100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Na,azóta sem hallottam!:)
De ha véletlenül sikerül elcsípnem,akkor meglesz:)
Örölök, hogy írtál. Régen beszélgettünk! Sajnálom, hogy még mindig ilyen "negatív" hangulatban vagy. Bár ahogy írtad nincs minek örülnöd.
2 óra volt Kaposvárra az út, egy nagyon kényelmes kisbusszal mentünk. Most voltam 29.-én szombaton. Az idegosztályról küldtek el. Remélem,nincs semmi "testi bajom". Jővő héten lesz meg az eredmény, de utána még mennem kell, ha jól emlékszem EEG-re. De, az orvos már előre mondta, szeretné, ha januárban befeküdnék egy infuziós kezelésre. Mindegy csak mondjanak már valamit.
Kulcsra végül is elmentél?
Szia Icus!
Nekem is kéne menni MRI-re januárban, megvan az időpont, de nem birom az utat Kaposvárig, igy elrendeztem, hogy mehessek Kecskemétre. Nekem ahhoz túlságosan fáj, hogy ennyit tudjak ülni. Képtelen vagyok rá.
Sajnos visszaszedtem 4 kg-ot 5 hónap alatt, pedig nem eszem édességet, lisztet, kenyeret, burgonyát, rizst, zsiradékot, stb.... Viszont nagyon nagy stresszben élek folyamatosan, s 16 órákat dolgozom. /még karácsonykor és ma is majd/ Ezek szerint a stressz a fő ellenségem, de nem tudok mit tenni vele.
Nagyon padlón vagyok, mivel megszűnt egyik napról a másikra a havi jövedelmem, fogalmam sincs, mihez kezdek. Kapaszkodom, keresek...Amivel most dolgozom, az egyelőre nem hoz pénzt, hiába forditok ennyi energiát bele. De - talán pár hónap múlva.
Boldogabb új évet mindenkinek.
:))))
Te!
A klipje nem rajzfilm véletlenül?
Mert a viva-n,meg az mcm-en is nyomják és ott mindig kiirják hogy milyen zene,ki csinálta stb:)
Most :) vagy általában.
Nem eszem: kenyeret, péksütit, rízst, krumplit.
Mindenhez zöldséget eszek, húst is, tejfölt, light kólát, mogyorót nasiként de nem zacskós mennyiséget, sajtokat, túrót, tojást... ilyesmiket amiben kevés a szénhidrát.
És a mostanság hozzátársult, szaloncukor napi 4-5 db (upsz) :) bailey's tegnap martini. Az alkohollal nem lenne gond ha száraz lenne, de ezek elég cukrosak.
Az a jó itt németbe hogy mindenen rajta van a tápérték. Most tudtam meg hogy a savanyú ubiban 5 ch van nem pedig kettő :)
Na ez nem olyan lényeges csak nekem :)))
Ma pl baconba tekert virslit ettem uborkasalátával :) reszeltsajttal majonézes mustárral ebédre.
Sziasztok Drágák!
Holnap indulok Nürnbergbe!
Legyen mindenki jó!
Sok-sok kg szedjetek fel :)))))
No jó ez csak vicc volt :D
Sziasztok!
Mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT kívánok.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?