100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Szoktam :) igazából az a baj hogy én aza úszógumis fajta pocira hizós vagyok (alma tipus)
és ha nem lenne úszógumim akkor lenne fenekem :D
Próbáld ki a Callaneticset és lesz fencsid. Hidd el.
:D Attól messze vagyunk :P
70 alá nem szeretnék menni, és akkor is van rajtam mit fogni...
De én az a típus vagyok akinek a vékonyság nem áll jól, mert sajna nincs jó alakom :(
Nincs derekam se fenekem :SSSS
És csak 20 ch-t ettél egészen karácsonyig? Számomra annyira kevés az a 20.
Karácsonyig csináltam az első fázist június 14tól és asszem 34 kg fogytam vele. Most kezdtem a másodikat január 8a körül...
ide lehet, simán a kódot kell bemásolni és kész
Mona az már lassan el fog fogyni, és súlyt kell a zsebébe tenni, hogy eg nagyobb szél el ne fújja!! :D:D:D:D
Köszi.
Akartam kérdezni, hogy az első fázist meddig csináltad és hogy mennyit fogytál alatta?
És ide, hogy lehet vonalzót feltölteni?
Igazad van Mona, én ebbe nem gondoltam bele! :$
Babavonalzót meg ilyesmit, azért nem tudsz képként mert akkor nem változik... másként meg nem lehet én már próbáltam
szóval, ha képként akarod feltenni, akkor le kell kicsinyitened!
Mert lehet, hogy túl nagy a mérete. Azt hiszem max. 2000 kbyte a megengedett.
nem tudom mire gondolsz? de szerintem max fényképként tudod feltenni
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy iwiwre hogyan lehetne vonalzót feltölteni? :( nekem nem megy.
NIncs semmi! teljes pangás!:(
Sziasztok! Mi újság van erre? Én jól vagyok, csak baromi fáradt, meg kicsit nyugtalan. Ugyanis párom beteg :(
Ja vagy 20 évesnek nézel ki :D
Látod, a strandkendőd az nagyon megfogott!:)) Nagyon fiatal vagy az új frizuddal!:))
köszi! Nem annyira új. Csak usa-ban nem mentem fodrászhoz,csak úgy hagytam, h nőjjön bele a világba. Itthon meg megcsináltattam megint. Egyébként megint időszerű lenne meglátogatni a fodrászt.
Balli, tényleg nagyon király az új frizud!! Iszonyat jól áll, és nagyon sokat fiatalit. Irigylem, aki bele mer vágni, hogy levágassa, én mindig félek, hogy ha már nem a fodrász száritja be, akkor nem lesz jó. :) Meg különben sem engedik, hogy levágjam, mert azt mondták, hogy tök jól áll.
Sziasztok! Látom eltűnök 1 napra, és beindult az élet, méghogy nem vagyok "gyilkos". Szerintem a többiek figyetél a fórumot, és mikor irtam, hogy nem leszek 2 napig, akkor idetódultak. Ami természetesen nem baj, sőőőőt....
A biznisz remekül megy, csak fárasztó némelyik kuncsaft.
Hajjaj, fogytam. Álmomban. Most 6 kg plussz van rajtam, nem győzöm majd a salátát zabálni egész tavasszal. Osztálytalálkozónk lesz májusban, és oda nem gurulni szeretnék, hanem gyalogolni:)
nekem is tetszik az új frizurád!
jól áll a fazon is, meg a szőke hajszín is :)
Visszatettem. Erre gondoltal?
.... kb:1 hónapja vettem észre, hogy nem tagja már a hoxa portálnak.... hm... lehet, hogy elfogyott:DDD... na jó csak vicceltem:D
puszi doryka
Igen! Én arra emlékszem, amikor a férjeddel egy hajón voltál!:)
További ajánlott fórumok: