot lányok!

Holnap majd jövök, mert szabin leszek

5862. ujlany (válaszként erre: 5861. - Magdi.kresz)
2011. okt. 21. 11:56

en este vacsorazni voltam, aztan ejjel 11-kor meg futottam egy kicsit, hogy ne az egesz vacsora epuljon be zsirnak.

Reggel meg hatkor keltem, hogy megint fussak egy kicsit, hogy beinduljon az anyagcserem.

Majd kiderul, hogy van-e valami ertelme.

remelem jo hetvegeje lesz mindenkinek!

5861. magdi.kresz (válaszként erre: 5860. - Ujlany)
2011. okt. 20. 17:25

Torna után vagyok és nagyon elfáradtam...rám is fért mert "agyilag zokni" (ezt egy volt kolléganőm mondta mindig)

Vacak egy idő van, indulok haza.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook