100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
hát igen:))) én is ilyen vagyok..imádok mindent ami öltöztett:)
nagyon jól áll neked!
..pont a vásárba mondtam a páromnak milyen jó neked te még csak húzon valamenyi vagy, de én már 38 éves múltam, nem szeretem az ídő múllását:((
a fekete bőrkabátomat amit láttál rajtam, azt görögbe vettem, az a mostani kedvencem:)
Muffin!
Néztem a naplódat! A tartós smink mennyibe került? Meg vagy vele elégedve?
Olvastam, hogy szeretnél karikát venni. Vásárba vegyél műanyagot, a barátnőm, valamilyen falusi búcsúba vette nekem a nyáron 700 FT-ért!! Az uram pedig feltöltötte rizzsel!! Tök jó!!. Akik megvetteék ezt az internetes "fakarikát" nem igazán voltak elragadtattva tőle!! Olvasd el hulla-hopp topikot!!
Igen látványos, mert egyre többen állítanak meg, hogy mennyit fogytam, milyen jól nézek, mit csináltál magaddal...stb. De, május óta fogytam szép lassan. Csak azon akadtam ki, hogy a férjem kiakadt!:))
Igazából nem fogyiztam, csak nem zabáltam agyon magam, mint szoktam és ettől széppen mentek lefelé akilók. De, könyörgöm közel 110 kiló vagyok, és mindenki hülledezik, hogy milyen csinos vagyok, milyen jól nézek ki, mennyire lefogytam... Nem térek napirendre a dolog felett, hogy nézhettem ki? Mennyi lehettem én igazából?
Reggel azt mondta az uram: Hogy te milyen gebe vagy!
Nem akarja elhinni, hogy közel 110 kiló vagyok. Szerinte 90kilónál nem vagyok több. Most mérleget akar venni...
én meg mosolygós:)
ja, és szeretem a komoly pasikat;)
jónak tűnik az egyik már vagy 3 éve megvan.
Most vettem még 2t. Szilikon és ilyen köves.
Hát nálam is van mit tartania :DDD hordom rendszeresen és eddig minden ok vele :)
Icus igen ilyen levehető pántos melltartóhoz jó,
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?