100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Jól hangzik a pogi! Holnap megpróbálom megsütni! :P
na ezért van nálunk mindenkinek külön gépe!
most egy darabig remélem nyugi lesz... focit néznek és ordibálnak:))
hajrá muffin!
ne hagyd magad muffin!
na kitaláltad milyen sósat szeretnél, nekem van a receptjeim között sós koktél pogi recept, nagyon finom
szia anya:) jobban vagyol?
:DDD ilyenkor jó hogy kicsi a fiam...
Már most ki túrna ha ébren lenne :P
de kapott egy saját billentyűzetet! :D azt püfölheti..
most kaptam meg a gépet 10 perce és már riadót fújnak:((
ugy sem megyek innen el:))
Nekem is jobban bejön a párom ha van egy kis pocak... van hova odabűjni... Na meg egy vékony ember mellett hogy néznék ki mint Stan és Pan :DDD
CSövi muffin!
sziasztok:
üdvözlöm az ujjakat:)
"végre ideengedtek a géphez,kérdés meddig"
Te aztán nem vagy semmi jól le fogytál egész más ember néz vissza megnéztem az adatlapodat sokkal jobb képű vagy igy ha illik ilyet mondani csak gratulálni tudok.
ja igen emlékszem arra az idő szakra
Csak azért kérdeztem mert annó 12 évvezl ezelőtt én is dolgoztam ott, akkor még Hajkó Pál volt a tulajdono.
most éppen reggel mérlegelésnél60kg de voltam már 75 is de ez nekem sokkkkkk.....
igen zánkán is ő zenélt, napközben meg az üvegtigrisben dolgozott
Engem is hagy enni... :))) jajj nehogy sovány legyél...
Nekem nem szól az uram! Azt mondja mindig: Egyél kiscicám, amennyi jól esik, csak nem veszem el az étvágyadat?:((
Na hozzám is!:(( csak nekem nagyon bejönnek (bejönnének) az ilyen csávók!! érdekes hogy az uram teljesen más típus!!:)) Mégis 20 éve vagyunk együtt, és mégis szerelmes vagyok belé!!:)) Na ennyit a férfi-ideálról!:)
Én is megkértem tegnap a párom, hogy legyen a segítségemre. Elmondtam neki, mik az "alapszabályok", és megygérte, hogy segít... Mondtam neki is: biztos az első pár nap lesz a legnehezebb. Még jó, hogy szabin van! :)))
Nedin, Te hova akarsz fogyni? Hány kiló vagy? Hú, hogy Icus felhívta a figyelmünket, megnéztem én is a fiad. Jobb, ha nem mondok semmit! Túl fiatal hozzám, én meg túl családos vagyok hozzá! :DDD
Zánkán a Graffiti-ben is dj a fiad?
A párom mindig figyelmeztet ha többet eszem ugyan is megkértem hogy szoljón rám mert sokszor nincs önkontrol bennem és ez igy nekem nagy segitség,főleg ha sütiről van szó ugyan is az a gyengém és a pékáru
Igaz!! Meghívjuk a srácot ide fórumozni?? Azt a csapodár Soldiert pedig lecseréljük!:)) Hallod Soldier!!!!:))
nézd meg a fiam honlapját.bbbuliszerviz.extra.hu discozik .
Engem is ez a cikk érdekelt, de mázlim van: anyósom járatja! Doryka! Talán még nem késő: múlt héten jelent meg. Próbálkozz az újságosnál! :) Ja! És köszönöm a szíves fogadtatást! Gratula, Doryka! :))) Menni fog ez!
Ne csináld már! Aki nállad soványabb az már az anorexiások kategoriájába tartozik!!:(( Párodnak mi a véleménye??
Tyűűűű őt meg sem néztem... de tényleg :P
Nagyon édi vagy ,hogy ilyet irsz,de sajnos muszály mert sajnos olyan alkat vagyok
Szerintem neked, aztán fogynod nem kell!!:)) A fiad viszont nagyon jól néz ki!! Mindig is a gyengéim voltak az ilyen "olaszos-srácok"!:))
További ajánlott fórumok: