100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Hát most nem tudom mikor jöhet, nagyon sok ember otthon van kényszerpihin, és kevés a melós.
Ő targoncázik egy nagy élelmiszerraktárba, ahol áruházaknak pakolnak össze raklapokra.
Valószinű csak február végén jön ez miatt... Nem tudom, már arra is gondoltam kimegyünk mi, az olcsóbb...
Köszönöm szépen, igyekszünk. De azért nálunk sem mindig ilyen békés ém a szitu.
Ti is aranyosak vagytok ám, és annyira látszik, hogy iszonyatosan imádjátok a picit. Gondolom nagyon hiányzik, hogy nincs veltek minden nap. Mikor jön legközelebb apa hozzátok? Mit dolgozik ő kinn, és milyen sűrűn engedik haza?
Igen amatőr csapat, HC Rozmárok névre hallgat, és igen ő a Ragó István. Én viszont már átmentem a női csapatba. Csak a párom, meg az ismerősök miatt járok le még ide is.
A párom olyan 175 cm magas lehet, és én is imádom ezt a stilust, őt meg különüsen.
Én olyan 10-15 kilót szeretnék leadni.
Hát majd kiderül, és ami vicces, hogy nem voltam ideges semennyire. Szerintem jó esélyeim vannak. Reménykedem, hogy én leszek a nyerő.
Tényleg van miből neked is leadnod!:(
A párod, az tetszik nagyon!!:)) Imádom az ilyen pasikat!:)) Milyen magas?
Dunaújvárossi Fősulira járok. De lehetett, csak nem irta be időben a nagy szent neptunba a tanár a javitó zh eredményét, ezért már kellett mennem vizsgázni. Majd most megyek be az indexért, és kiderül, hogy mit alkottam.
Gondoljatok rám, mert megyek életrajzzal egy céghez, hátha összejönne! Köszi :)
Akkor hajrá!!
Nem akarlak elkeseríteni, de análból a tanárok nem arról híresek, hogy jó fejek!:(
Most megyek vizsgázni 8-ra. Hát eddig 2 van meg, és 4-ből voltam, ma megyek 5.-ször analból. Sok reményt nem fűzök hozzá, de talán elnézőek lesznek, mert a 350 fős terembe max 250-en vehetjük fel, és tegnap még elvileg voltunk reggel 57-en, este már csak 38-an. Szóval talán jó fejek lesznek.
Munkaügyben ma megyek egy helyre az önéletrajzommal, csak 1 dolog hibázik a hirdetéshez képest, nincs társalgási szintű angolom, meg németből is csak alapfokom van, de benne van az életrajzomban, hogy szeretnék angolból nyelvvizsgát, meg tanultam üzleti kommunikációt németből. Szóval hátha. Meg talán előny, hogy pályakezdőként még van lehetőségem START-kártyára. Szóval szurkolj nekem, hogy a munka összejöjjön! :))
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?