Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetős fórum)


310. schybie
2008. jan. 23. 03:17

Helló-helló!


Felénk is sűvít a szél mint egy nem normális, este hatalmas vihar volt, villámlott, szakadt, dörgött. Csoda hogy nyomottak voltunk egész nap?!


Újlány, kár hogy tegnap már nem volt kedved beírni a sztoridat, most legalább tudnék mit olvasni:) Remélem pótolod!


Sabyne azzal még szerintem ráérsz hogy azon agyalj mi lesz ha serdülni kezd;) de ahogy "ismerlek" jó fej anya leszel, nem lesz ezzel a kérdéskörrel sem gondod. EGyenlőre arra koncentálj, megszülessen, szoptashass és éjszakánként mikor fel kell kelned, gyere és szórakoztass engem:)


Gyüminap tökéletes volt, bár lehet kicsi túlzásba vittem, mert elég sokat megettem, de legalább nem csaltam;) Tegnap örömhírt kaptam, volt osztálytársaméknak sikerült összehozni a második babyt, tehát szeptember 4 és érkezik az új jövevény. (egyik héten haláleset, most meg ez:) 1-1)


Néztem anyunak digimérleget, de nem voltam tőlük elájulva, így valószínű marad a könyv ajándéknak, s lehet hogy pénztárcát veszek mellé, mert azt mindig leamortizálja. A májtiszításhoz is beszereztem a grapfruitot, és vettem sok-sok érdekes dolgot a kenyérsütéshez: lenmag, szezámmag, lisztek, búzasikér, most aztán kinézhetek bármilyen receptet. Ki vagyok akadva. Hugom hazaállít tegnap erre: Mi a kaja? (anyu zöldbabfőzeléket főzött fasírttal és húsleves volt) (úgye én gyümiztem:) tehát nem főztem), na szóval, "Miért nem főztél?" "Most mit fogok enni?" "Mikor sütsz ismét kenyeret?", "Most azért kérted a gépet hogy évente egyszer süss benne?" - na a kis hajcsár;) Mondtam neki nem kell aggódnia mert bevásárló körúton voltam, s ma fehérjézni akarok, így gyrosos pulykacomb-cafatok lesznek, vegyesssalival;) kenyeret meg hétvégén sütök nekik.


Robi a héten délutános, így esténként egyedül leszek, s zóval most megyek is vissza aludni és inkább majd akkor kalózkodok;)


Szép napot!

2008. jan. 22. 21:46

Magdi, álmodjál vendéget abba a kastélyba, segítek a fehér mágiával!


Újlány, lehet h csak úgy írod le az ELSŐ NAPI pasizásodat, h én ne férjek hozzá elolvasni? :o)))


Domborka gyere ki!!!


Itt alszik a barátnőm, most zuhanyzik úgyhogy addig illetéktelenkedhetek csak a neten :o)

2008. jan. 22. 19:14

Szép estét!

Ujlány köszi a beszámolót.Írjál sokat, ha megteheted. Azt hiszem én nehezen alkalmazkodnék a klíma és idő eltolódáshoz.

Kezdődik kint a szél süvöltése, nehéz éjszakám lesz megint.

Remélem Szabina jön majd vendég a kastélyomba és nem kell félnem egyedül.

Puszillak benneteket.

307. sabyne
2008. jan. 22. 18:28

ezt nem hiszem el! korábban is pasiztál zsuzsi, de mióta andi megwoodoozott, azóta szétszednek a férfiak:)!


dombinak esze ágában sincs kijönni, már most sem hallgat rám. mi lesz, amikor majd a cigaretta és az óvszer kerül porondra?

306. ujlany
2008. jan. 22. 17:08

Elkoszonok, lanyok, megyek aludni, ki tv-ztem magam.

Pasiztam is, de errol majd holnap bovebben.

Ha csak este jelentkezem, az azert lesz, mert meg mindig nem lesz internet eleresem. Bar az IT-s fiun is dolgozom, hogy minel elobb oldja meg. ;-)

sziaszto, kellemes estet, aztan jo ejszakat!

305. ujlany
2008. jan. 22. 15:34

Nem tudom, Szabi, azt hiszem, igy szulettem, ha boldog vagyok, akkor porgok mint az orult, vagy teljesen visszavonulok magamba.

Most eppen porgok. Kimozogtam magam, most mar lenyugszom.

Veled mi van? A kicsi meg teljesen nyugodt? Biztos tok jo neki odabenn, igaza is van, hogy nem siet :-)

304. sabyne
2008. jan. 22. 14:25
hihetetlen vagy zsuzsi! hogy tudsz ilyen gyorsan aklimatizálódni?! én biztos ott sajnálnám magam az ágyon.. örülök, hogy minden rendben van veled! puszi
303. sabyne
2008. jan. 22. 14:18

áááá, zsuzsi próbál :D


nem, schyb, nálam senki nem járt..

302. ujlany
2008. jan. 22. 14:18

sziasztok!


napkozben nem tudtam irni, mert nem volt internet kapcsolatom, de holnapra megoldodik.

Szoval az utazas nem is volt annyira veszes, vagy ugy vagyok vele, hogy amint megtortent elfelejtem a nehezsegeket. :-)

Igen kalandosra sikerult a tegnapi nap. Mar reggel otkor az amszterdami repteren voltam, es mivel az orvos utasitasa. hogy sokat setaljak amikor repulok, elmaszkaltam mas terminalokra is. Meg igencsak csendes volt a repter, nehany ember koszalt csak ott. Es akkor egyszer csak valaki ramkoszon. Majd leesett az allam, egy volt kollegam, aki mar nem dolgozik nalunk. O is indiai, de Hollandiaban el. Azt mondja nekem, Uristen beteg van, hogy ennyire le vagy fogyva? Biztos beteg vagy, maskeppen nem tudtal volna ennyire lefogyni. Ah, mondom, dehogyis, egeszseges vagyok, ez igy volt tervezve altalam, en akartam lefogyni. Azt mondja,: milyen kar, olyan jol neztel ki ugy kiparnazva. Na mondom magamban, micsoda a fenekedbe.. akkor bezzeg sosem mondtad...

Az is kiderult, hogy hamarosan visszakoltozik 2 honapra Indiaba, igy mondta, hogy majd o elgardiroz engem amikor atkoltozom.

Este a repteren egyik regebbi, egyebkent pedig kedvenc soforom vart, igy aztan be nem all a szank az autoban.


A szalloda jo, es persze van merleg a furdoszobaban. Igaz hagyomanyos, de pont annyit mer mint az en digitalisom. Persze ha nem cipeltem volna at kontinenseken a digitalist, akkor ezt most nem tudtam, es biztos aggodnek, hogy nem pontos. :-)


Reggel a cegnel nagy meglepetes ert. Sajat irodat kaptam, es az ajtora szepen felirtak a nevemet. Nagyon meghatodtam, most mar Indiaban is van sajat irodam. :-) Fel is hivtam anyukamat, elmeseltem neki, ugyis annyira ellene van ennek az egesznek, legalabb valami imponaljon mar neki is.


Delben elmentem korbesetaltam ezt a hatalmas epuletet. Sajnos nem vagyok azon kepessegek birtokaban, mint Andi, jelesul a leiro mod oly eletteli abrazolasi kepessegevel, mely az olvasot azonnal a tortenet szereplojeve teszi, igy csak szigoruan a tenyekre hagyatkozva emlitem meg, hogy az allamat fogva bamultam a fuvon ulo holgy kollegakat, akik igen erdekesnek latszo, talan a lotusz poz valamely valtozataval kapraztattak el a mellettuk elhaladokat.

Most megyek, megkeresem a konditermet, es elmegyek mozgni, nagyon ram fer a tegnapi testepes utan.

kesobb jovok!

301. ujlany
2008. jan. 22. 14:17
proba
300. schybie
2008. jan. 22. 13:44

És Nálad Sabyne? :)


Elkezdett szemerkéni az eső, tiszta nyomott hangulat van. Lassan nekiindulok és elintézem a heti bevásárlást (semmi kedvem, legszívesebben bedőlnék egy film elé, pedig nem is szeretem őket:)


Ebédre narancs volt és pár szem diákcsemege, nagyon jól bírom;)

299. sabyne
2008. jan. 22. 13:37
magdi, jött vendég? :)
298. sabyne
2008. jan. 22. 10:27

én akarnék, csak domborka nem.. sugalljátok neki légyszi, milyen jó idekint! jut eszembe andi, woodooz-d meg lécciiiiii!!


zsuzsi, mesélj!!!


csibi, bizi??

297. schybie
2008. jan. 22. 08:33

Dr. Kelen krémével, Én a Fitness Figure-t használom, ami 2in1ben:)

(karcsúsító és anticelluit)


Nem gyümihétnek, csak gyüminapoknak;)Magdi, lehet a telihold zavar be, én is ilyenkor sokat álmodok, azért remélem nem rémálmaid voltak.


Magamra találtam, elmegyek és kiviszem a maradék szórólapot, be van borulva, még nem esik, nem akarom megvárni...

2008. jan. 22. 07:54

Szia!

Schybi te gy.hétnek indultál neki?

Én bezzeg tegnap vacsorára ettem egy kis húslevest, főtthúst, igaz nagyon keveset, de jó volt.

Az éjjel rosszul aludtam. Fújt a szél,amit nem bírok. Többször fölébredtem, reggel lenyomtam az órát és aludtam tovább, ráadásul vad dolgokat álmodtam. Egy nagy kastélyban én laktam egyedül, no nem mint tulaj. Előre attól féltem, hogy mi lesz, ha nem jön vendég, biztosan félni fogok.

295. dundy
2008. jan. 22. 07:44

Sziasztok lányok!

Mlyen krémmel kenegetitek magatokat?

294. schybie
2008. jan. 22. 02:35

Halihó!


Nem is sejtettem hogy már bejelentkezel, na milyen India? Sikerült vmennyire kipihenned magad?


Csibike, látom van itt egy fórum a krémről, na majd beleolvasok hogy másnak mi a tapasztalata, nekem jó, csak ez is olyan hogy rendszeresen kell használni mint minden mást.


Ma gyüminapozok, remélem menni fog, mert mostanában van hogy becsúszik vmi a gépezetbe. Telihold van úgyhogy ha ma zizisebbek vagytok a kelleténél, akkor fogjátok nyugodtan erre.


Sabyne, nem akarsz megszülni?! ;)


LÉpek vár a netes, aztán meg ismét az ágy, végre nem fog 3 20kor csörögni Maszat órája:)

293. ujlany
2008. jan. 21. 21:49

Schybie, par napja en is ezt mondtam, tuti, hogy itt lenne allas neked. Persze kulfold meg minden tudom, de mig fiatalok vagytok nem olyan rossz az, ha mashol nem a repteren osszefutnank neha. :-)

level nem jott, illetve szerelmes nem, de nehany igen kedves level igen.

ejjel fel harom van, dolok az agyba, remelem reggel lesz idom bekoszonni.


Jo ejszakat mindenkinek!


Csibike, bizonyitvany milyen lett?

292. ujlany (válaszként erre: 282. - Magdi.kresz)
2008. jan. 21. 21:15

igen, Magdi, tenyleg akkor huztam el a fejed felett, es direkt ebren maradtam amig atertuk Magyarorszagon. Tok o volt, hogy pont Pecs felett repultunk el, aztan meg Arad felett, sajnos foldrazbol hulye vagyok, igy nem tudom Schybie, hogy pont folottetek is elmentunk-e, vagy az egy kicsit messzebb volt.

Mar egy nap alatt is egy csomo minden tortent, holnap le is irok mindent reszletesen. Az ejszakai nemalvas az szornyu volt, de utana mar jobb lett. Megneztem 2,5 filmet a gepen, meg jo hogy nincs idom moziba jarni, igy egyiket sem lattam meg.

Na meg lehet, hogy jovok, csak megnezem, hogy kaptam-e szerelmes levelet. :)

2008. jan. 21. 20:37

Sziasztok!

Itt vagyok Schybie..én is használom a krémet..nekem is épp ma fogyott ki!:)

Ma voltam szoliban..a körmöshöz és szaunába nem jutottam el:)

Virágokat ültettem itthon..olyan jó idő volt..aztán sétálgattunk:)

Jóéjt!

290. schybie
2008. jan. 21. 20:11

Felrobbanok mindjárt Andi:( :)Jó interjúztatást, jó lenne ha a héten én is mehetnék vhova, de úgy tűnik engem elkerül a munka. Szóval két évig Te is alkalmi melókból éltél, akkor talán még nekem is van remény?! Állítólag az első "normális" helyet nehéz megtalálni, aztán könnyebb. Szerintetek? Az a baj hogy itt a Dél-Alföldön mindennél nagyobb a munkanélküliség, de nem adom fel, szívós egy állat vagyok... Az biztos hogy jól jár majd velem a munkáltató mert a végletekig pontos, megbízható, és törtető vagyok:)

(azért fényezem magam hátha vmi bajai munkáltató olvassa a fórumot, ja és isteni kenyeret sütök)


Majd kiköptem a tüdöm a bicajon, de jól esett, tényleg ellustultam.


Csibike? Előkerült a krémünk, már nem sok van belőle azt elkenem, aztán veszek egy másikat, hátha pár centit ez is ér.


Tényleg jó éjt

2008. jan. 21. 19:47

Kalácsom topmodell szépségű lett, az íze hagy némi kívánnivalót, ja és mikor kisodortam a hurkákat meggyűlt a bajom a fonással nekem is, szét kellett szednem és újracsinálni :o)


Schybie, kár h nem laksz közelebb, behívnálak interjúra hozzánk, a sors iróniája h én is alkalmi melóból éltem 2 évig, a világon a legtöbb interjúra jártam, és lám-lám mos én interjúztatok VÉGRE! Szerencsére sikerült belátnia a főnökömnek is h nem érdekel ki hány nyelven beszél, és milyen iskolája van, az a lényeg h egyszerű becsületes lelkes legyen, szóval kiválaszthatom álmaim munkatársát, rögtön hármat és már van is 3 jelöltem, és mind nagyon szimpi, remélem ügyesek lesznem a 2. fordulóban is! Szurkolok nekik mert a végső döntés nem az enyém!

288. schybie
2008. jan. 21. 18:32

Köszönöm:) Az íze is jó, csak nekem kicsit sótlan. Amúgy nagyon durva hogy ilyen kis kenyér és mig kg-os, melléraktam a boltit, hmmm, igaz hogy a térfogatnövelővel csodákat művelnek. Az enyém annyira sűrű, "tömény" hogy akár egy szelettel is jóllakik az ember. Na az ember, és nem én, csak egy falatot ettem:)


Ja tornám elmaradt, még nincs kész a terem, állítólag jövő héten meglesz, de én akkor már megvárom a február elejét, mert egy hétre be nem fizetek.


Robi holnap szabadnapos, most átadom a terepet, megiszom a teám és meghajtom a szobainast (szobabicajt)


Jó éjt lányok, ha nem jönnék...

287. sabyne
2008. jan. 21. 17:39

gyümi estét tartok :) nari, alma, banán, fahéj. már majszolom.


gratu az első kenyérhez!!!


az utóbbi kenyereim nekem sem sikerültek, lejárt élesztőt használtam... balázs anyukája viszont tutikat süt.

2008. jan. 21. 17:19

Mára abbahagytam a munkát, megyek haza.

Eddig ment a gy.nap. Narancs és alma, de egyfolytában azon járt az agyam rögzítés közben,hogy mit is lehetne enni vacsorára.

Majd meglátom, mindenesetre nem esem kétségbe, ha eszem v.-ra valami normálisat is.

A kenyérsütőről annyit. Az új gépem eleinte hiper-szuper kenyereket sütött. Bátrabban kisérletezgettem, no elkövettem azóta olyan csúnyákat, hogy na. Pedig gr.-os mérlegen mérek ki mindent. Az íze finom, de hát a külső sem lényegtelen.

Nem adom föl!!!!!!!!!!!!

285. schybie
2008. jan. 21. 15:36

Az finom:) Na hogy büszkék lehessetek rám, megsütöttem végre életem első kenyerét, ha annyira finom mint amennyire jól néz ki, akkor örülni fog a család:) Én csak egy falatot kívánok belőle enni hogy megkóstoljam mit alkottam, nagyon szuperül néz ki, tökéletes a formája, egyszerűen ki tudtam szedni, alig kellett takarítani a gépet, jó kis masina ez;)


van egy kis adminisztratív melóm, azt megcsinálom és elhúzok tornázni, ha véletlen nem jönnék akkor kinyírt az edző. (ami most nem lesz neki nehéz, semmi kedvem)


Magdi, gyümölcsnap hogy megy?! Lengém öltöztem, mégis izzadtam mint az állat, hát igen, lehet a téli kabát, nem napsütéses 17 fokos januári időhöz való:)

284. sabyne
2008. jan. 21. 14:47

sült husit ettem krumplival, csalamádéval.

most ledőlök, mert délelőtt takarítottam, és a kisasszonynak nem tetszik az ülés.

283. schybie
2008. jan. 21. 12:50

Biztos nem alszik, tuti vmi pasival társalog:)


Tényleg becsapós az idő, így mindjárt ki is találom mit öltök magamra, ja a túrógombóc isteni lett, 3 kisebb db-ot ettem. Nem szeretem az ilyen ételeket, mert nem igazán laktatnak, hisz igen diabetikusan készülnek, szerintem estére a vasszöget is megenném, de mivel torna lesz így csak gyümölcsöt engedélyezek:)


Indulok, mindenkinek kellemes délutánt


Jaj Magdi délelőtt eszembe jutottál: kaptam egy csomagküldőszolgálattól virágkatalógust:)


Sabyne, Ti mi jót ettetek ma?!

2008. jan. 21. 12:41

Újlány talán most húz el a fejem fölött. Gyönyörű szép időt lát idele, feltéve ha nem alszik.

Schybi vigyázz magadra, ebben a szép időben lehet jól kimelegedni, megfázni.

281. schybie
2008. jan. 21. 11:29

Jöhetnél és befognálak "mindenórásan" újságozni is:) Most hozott szórólapot, (nem tudtam róla)így a délutánom ismét elintézve. Ezek szerintem azt akarják hogy sokat sétáljak és rengeteget fogyjak;)


Ez igen, mi teregetünk, főzünk, stb, a "nagyvilági" királylányunk meg repülget a fejünk felett. Ez a jó hogy ennyire különböző életet élünk. Nincs gyerekem, mégis kíváncsian várom a nap végét hogy megtudjam Csibi apróságai mit alkottak. (na majd húgoméra is kíváncsi leszek, bár neki mindegy hisz irány London:))


Olyan szomjas vagyok mint egy teve, tuti megittam már vagy másféliter vizet, holnap telihold, majd jól megáll bennem, s úgy érzem magam mint egy disznó:)


Egy dolog vígasztal abban hogy ma megint sétálhatok hogy tényleg gyönyörű időnk van, úgyhogy kaja után neki is vágok, mert akarok egy kis D-vitamint!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook