10 napos menstruáció késése, terhesség? (tudásbázis kérdés)
Így van. Ha egy pasi szexelni akar,akkor akár sapkát is húzhatsz rá,az sem fogja zavarni. Én is idegbajt kapok a lusta pasiktól,akik inkább minden felelősséget a nőre hárítanak.
Bocsi az offért...
hát én meg azt tudom, h ez egy szuper kifogás a pasiktól (a barátaim 90%-a pasi, és mindent megdumálunk velük:))...
elhiheted, h ha megerőltetné magát, hamar hozzászokna. de inkább rád tolja a felelősséget...no comment.
bocs, tudom, h nem ez most a téma, de ez a dolog mindig felbosszant...
Emberek! a fórumindító VÉLEMÉNYEKET kért!!
Nem kerültetek még olyan helyzetbe, amit nem akartatok megbeszélni pl. a párotokkal, mert a) beleéli magát, b) megijed - és felesleges addig felizgatni, amíg te se tudsz biztosat?? Szerintem a tapasztalatok és a vélemények segíthetnek, és legalább van kivel megbeszélni a dolgokat, és nem kell magadban rágódni.
Ezt cáfolnám.. nekem ennyi napos késésnél még negatívat mutatott a teszt, bár ahány ember...
Az biztos, hogy azért legalább egy tesztet vennék, és ha negatív, akkor is doki.
Azért eskü nem bánatni akarlak de mit vártál ezzel a kérdéssel?
Szerintem itt senki sem táv doki...ezt csak te ott helyben tudod kideríteni...és ehhez nem kell nagy ész,mert tesztet miden gyógyszertárban és drogériában árulnak.De ismétlem nem bántani akarlak és nem is veszekedni csak nem értelek...
10 napja késik és még nem csináltál tesztet?Hát van önuralmad az biztos...
Szerintem minden képpen tesztelj minnél előbb,mert így a dokinak is segítesz.
Több mint nevetséges...elküldeném a francba.
De ez csak az én véleményem.
Köszönöm a válaszokat:)
Hajam hullik így orvosról orvosra járok,mostani gyanúja szerint hormonálisan hullik a hajam,tehát ahogy felvázolta magas a hormonom és ettől is késhet,de nem sokára megyek és veszek egy tesztet:)
Attól,hogy szokott késni,még simán lehetsz terhes is. Tesztelj!
Ha meg nem akarsz babát,akkor védekezz!!! Mi az hogy a pasid nem használ óvszert? Basszus...
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- A menstruáció 4. napján mennyi esély van terhességre?
- Volt valakinek menstruációja terhesség alatt, illetve menstruáció szerű vérzése?
- Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek?