Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetős fórum)


220. schybie
2008. jan. 18. 12:51

Sabyne felmentést kapott, jó hogy benéztél!


Hát igen, gyönyörű idő van, kimondottan kellemes kint tartózkodni. Elvileg mennem kéne a városba, mert 1001 a dolgom, de barátnőm megígérte hogy megszabadít egy adag ruditól és állítólag csak 4 fele ér ide, na addigra lezár minden ahova menni akartam, majd meglátjuk.

219. ujlany
2008. jan. 18. 12:34
orulopk, hogy megvagy, Szabi, pihengess csak.
218. sabyne
2008. jan. 18. 12:01
dokinál voltam egész déelőtt :( a műtőben volt, így a lelettel egy csomót kellett rá várnom. már nem tudok ülni tovább, csak a jelenlétit akartam aláírni, meg elolvastalak titeket. puszi
217. ujlany
2008. jan. 18. 11:45

Most beszeltem anyuval, azt mondja, tok enyhe az ido otthon. Mazlistak vagytok.. bar tudom az influenza terjedesenek nem tesz jot.

En is nyammogom a fott krumplimat, ez miyen jo kaja, nem konnyu raunni.

Szabina, ma is a konyhaban toltod a delelottodet? :-(

216. schybie
2008. jan. 18. 11:27

Újlány, mivel Te is racionális ember vagy, így nehéz elfogadnunk hogy vannak dolgom amiket nem ésszel kell eldönteni;) Az a kapcsolat amit említettem szintén azért szakadt meg, mert az eszem azt diktálta ez nem vezet sehova, stb, viszont a szívem mást súgott...


Megnéztem a kekszet, hát ez jobban néz ki mint az én korpásom:)


Voltam újságozni annyira szép idő volt hogy gyors megcsináltam, sőt könyveltem is, mert össze kell írni hogy pontosan melyik utcákat csináljuk, mennyi láda van, stb, mivel hugom ma megint megpattan Pestre így holnap az ővét is kiviszem.


Fél méret!? Gratulálok, azt hiszem én meg felet híztam:) Na jó nem, mert kg-ban úgye csökkentem, de a nacik nem úgy állnak ahogy kéne, sebaj jövő héttől ismét kemény torna, egy-két alkalom és ismét feszesebb leszek. Teljesen elcsúsztam a kajával, most eszem a reggeli narancsom, jó hideg (én így szeretem) és édes, kér vki?!


Megyek összedobok vmit ebédet a többieknek, aztán visszasasolok...

215. ujlany
2008. jan. 18. 08:46

talaltam neked egy linket hozza:

[link]

214. ujlany
2008. jan. 18. 08:44

szia, igen, meg tudom, de kulfoldon elek, es ezt csak Nyugat-europaban lehet kapni.

A keksz neve Nutripharm sinaasappel koekjes

213. dundy (válaszként erre: 210. - Ujlany)
2008. jan. 18. 08:39

Szia!

megtudod mondani mi az a proteinkex?

212. ujlany
2008. jan. 18. 08:38
ja, msot latom mar keverem a magyart meg z angolt. Szoval az analisis az analizis akart am lenni :-)
211. ujlany
2008. jan. 18. 08:37

Annyira rossz, hogy a digitalis merlegekbe nem normal ceruza elem van. Nem tudom otthon hogy van, en multkor napokig vadasztam erre a gomb elemre, aztan az egyik boltban riasztoberendezesekhez adtak, ott sikerult vennem.


Marha lassan indul igy a napom, hogy itthon lehetek, maskor ilyen idopontban mar tok keszen vagyok, most meg itt ulok, ugy, ahog ykimasztam az agybol.

Tegnap ismet nagy lepest tettem a csomagolas teren, rendeltem nehany uj magasan zarodo bluzt polot, mert rajottem, hogy nincs eleg. Nagyon jok, nagyon csinosak.

A regi ruhaimat is felprobaltam, es ugy nez ki, hogy november ota egy nagyon eros fel meretet fogytam. Egy teljes meretnek meg nem mondanam, de mar nincs messze tole. Szoval a tappancsozas hatasos.

Kar, hogy majd melloznom kell egy idore, de hat ez van...

szep napot mindenkinek! Szabi, hogy vagy?

210. ujlany
2008. jan. 18. 08:31

Jo reggelt, Schybie, nekem ma lesz krumplinapom mivel itthonrol dolgozom. Reggel meg megittam a kavet meg a protein keksszel bevittem egy kis feherjet, aztan mar egesz napra csak krumpli.

Nekem is volt am ilyen tombolos idoszakom par eve, Schybie, nehany napig tartott, es akkor ugy ersztem, hogy ennyi volt, ez nem nekem valo.

Az analisised nem is rossz, van benne sok igazsag, hozzateve, hogy en vagyok az elo pelda arra a nore, aki mindenkiben az apjat keresi. Es ez a srac tenyleg olyan, a testfelepiteseben, a gondolkodasaban, meg egyeb tulajdonsagaiban is. Apu szuper ugyes volt minden hazkeruli dologban, villanyszereles, furas, szereles, ez a srac ugyanoyan. Kiejtek valamit a szamon, hogy nem mukodik, akkor mar ugrik is, hogy na gyerunk, nezzuk meg mi a baj. Marha imponalo nekem, aki segitseget kerni nem szeret (mondjuk gyakran nem is kell)

Na mindegy, most csak az a rossz, hogy az utobbi idoben sokkal tobbet beszelunk nagyon komoly dolgokrol mint regen, es en most mar nem latom ertelmet, mert ez az egesz nem vezet sehova.

Amikor par hete elmondtam neki, hogy az ami koztunk van/nincs, az hozzajarult ahhoz, hogy elfogadtam az kikuldetest, akkor a valasza az volt, hogy "Biztos jol atgondoltad es helyes dontest hoztal". Kozben meg minden egyes megnyilvanulasaban az volt benne, hogy "Hogy merted ezt eldonteni nelkulem".

De most mar nagyon kovetkezetesen mindig visszamegyek az alaproblemahoz, hogy akarunk-e rendes kapcsolatot, vagy sem? Es amig nem, addig o nincs a potencialis jeloltek kozott semmilyen maganjellegu szolgaltatasra.

Kedden azt is felhanytorgatta, hogy vasarnap majdnem itt volt mar a kuszobon, en meg azt mondtam, hogy nem erek ra. Mondtam neki, hogy igen, igy van, es jobb is lesz, ha megerti, hogy nem fogok rendelkezesre allni a nap 24 orajaban mert o neki eppen urikedve ugy tartja, hogy egyutt kavezhatnank. Mondta, hogy erti, meg igazam is van, de ismerem ot, ettol semmi nem fog valtozni, legkozelebb ugyanigy fog viselkedni.

Na jo, ennyit akartam meg rola elmondani, mar napok ota, csak nem tudtam, hogy a blogba irjam, vagy ide. A blogot olvassa a csalad is, ezert ugy dontottem inkabb ide.

A lenye, hogy jot tett a kedd, most mar biztos vagyok abban, hogy tovabb akarok lepni.(Indiaban nehez lesz, de ki tudja... :-))

2008. jan. 18. 07:45

Sziasztok!

Ujlány, megválaszoltad a föl sem tett kérdésemet. Már napok óta gondolok arra, hogy vajon milyen volt a találkozásod az ex-szel, csak nem mertem megkérdezni.

Nekem egy pasiban több is jutott. Iker a lelkem, de néha arra gondolok, hogy nem is kettős, hanem sokszorosan az, olyan sokféle tud lenni. Persze mi már annyira ismerjük egymást, hogy a másiknak meg sem kell szólalni akkor is tudjuk, hogy milyen a másik lelki állapota éppen.

Nagyjából egyformán vélekedünk a világ dolgairól.

Azért persze vannak dolgok, amit én másképp látok, de ennyi kell.

Igen, Schybi ma gy. nap. Izgulok a holnapi mérés miatt, mert a múlt szombati elmaradt, kimerültek az elemei és én a másikra nem állok rá.

Szép napot!

208. schybie
2008. jan. 18. 06:25

JÓ tetted Újlány hogy mindezt megosztottad, mert egy nagy bögre teával ültem ide:)))


Robi megismerése előtt, finoman szólva nem éltem apácaként:)Mindig azt mondom hogy én a 10es évek végén, 20as évek elején annyi mindent megtapasztaltam, átéltem (buli, bulihegyek, partik, fiúk, férfiak, szex, stb) hogy az két életre is elég volt:) Volt egy olyan kapcsolatom amit nem tudtam hova tenni, szintén ilyen se vele se nélküle dolog volt, nagyon sokáig tartott, viszont az egyik kedvenc pasim volt, talán ez miatt?! Mivel Zsuza mi kicsit hasonló személyiségek vagyunk (legalábbis szerintem), Te már amúgy is sok mindent elértél az életben, így vhol "tetszik" Neked hogy itt nem Tőled függnek csak a dolgok (én szerintem azért szerettem az enyémet:))

De csak passizzatok is, mert fiatalok, szépek és vékonyak, na és persze jó humorúka, okosak vagytok, mikor ha nem most?!

Mi meg a párunk mellől drukkolunk Nektek. Nem egyszerű normális pasit fogni, erről én is könyvet írhatnék, de Andinak jobban fog menni az Ő költői vénájával:)


Ha nem ordítom el, ma gyüminapot tartok, vhogy megkívántam a fini narancsot, stb, és talán éhes se leszek annyira így ma, Magdi gondolom Te is gyümizgetsz ezért is gondoltam hogy Veled tartok.


Később jövök

207. ujlany
2008. jan. 17. 22:49

ja, tenyleg csak Schybie miatt folytatom :-)

Ma nagyon aranyosak voltak a beosztottaim, kollegaim mikor eljottem. Egyesevel elkoszontek tolem, majdnem pityeregtem lefele a liftben, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehez lesz oekt itthagyni, pedig ez meg csak 3 het lesz.

Holnap jon a kollegam/baratom, akivel a szokasos pentek esti (max. havonta egyszer) dumalasunkat szoktuk folytatni. Valaki azt mondta, hogy neki hihetetlenul fogok hianyozni, ebbol azt vettem le, hogy biztos sokat emleget, amikor nem hallom. Erre buszke vagyok, mert ez egy akkora koponya, hogy a nyomaba sem erhetek, es o mindenkit az esze alapjan itel meg, aki nem uti meg a szintet, az nem all meg elotte.

A belga baratommal rosszul allnak a dolgok, de mar nem igazan teszek lepeseket, hogy heyrejojjenek a dolgok, vagy jonnek maguktol, vagy sehogy.

na, hat max. ezzel is a hozzaszolasok szamat noveltem. :-)

206. ujlany
2008. jan. 17. 22:42

Schyie, az ajandekozas sosem egyszeru dolog, ha az ember valami szemelyeset akar.

Nekem altalaban szerencsem van anyuval, mert o jol megertheto jeleket kuld, igy csak a plusz apro ajandekokat kell nekem kitalalni


Andi, egy probat a sovany vigasz is meger talan, en regen mindig azt mondtam, hogy egy esely mindenkinek jar, de lehet, hogy csak 5 percre.

Pasizz csak, kedvet csinalsz hozza nekem is. :-)


Azt hiszem ket napja komoly lepest tettem arra, hogy az exet vegleg felretegyem. Meg nem is meseltem a heti torteneseket. Vasarnap felhivott, hogy az autopalyan van, 5 perc mulva itt lehet nalam, mert hozza a szonyegekt az autoba, amit mar szeptemberben megvett. Mondtam neki, hogy ne jojjon, nem erek ra. (sutottem, kormot lakkoztam stb, nem voltam fogadokepes allapotban)

Kedden felhivott, hogy Nemetorszagba ment tanfolyamra, de az uton rajott, hogy hetfon kellett volna mennie, igy jon visszafele, odaadna a szonyegeket. Mondom neki,remek az irodaban vagyok, es dolgozok. Hat rohadtul felemelte a hangjat (meg soha nem volt ilyen), es mondta, hogy tele a toke, hogy ezeket a szonyegeket hurcolassza nekem mar honapok ota (vasarnap meg azt mondta, hogy o aztan nem banja, ha nala marad, elfer...), na ebbol mindjart lejott, hogy most mar ketsegbeesetten latni akar, mondtam neki, hogy ok hazajovok, jojjon, itthon leszek. Jott is, eloszor csak olyan ovatos beszelgetes a jovorol, ultunk egymassal szemben, kozottunk a dohanyzoasztal, egyszer csak atult mellem, es megvaltozott a tekintete,... na hat ezt ismerem...., de o nagyon uriember, egy orat is kibirt anelkul, hogy hozzamert volna.

Szerencsere mennem kellett tappancsra, ugyhogy mondtam neki, hogy ugyis csak egy percre akart beugrani,de ar majdnem 2 oraja dumalunk... hat minden jot kivant az uthoz, megpuszilt, aztan elkezdett simogatni, kezdett nagyon, nagyon belemelegedni... szepen leszereltem, elindult vegre.. futhattam en is. Alig mentem 100 metert a kocsival, mar jott egy sms, hogy lehet, hogy felreertett engem, es en azt akartam volna, hogy maradjon itt ejszakara? Na, szep hosszan leirtam neki, hogy nem, nem akartam, mert o is tudja, hogy en tul monogam vagyok, es amig kotodom hozza erzelmileg, addig nem tudok mast eszrevenni, vagy masnak eselyt adni. Hat erre visszairt, hogy persze igazam is van, szerinte is igy jobb "mert szex nelkul konnyebb kezelni a dolgokat"(hogy pontosan milyen dolgokat, ezt nem tudtam kitalalni), es hogy ugyanakkor van amikor az agyat legyozi a szenvedely, es kar, hogy most en ezt nem hagytam.

Hat mindjart dobtam is el az agyamat.. idaig degradaljuk a dolgokat, hogy koztunk csak szenvedely van?

Mielott viszont elment, mondta, hogy ne csinaljak gondot semmibol amig Indiaban vagyok, barmi kell, o elintezi, ha kell meg a hazat is el kezdeni arulni, kocsit is elpasszolja.. Mondtam neki, hogy azert ennyire segitokesz, mert igy aztan el is tunok az eletebol? Erre meg magahoz olelt, es azt mondta, hogy hulyesegeket beszelek.

A fene se erti ezt a csavot, de most mar lelekben feladtam, es orulok, hogy nyiltan ki is mondtam neki, konnyebb igy lezarni.

Most par napig duzzog, ilyenkor msn-en sem szol hozzam (de azert amikor vittem muszakizni az autot, akkor az o telefonszamat adjam meg, hogy barmi van, ot hivjak, o majd megoldja... hat azert sem azt adtam meg, es milyen jo, mert akkor a szervizes csavo biztos azt hitte volna, hogy van valakim)

na jo, nem tudom, hogy van-e barmi ertelme annak amit irtam, nem olvasom el, kiirtam magambol aztan annyi, legalabb Schybie nem unatkozik hajnalban :-)

205. schybie
2008. jan. 17. 19:07

Á lányok Veletek, Ti aztán tudtok élni, randi, vacsora, én meg itthon punnyadok:( Na de eljön majd az én időm is:)))


Magdi meg tornázik helyettem:) Szép, jövő héttől én is nekiállok mert nől a valagam (és ez most nem vicc)


Na megyek összeírom a vásárolnivalót mert a héten nem ártana beszereznem egy-két dolgot, nagyon trehány vagyok a napokban. Kifogyott a lézernyomtatómból a por, vihetem azt is töltetni, remélem sikerül nekik mert most nincs "kedvem" 12ezerért újat venni.


Anyumnak nemsokára szüli és névnapja lesz, agyalok hogy könyvet kapjon, digitális konyhamérleget, pénztárcát, vagy ezek ötvözetét.

A mérleg jó lenne de az nem olyan személyes, mert azért én nyivákolok már vagy két éve.


Elbúcsúzom mára, tessék írni mert mondom hogy lapos napok elé nézek, tessék felpörgetni ez a heti feladatotok:)

2008. jan. 17. 18:50

Az új mottóm "minden héten egy randi" ha jövőhéten nem lesz más, találkozom a sovány vigasszal :o)

Bár elméletben egyedül leszek itthon egy hetet és a kutyák lelkét kéne ápolnom, de majd bekapcsolom nekik a tv-t, nekik is fontos hogy a gazdi randizzon!

Társkereső oldal nem enged be, biztos meghallották a setét gondolataimat és kimoderáltak biztos ami biztos!


:o))

2008. jan. 17. 18:11

ÁHÁ!

Forgasd a kést Zsuzsi!!

Nekem marad a sovány vigasz, meg is nézem írt-e valamit?

2008. jan. 17. 17:21

Húha Ujlány ez nagyon tetszik!

Torna után pihegek és megyek haza.

Szép estét!

201. ujlany
2008. jan. 17. 16:45

Andi hozzaszolasait ezentul at kell ugranom, mert tenyleg kihozza belolem az allatot. :-)

Egy perce itt jart a nagyfonok (meg termetre is nagy mint hatalmas izmos medve) es jott elnezest kerni, mert elfelejtett tegnap meghivni egy fontos ertekezletre. Vadul csillogo szemekkel raneztem, es mondtam neki,hogy semmi gond, jovateheti egy vacsorameghivassal.

Gyorsan bele is egyezett, mar csak a reszleteket kell majd egyeztetnunk.:-)

200. ujlany
2008. jan. 17. 15:22

Szabi, a te biztatasod kellett :-) Rakerdeztem ocsemre, ma mennek ultrahangra, allitolag ez lesz az elso nem huvelyi, mar nagyon varjak.

Gondolom este mamoros lesz otthon a hangulat :-)


Autom lemuszakizott, gyorsan el is hoztam, vn ott egy srac akinek mar evek ota tetszem, most is kereste (es talalta) az alkalmat, hogy beszeljen velem.

Megbeszeltuk, hogy majd kuld nekem emailt mig Indiaban leszek. Ez mar szerintem Andi hatasa. ;-)

199. schybie
2008. jan. 17. 13:17

Na nem kell aggódni semmi köze a punnyadásnak a diétámhoz, mert azért nem viszem túlzásba;) CSak az unalom, nagy úr... Nincs ami motiválna, semmi kihívás:(


persze, Bence szült:) Úgy hívják a kisfiút.


Na indulok újságba magamhoztértem:)

198. sabyne
2008. jan. 17. 12:43

hú, szuper lenne, ha eljönnél!! majd balázs elmegy eléd!!

biztos nagyon fognak örülni a verdának :)

197. ujlany
2008. jan. 17. 12:35

Szabi, igen, netem lesz, ha maskor nem, a szallodabol hozzaferek. de eleg hajtos napok lesznek. Azert remelem, hogy ha maskor nem is, amikor a tobbiek elmennek ebedelni, nethez jutok a cegnel is. Az a ti idotok szerint reggel 8:00- 8:30 korul lenne. Ha meg a sajat idom szerint reggel is tudok irni, akkor itt nagy chatek lesznek Schybievel ejnek idejen. :-)

De most nagyon ugy latszik, hogy el fog onteni a munka, ugyhogy erre keves az esely.

Ocsemeknel igen minden okes, illetve jovo heten orvosi vizsgalat megint, a szokasos. Mielott elmegyek, meg beszelni akarok veluk.

De tudjatok milyen idegesitoen aggodo tudok lenni, ugyhogy inkabb nem hivogatom oket tul gyakran.

Ha megjottem Indiabol, lehet, hogy megint haza kell ugranom (Domborka nezest betervezem ;-)), tudom hulyenek neztek, mindenki annak nez, ezert nem is mondtam nektek eddig, de ugy dontottem, hogy veszek nekik egy autot, mert ami most van az nagy szar, se egy terhes anyuka, se egy kisbaba szallitasara nem szabadna hasznalni.

Viszont ugy hallottam, hogy jan. 1-tol a nagy erteku ajandekok utan adozni kell, ugyhogy valoszinu a sajat nevemre kell, hogy megvegyem.

Mindegy, ez majd februarra esedekes, egyelore rajuk hagyom, hogy keresgessenek, aztan ha nagyon muszaj, akkor hazaugrom.

Na az utolso negy orai melo elkezdodott erre a hetre, hurra :-)

196. sabyne
2008. jan. 17. 12:26

bence szült? :D dombit szugeráljátok, már nagyon nehezen bírom, minden csontom fáj.


zsuzsi, nem vagy semmi a mérleggel :) ugye lesz neted? tesódéknál minden okés?

195. ujlany
2008. jan. 17. 12:24

Schybie, akkor pihenj. Tudod, figyelj a tested jelzeseire. ;-)

Remelem nem azert vagy erotlen, mert tulzasba viszed a dietat!!!

194. schybie
2008. jan. 17. 11:32

Nem tudom miért de nincs kedvem, erőm semmihez. Összedobok vmi kaját aztán seggberúgom magam. Mikor Robi itthon van, én is betunyulok:)Az idő se kedved, esőre áll. Kaja után nekiveselkedek és kiviszem az újságot, talán nem ázok el.


Megnéztem neten a hírdetési újságot, semmi használható állásajánlat nincs benne, talán a holnapiban?!


Tegnap megszült a volt osztálytársam, Bencének hívják, remélem Doborka is hamarosan megérkezik;)

193. ujlany
2008. jan. 17. 09:47

en meg a hejaban fott krumpliert vagyok ota. Most mar napok ota minden este azt zabalom, so, fuszerek, olaj, meg minden nelkul. Egyszeruen pukkadasig tudok enni belole. Megpakolom a parolo edenyt kulonbozo meretu krumplikkal, a kicsiket korabban ki lehet kapkodni, mire azok elfogynak, a nagyok is megfottek. :-)

Kocsi leadva muszakira, betaxiztam, este vissza, ilyenkor hianyzik a csalad, aki hozna-vinne szo nelkul, ahogy en is oket.


Lazban? Hat eppen reggel gondolkodtam,hogy mar ugy vagyok mint a kiscsavo az Indul a bakterhazban. Kezd az az erzesem lenni, hogy vegigrohanom az eletem.

Igazabol lazban nem vagyok, ennyi idom meg soha nem volt keszulodni mint most. Tegnap megkaptam a vizumot, oltasok rendben vannak, egy luxus szallodaban foglaltak nekem szallast (szerintem csak penzkidobas de hat jon majd 3. heten a fonokom is, gondolom, igy egyszerubb volt intezni a foglalast). Mindenesetre ott van fitnesz terem, igy viszem a felszerelesemet is. Vannak kulonbozo masszazsok is, majd lehet hogy kiprobalok egyet.

A repuloutat nagyon nem varom, hulla leszek, mire odaerek, azt szeretnem kihagyni, de hat nem igy van ez.

Ja, este eldontottem, a digitalis merleg is megy a borondbe, ugy konnyebb lesz a sulymegtartasra figyelnem. (bar viszem a kajamat, igy tudom, hogy ugyanolyan dietasan fogok enni, mint itthon, sőt, de hat jobb ebben biztosnak lenni, 3 het az hosszu ido)

192. sabyne
2008. jan. 17. 09:01

még jut a levesből, andi, délig félreteszem.


végre aludtam éjjel :))


schyb,magdi, nekem olyan krumplidiéta "receptem" volt, aminél a krumplihoz kellett túrót enni. asszem egy kiló krumpli, és 25 dkg túró elosztva 3-4 étkezésre (plusz fűszersó). ez két napig, és előtte egy -egy nap gyümi és lénap.

191. schybie
2008. jan. 17. 08:33

Én nagy krumplivariáló vagyok, mert évekkel ezelőtt amikor először fogyóztam, még ezt sem ettem, pedig kellett volna mert nagyon egészséges, csak nem mindegy hogy készítjük el, chips-nek, zsírban sült krumplinak nem, de amúgy...


A kedvencem: mikrós krumpli a la schybie: krumplit héjastól félbe, rápakolom egy tálra, majd telerakom felkarikázott vörös, lila, fokhagymával, póréval, mikor mit találok, aztán egy csepp olivaolaj, majd fűszerek (nálam bors, fokhagymapor (KNorr), rengeteg szárított petrezselyem), 750-800 watt-on, 10-12 perc, mennyei.

Sajna a héjában főtt krumplit nem tudom megenni, de azon kívül mindent, én ezt szoktam főleg. De csinálok krumplipürét: megfőzöm a burgonyát, összetöröm, pici só, bors, és sima joghurttal! fellazítom, hülyén hangzik de fini.

Mehet tepsisként, vagy petrezselymesként, héjában főve, magába, vagy zölséggel, én salátát szoktam hozzá csipegetni. Rettenet tápláló, és tiszító (másnak van hatása:))


Tehát a krumplinap, reggeli gyümi, délben este ezek közül vmelyik. Egyébként az eredeti krumpidiétában reggelre túrót ajánlanak pirítóssal, de ezért meg nem bojgatnám a másfél éves rutinom, hogy reggel ilyet egyek, gyümivel is isteni.


Nem volt olyan rossz a keksz, de ezzel az erővel hungarocelt is rághatnék:) Most felkezdtem a zacskót, szép lassan majd elnyammogom, mert nem szeretem ha fel van bontva és megszárad, akkor milyen lesz úgy?!


Újlány, lázba vagy már?


Robit nem tudom kihajtani az ágyból azt hiszem más módszerhez kell folyamodnom....

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook