Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
5950. magdi.kresz (válaszként erre: 5949. - Ujlany)
2012. jan. 18. 09:13

Olvastalak már tegnap is, csak nem volt időm. Egyszerűen megáll az ész...Tudod adsz a kezeddel valamit, de egyre több kellene, pláne még meg is lop, nem beszélve az idegeskedésről.

Nem irigyellek a lelkiállapotodért.

Én már lassan, igaz azt hiszem a korom miatt, már akkor ideges vagyok, ha egy "hivatalos" levél jön, amit nem vártam.

Nálunk fönn hó van, itt lenn pedig elolvad. A Boni biztos élvezte a mai menetet, én kihagytam.

5949. ujlany
2012. jan. 17. 20:48

Na, ezer eve mar hogy nem szallt itt el semmi amit irtam, most persze igen, mert hosszu volt. Nem baj ujra irom.


Szoval ma este beszeltem a srac apukajaval. Ma meg is volt a targyaas (ilyen gyorsan dolgoznak mar otthon a birosagok?). A srac ket ev felfuggesztettet kapott.


Egyebkent egy igazi luzer. Ugy bukott le, hogy a szomszedjanak volt egy parkolohelyfelesege amit lakattal orzott. (ket haz kozott volt ha jol ertettem). A srac leverte a lakatot, es odaallt az autoval. Az idos szomszed neni probalt vele megegyezni, hogy vige el onnan az autot, de mivel nem jart sikerrel, kihivta a rendorseget. Onnan mar siman ment minden, fejelentettek, eliteltek.

Mint kiderult engem csak azert kerestek, mert naluk van a rendszam es at kellene venni.


Kemeny egy nap volt...


Te hogy vagy Andi? Happy meg mindig? remelem hogy igen, igy legalabb egyensulyban vagyunk :-)

2012. jan. 17. 17:52

Sziasztok!


Most olvasom, fel vagyok háborodva! Hogy gondolta, hogy ebből nem lesz soha baj, illetve hogy nem jut vissza hozzád, és akkor nem jelented fel lopásért? Aztamindenit!

5947. ujlany
2012. jan. 17. 08:52

sziasztok!

Muszaj leirnom ami tortent, mert ugy erzem bedilizek. Tenyleg ritkan van, hogy ne egyedul birkozzak meg egy helyzettel, de ez most az.

Tudjatok tavaly egy magyar apa-fia paros csinalta a felujitasaimat. A sracban sosem biztam, se szakmailag, se emberkent, de az apja ott allt mogotte eros kezzel, ugyhogy ugy voltam vele, amig az apja az iranyitoja a dolgoknak, en elviselem ezt a sracot, sot ahol tudok, segitek is neki.

Tegnap ocsem szol, hogy a soproni onkormanyzattol egy ajanlott level erkezett a magyar cimemre, es szegeny sogornom fogta es atvette a levelet. Igy hat ki is bontottak. A level egy vegzest tartalmazott, regi autommal kapcsolatban, es a magyar rendszama volt megadva, ami 2001 ota nem is letezik. A vegzesbol csak annyit lehetett kivenni, hogy mivel azonositottak hol lakom (gondoltak ok, nem tudvan, hogy mar reg nem lakom Magyarorszagon...) ezert athelyeztek az ugyet a mi varosunkba. Hat neztunk ki a fejunkbol, a kocsin 2001 ota holland rendszam van, idokozben ugye el is adtam. Orakig turtam tegnap az iataimat, amig megtalaltam a Holland Vamhivatal 2001-es vegzeset, hogy a mayar autobol hollandot csinaltak, adokat befizettem stb. Mondtam is ocsemnek, hogy nagy baj nem lehet, mert a vegzes a kezemben, a magyar rendszam meg kint van a kamraban, az auto nincs is forgalomban (magyar rendszammal) ugyhogy biztos valami tulbuzgo ugyintezo futkarozik utanam, hogy nem fizetek sulyadot vagy ilyesmit, pedig nem is kell.

Kimentem a kamraba, nem talalom a rendsszamot. Ami ugy volt odarakva, hogy ha belepek konnyeden altom, mert hat imadtam azt az autot. Kamrat felig kipakolom. Nincs.. Mondom ocsemnek, hat most itt vannak a teli gumik is, valoszinu az mogott vannak, kar idegeskedni, az a rendszam mindig is itt volt, itt is lesz. Csak meg kell talalnom.

De csak nem hagyott az ugy nyugodni, es folyamatosan hivtam az ugyintezo telefonszamat, mondtak ma lesz fel nyolctol, szuper.

Hivom es...

Egy Ford Galaxy tipusu autot igazoltattak a rendorok Sopronban, amire az en rendszamom volt felrakva. Feljelentes stb.

De a legrosszabb az egeszben, hogy a srac aki a felujitast vegezte, itt vett Holandiaban egy muszaki nelkuli Ford Galaxyt, amit aztan nem tudott kivinni az orszagbol (Sopronba, mert ott lakott) mert nem volt rajta rendszam. Tolem kert segitseget, hogy hadd jelentkezzen be hozzam a hazba, mintha itt lakna, mert csak holland lakos kaphat rendszamot. Mondtam neki, hogy ebbe sajnos nem tudok beleegyezni. Utana mar csak annyit hallottam, hogy vegulis megoldotta a dolgot maskepp.


Es azt hiszem ma jott el az a nap, hogy megertsem, mit is jelent az a "maskepp".

Komolyan, egy kisebb vilag omlott ossze bennem. Megfizettem oket, szallast, etelt adtam nekik es meg sorolhatnam.


Neha nem csodalom, hogy egyre kevesebb igenye van az embereknek arra, hogy odafigyeljenek egymasra, es megprobaljanak jok lenni egymashoz.

Azt hiszem en most egy szinttel megint lejjebb megyek ebben. :-(

Na mindegy,koszi, hogy elmondhattam nektek.

5946. ujlany (válaszként erre: 5945. - Magdi.kresz)
2012. jan. 16. 09:08

Magdi, teljen nagyon jol ez a het neked! Remelem jovo hettol aztan kicsit tobb idod lesz hogy benezz.


Ma "vegre" megerkezett hozzank a tel, az autok lefagyva,s zerencsere itthonrol dolgozom. Holnap viszont jobbha korabban elindulok. Allitolag nem fog sokaig tartani a hideg. Amit nem is banok, bar tudom a mezogazdasagnak jo lenne egy mekeny tel.

puszi mindenkinek

2012. jan. 16. 07:52

Sziasztok!

Megkezdtem az utolsó "munkás" hetemet. A hétvégén nem volt sok időm foglalkozni magammal, mert vendégek voltak. Miattuk még elcseréltem egy napomat péntekre, vagyis ezen a héten végig kitartok itt.

Puszi nektek.

5944. magdi.kresz (válaszként erre: 5942. - Ujlany)
2012. jan. 11. 08:48
Oké, tehát minden rendben!!
2012. jan. 10. 18:15

:) OK, megkönnyebbültem én is.


Magdi, szerintem feltalálod magad majd otthon. Persze sok-sok év munka után biztos furcsa lesz, de ahogy ismerlek mindig dolgozni fogsz valamin! :)

5942. ujlany (válaszként erre: 5941. - Ujlany)
2012. jan. 10. 17:45

na, ez jo kesoi hivas volt, de minden rendben. :-)


Mit tagadjam, van bennem ne'mi megkonnyebules.

5941. ujlany (válaszként erre: 5940. - Magdi.kresz)
2012. jan. 10. 10:33

Magdi, hidd el, majd beleszoksz. Persze eleinte nehez lesz, de aztan majd tetszeni fog az uj eletforma. :-)


A fonok reggel irt egy emailt, hogy beteg, ugyhogy nincs megbeszeles, majd kesobb hiv telefonon.

Utalom a bizonytalansagot. Hiaba tudom (erzem) 99% hogy ugyis jo hir lesz, mig nem mondjak, semmi sem biztos, es minden lehet.

Na mindegy, csak pozitivan. :-)

2012. jan. 10. 09:14

Sziasztok! Megvagyok, és hogy jól vagyok e, arra nem tudok egyértelműen válaszolni.

Jan. 19 lesz az utolsó munkanapom.

A Papám boldog, én már sokkal kevésbé.

Majd, ha több időm lesz írok bővebben.


Andi szurkolok, hogy legyen állásod, és lakásod is. Gondolom Pesten könnyebb találni munkahelyet, mint vidéken.


Ujlány az az időpont már egy órája elmúlott...írjál!

2012. jan. 10. 09:00

Sziasztok!


Schybie, nekem te vagy az egyik fogyókúra illetve akaraterő példaképem, szóval biztos vagyok benne hogy meg tudod csinálni. Mindig volt vagy két melód, családi, szerelmi életed, főztél, tornáztál, aktívkodtál, és mellette sikerült. Szóval minden tiszteletem a tiéd, ha elhatározod, biztosan sikerül! Hajrá-hajrá! :))


Amint írtam beíratkoztam tornázni, meg diétásabban eszem, SÍRNI tudnék olyan rossz a kondim, de gondolom max 2 hónap és már érezni fogom hogy minden jobban megy. Hiába egy év mozgás nélkül az egy év :(


Újlány, szurkolok, hogy minden a legjobban alakuljon a megbeszéléseden.

Igen, Pesten lakom, átmenetileg együtt lakunk, aztán szükségem lesz egy saját kuckóra, szerintem, csak előbb munkát keresek, és annak a közelében akarok bérelni valamit. Vannak olyan kis hobbijaim (ruhák, cipők gyűjtése, varrása) amiknek itt nem hódolhatok :)


Magdi, jól vagy?


Szép napot!

5938. schybie
2012. jan. 10. 06:39

Sziasztok!


Nem, nem hagytalak itt Titeket, szinte mindennap nézem írt-e valaki.

Mostanában nem vagyok a legjobb lelkiállapotban, illetve időm se nagyon volt ez az oka a hallgatásomnak.

Érlelődik bennem a drasztikus fogyókúra gondolata, mert ismét valahogy véget kell vetnem ennek az egészségtelen kánaánnak.

Munkahelyen sok a munka, közbe készül a lakás, szóval nem sok időm marad.


Tegnap körmösnél voltam délután, ma 6-ig vagyok, holnap beltéri ajtót megyünk nézni, pénteken kolléganőm névnapi bulija, szombaton dolgozok, úgyhogy ez van.


örülök hogy Ti jól vagytok, írjatok is rendesen, hátha ihletet kapok én is:)


Puszi lányok

5937. ujlany
2012. jan. 9. 15:07

Andi, ezt jo hallani.

Es most hol vagy? Pesten? Egyutt laktok? Gondolom akkor ott is akarsz munkat talalni.


Velem minden ok, szuper volt otthon, hetvegen jottem vissza.

Holnap 8:15-kor kiderul, hogy azok koze tartozom-e aki megtarthatja az allasat.

Nem vagyok ideges, de nyugodt sem. Ennel jobban nem tudom megfogalmazni. :-)


Magdi, mi ujsag veled?

Schybie ugy tunik vegleg itt hagyott minket. Vagy ti tudtok rola?

2012. jan. 9. 13:34

Sziaszok!


Remélem mindenki jól van. Beíratkoztam tornázni, nyelvvizsgára felkészülés illetve munkakeresés tölti ki a napjaimat. Ezen kívül főzök, pihenek, MINDENT csinálok amit egy éve csak tervezgetek, hogy kellene :) ide értendő, hogy tegnap online vettem 3 színházjegyet. Mivel a barátnőm már látta ezeket a darabokat, a barátom egyáltalán nem érdeklődik ezek iránt, úgy döntöttem, hogy egyedül elmegyek, azokon a napokon amikor este ő úgyis dolgozik.

Szóval minden nagyon jól van éppen! :)

2012. jan. 4. 16:43

Sziasztok!


Jajj a bújócskázás, az nagyon aranyos lehetett :)


Igen, én is elképedtem, hogy pl a tej frankón drágább itt mint angliában, a tusfürdő sampont mindenféle kozmetikumok kb 2.5-szer annyiba kerülnek itthon. Hogy? Miből lehet ezt finanszírozni? hihetetlen. Írtam is Öcsémnek (karácsonyra hazajött) hogy hozzon egy csomó kozmetikumot, tisztálkodási szert a szüleink fürdőjébe betesszük, aztán hónapokra is elég lesz. Mert ők is megveszik az ételt, kifizetik a számlát és másra nagyon nem jut.

Elképesztő.

Holnap bejelentkezek egy nyelvvizsgára amint lehet, mert itt csak felejtek :)


Jó pihenést!

5934. ujlany (válaszként erre: 5933. - Magdi.kresz)
2012. jan. 3. 17:20

Magdi, :-) orulok, hogy beszelhetek, es hallottad a kicsit.

Imadnivaloak ezek a kisgyerekek.


Rosszul fogalmaztam am, nem lázas vagyok, hanem lazáskodom. Vagyis sok mindent nem csinalok, csak mi jolesik.


Holnap csajos napot tartunk Petraval, megnezzuk a kedvenc dvd-it, igy megismerem a mesehosoket, akikrol jelenleg tobbnyire fogalmam sincs.


Egyreszt nagyon jo itthon, masreszrol viszont nemegyzer a siras kerulget. Tegnapelott elmentem anyuval vasarolni, majdnem minden legalabb annyiba kerul mint nalunk, de a legtobb dolog meg dragabb is, nem tudom hogy birjatok. :-(

Most probalom anyunak megtomni az eleskamrajat, meg ocsemeket megtamogatni, de hat ez csak ideig-orakig segit.



Mas... december 31-re sikerult elerni, hogy 76-ot mutasson a merleg, ennek nagyon orultem. A szilveszter ram tett vagy masfe kilot, ugyhogy most kemenyen dolgozom, hogy lemenjen.

Husvetra szeretnek 72 lenni. Nem lehetetlen, de konnyu sem lesz.


Vigyazzatok magatokra, nekem tetszik ez a tavaszias tel, bar tudom, ez sok mindennek nem tesz jot!

5933. magdi.kresz (válaszként erre: 5932. - Ujlany)
2012. jan. 3. 09:42

Az a láz mitől van?

Légszíves vigyázz magadra, és hagyd hogy kényeztessenek.

Vasárnap közel egy órát beszélgettem a kislányommal telefonon, és hallgattam ahogyan bújócskázik az apjával a pici unokám...elszámol 10-ig utána pedig kiabál, hogy "aki bújt, aki nem jövök"

5932. ujlany
2012. jan. 2. 20:49

sziasztok!

Remelem mindenkinek jol kezdodott az ev.

En meg itthon lazaskodom, setalok, vasarolgatok, a csaladdl toltjuk az idot.

A szilveszter jo volt. Magamhoz kepest kicsit sok alkohollal, de semmi fejfajas masnap reggel.

puszi mindenkinek.

2012. jan. 2. 09:48
Hát itt az új év! Minden jót nektek, szebbet, jobbat, nyugodtat, békét, biztonságot, jó egészséget!.... és maradjunk meg még sokáig egymásnak is.
2012. jan. 1. 11:26

Sziasztok!


Boldog új évet! :)

5929. ujlany
2011. dec. 31. 14:20
Sziasztok! Jo Szilveszterezest es Boldog Uj Evet mindenkinek!
2011. dec. 31. 12:50

Sziasztok!


Magdi, gondoltam, hogy a lányodat a karácsony és minden megviselte, kívánok gyors gyógyulást neki! :)

Lencse beáztatva, estére megfőzöm finom lencsegulyásnak, amíg fő addig activity-zünk. Vettem hozzá olyan kenyeret ami még meleg. :)


Újlány, végre hogy pihenésről hallok, érezzétek nagyon jól magatokat!


Boldog új évet!

5927. magdi.kresz (válaszként erre: 5926. - Ujlany)
2011. dec. 30. 12:33

Köszönöm jól vagyok...itthon szabadságon. Szinte egész nap dolgozom. Az ebédek is csak a mélyhűtőből kivadászott aranytartalékok, amit szinte csak melegíteni kell.

A reggeli kutyaséta azért minden reggel megvan. Ma reggel is a város nagy ködben, fenn már sütött a nap. Most már persze itt is süt.


A lányom azt mondja, hogy jobban van...de tegnap mégiscsak az orvosánál kötött ki, egy erős "körkörös" fejfájással. Nagy a nyomás a lányomon: a körülményei, a férje, és a gyerekek is leszedik az összes energiáját. Azért karácsonykor kellőképen megijedtek, a nagyfiú unokám azt mondta, hogy inkább ő lenne beteg, és nem az anyja.

Minden jót nektek!

5926. ujlany
2011. dec. 29. 11:36

Sziasztok!

Andi, jok ezek a veletlenek, az ember neha jobban orul, mint egy megbeszelt talalkozonak.


Par ora es repulok haza, ugyhogy az igazi unneples nekem majd csak most kezdodik. Tele a borond ajandekokkal, mar alig varom, hogy odaadhassam oket.

Aztan szilveszter baratokkal, utana par nap pihenes, semmi munka, csak is agyat kikapcsolo tevekenysegek.

Aztan 9-en vissza a munkaba megint, ez az elet rendje...:-)

Magdi, Schybie, hogy vagytok?

2011. dec. 29. 11:07

Sziasztok!


Elfogyott a bejgli végre valahára :) Leginkább semmi nem történik ami most egy jó hír, minden nyugis, gondolkodom előveszem a varrógépemet, szerettem varrni jelenleg mondjuk befüzni sem tudnék, de van itt egy jó szoknyára való anyag, azt meg akarom varrni. Kívül farmer belül bunda, van hozzá jó kis bundacsizmám is, kész főnyeremény lenne.

Ja, kis karácsonyi csoda, van egy barátnőm ausztriában él, utoljára londonban láttam, úgy volt h a nyáron találkozunk legközelebb. Állok az ikea-ban sorban karácsony előtt, és ott áll ő is a sorban! HOGY!? Kiderült h csak 1 napot van itthon, és nem szólt senkinek, csak a szüleinek, és már megy is tovább. Ittunk egy kávét, és megbeszéltük, hogy segítek összepakolni a pesti lakását januárban, akkor megint itt lesz egy kicsit. Hát ilyen kis nagy dolgok vannak mostanában.


Hogy teltek az ünnepek?

Magdi, a lányod jobban van már?

2011. dec. 25. 15:55

Sziasztok!

Köszönöm a biztatást.

A mai napnak már majdnem vége.

Túl vagyunk a karácsonyi ebéden. Itt voltak a lányomék.

A lányom egyébként beteg lett tegnap estére, magas láz, makacsul nem ment le. A végén (éjjel) még ügyeles orvost is hívtak, aki egy szurit adott neki. Azt mondta, hogy vírus.

A Papa itt szundikál mellettem. Megnézem a tüzet a kandallóban, és kódolok itt a gép mellett egy darabig.

Legyen szép az ünnep további része.

Andikám örülök, hogy jelentkeztél, és hogy kitartottatok a barátoddal, sok-sok boldogságot nektek.

Schybi hogyan telnek a napjaid?


Sok-sok puszi mindhármotoknak!

5923. ujlany (válaszként erre: 5922. - Andi-bandi)
2011. dec. 24. 08:32

Andi, orulok boldogsagodnak! Meg hogy epsegben hazaertel.

Lazits csak, tenyleg ki kell pihenni az elmult egy evet. Aztan majd johet az allaskereses.

2011. dec. 23. 21:58

Sziasztok!


Boldog Ünnepeket kívánok!


Hazaköltöztem, jól megy sorom, pihenek csak egyelőre. Elgondolkodtam Magdi azon amit írtál, akár én is aggódhatnék, hogy mi lesz velem, nincs lakhelyem illetve munkám, de boldognak érzem magam, egy csomót dolgoztam azért hogy most lazítsak. :) Mikor hazajöttem a barátom főzött 3 félét (mivel későn jöttem haza, hozzá mentem, nem a szüleimhez) és azóta is lesi minden kis kívánságom, sok volt az az egy év, vagy az előtte lévő mondjuk 5 amikor nem volt senki aki főzzön, nem hogy 3 félét, de egy félét sem... Már a szüleimen kívül. :)


Szóval ne aggódj, mindig valami jobb jön, rengeteg időd lesz mindenre :)

5921. ujlany (válaszként erre: 5920. - Magdi.kresz)
2011. dec. 23. 16:59

Magdi, remelem megjon az a siras magatol. Az tenyleg tud segiteni.

Nekem is kellett az elmult egy het, hogy rendbe tegyem magam, sikerult, most remelem egy darbig rendben lesznek a dolgok.


Biztos nagy valtozasok lesznek az eletedben jovore, de majd szepen kialakitod az uj eletedet, Papara is tobb idod lesz, sot meg a kisunokakra is.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook