Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 10 napos menstruáció késése, terhesség? fórum

10 napos menstruáció késése, terhesség? (tudásbázis kérdés)


1 2 3 4 5 6 7 8
2012. máj. 18. 20:41
4 abortusza volt???Ezt nem is olvastam jesszus:((((Már ha a fórum indítóról van szó
186. Anthico (válaszként erre: 176. - Szafaripók)
2012. máj. 18. 20:36

Igen-igen, amiket írt, azok alapján tényleg nem ilyesmikre gondolt. Csak a téma kapcsán jutottak ez eszembe.


Az viszont totálisan ledöbbent, hogy ez lesz a 4. abortusza :O 3 abortusz után is még felelőtlenkedik, védekezés nélkül szexel és még megpróbálja kimenteni magát a helyzetből. NÉGY ABORTUSZ?!?! Az ilyen embernek először egy felvilágosítókönyvet adnék a kezébe, és addig nem engedném szexelni, míg kivülről nem fújja és nem érti minden szavát :O

185. EsztyMorgan (válaszként erre: 184. - *Vinike*)
2012. máj. 18. 19:53
Na igen.. egyszer még azt mondom, "oké", előfordul. De ha lett volna életemben akár egy abortuszom is, másodjára már tuti addig nem mennék pasi közelébe, amíg meg nem találom a számomra legtökéletesebb védekezési módot.
184. *Vinike* (válaszként erre: 183. - Bugs02)
2012. máj. 18. 19:51

Teljesen érthető,vannak ilyen helyzetek.

De 4-szer? :(((

183. Bugs02
2012. máj. 18. 19:50

Sok nő mondja, na én nem tudnám elvetetni, sosem tudod, mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy ilyen döntést hozz!

Ne szólj szám, nem fáj fejem...szokták mondani

182. EsztyMorgan (válaszként erre: 181. - *Vinike*)
2012. máj. 18. 19:49
12 évesen... hát nagy gratula, igazából nem is neki, hiszen nem nagyon törődtek vele, nem volt meg a háttere, így nem csoda, hogy a pasik kezei között keresett menedéket. De azért legalább az első, esetleg a 2. esetből azért tanulhatott volna.
181. *Vinike* (válaszként erre: 179. - Szafaripók)
2012. máj. 18. 19:47

Én is ledöbbentem mikor írta.:( Az első 12!!! évesen volt neki. Aztán 16 és 17 évesen. Rettenetes.:(((

A 7 hetes uh-on már gyönyörűen dobogott a babám szíve. Ha belegondolok,hogy brutálisan megölik az övét...:((((

180. EsztyMorgan (válaszként erre: 178. - *Vinike*)
2012. máj. 18. 19:45
Úristen.. :O már a 4.? Hát ehhez már nem is lehet mit hozzáfűzni. :OOOOOOOOOOOOO
179. szafaripók (válaszként erre: 178. - *Vinike*)
2012. máj. 18. 19:43

Én tényleg azt hittem, hogy most először került ilyen helyzetbe... A leírtak alapján egyáltalán nem értem a lányt...

Egy nem várt terhesség, előfordul, de hogy már a negyedik... 19 évesen... Sikítani tudnék...

2012. máj. 18. 19:40

Töröltette magát?? :(Sajnálom.

Akkor most már elmondhatom,hogy teljesen hiába téptük a szánkat.:( Esélytelen volt,hogy megtartsa a babát. Én váltottam vele pár privit,próbáltam a lelkére hatni. De ez a 4. abortusza lesz.:(( Ha az első 3 nem okozott neki lelki problémát,akkor ez sem fog. Sajnos rettenetes körülmények között nőtt fel,fogalma sincs a családi otthon melegéről. A párkapcsolata sem tökéletes. Hát ez van. :(

177. cikicakk (válaszként erre: 160. - Bella2011)
2012. máj. 18. 19:07

A fórum indítója már az elején megírta, hogy az ő családi háttere csupa alkoholistából áll.Apuka,Anyuk,Keresztanya iszik mint a kefekötő.Jelenleg a keresztapjánál él,bár róla nem írja,hogy szintén iszik,de elképzelhető,mert minden idejét a barátjával és annak családjával tölti.Eddig csak olvasgattam nem szóltam hozzé,de nekem az jött le, hogy ez a lány nem akar gyereket.A fiú igen is akar,hisz írta a fórum indító , hogy ebből még komoly bajok is lesznek mikor megbeszélik.Gondolom a Párja Édesanyja is a gyerek mellett áll,mert akár hogy is nézem ez gyikkosság.Sajnos Ma Magyarországon nagyon macerás az örökbe fogadás.Újszülött baba szinte szóba sem jöhet.A Life Networkon láttam filmet a címe az volt, hogy tini mamik.Ott divat a nyílt örökbe fogadés,ami azt jelenti, hogy a kórházből már az új családja viszi hza,de az igazi édeanyával tartják a kapcsolatot.Minden sordfordító ünnepségen,karácsony,húsvét,bölcsis,ovis,iskolás ballagásról videók,fényképek és meghívók érkeznek az eredeti kismamához.Nem mond le végleg a gyermekéről,de láthatja boldognk,szívből nevetni,örülni az életnek és egyáltalán annak,hogy a világon van.Jó lenne ha nálunk is lenne ilyen törvény és nem 3-4 éves korig húzni egy gyermek kiadatását.Én is állami gondozott voltam.1955-ben születtem,de az új anyakonyvem 1958 otóberében lett kiállítva.Elolvastam az örökbefogadásom körüli rengeteg kérelmező levelet,amiben az örökbe fogadó szüleim kérték, hogy adjanak már végleg oda,mert majd a szívük meghasad mikor zokogbva beléjük csimpaszkodv próbáltak az autóba betuszkolni és vissza vinni az intézetbe.Nem az anyám volt a hibás,mer ő a születésem után pár nappal már aláírta, hogy nem tart rém igényt,bár kinek örökbe adhatnak és ne is fedjék fel előttem az igazságot,csak ha valami módon megtudom.Szóval sok meddő házaspár vár babára,és nem 4-5 évesre,hanem újszülöttre.Azt sem értem itt miért nem lehet béranyaságot vállalni?Az anyagi haszon az anyának? A párt úgy is leveszi az összeg több mint 60%át minden fále átiratásokra.

Na mindegy,én azért drukkolok neki, hogy megússza egy pár napos depivel és könnyen teherbe fog esni akkor is amikor majd komolyan,megfontoltan akar. akar.

176. szafaripók (válaszként erre: 174. - Anthico)
2012. máj. 18. 17:40
... és van egy olyan sejtésem, hogy nem a tanulásra célzott a korábbi hozzászólás írója...
175. szafaripók (válaszként erre: 174. - Anthico)
2012. máj. 18. 17:38

Az igen...

Hát, akkor azt hiszem, nincs is mit mondani a fórumindítóról... Bár azt nem értem, miért ír ki valaki egy témát fórumra, ha utána nem tudja kezelni, hogy nem csak vele egyetértő hozzászólásokat kap...


Én egyébként levelezőn végeztem mindkét szakomat - akkor még nem volt gyermekem.

Most a harmadikat csinálom, szintén levelezőn, gyerek mellett. Nem egyszerű, és csak a párom van, aki egész nap melózik... De valahogy megcsinálom. Nem könnyű, de valamit valamiért.

Eddig nem tapasztaltam, hogy a levelezős diploma nem volna megfelelő, de nyilván ez sokmindentől függ. - Azért az se véletlen, hogy bizonyos szakokat nem lehet levelezőn végezni...

174. Anthico (válaszként erre: 172. - Szafaripók)
2012. máj. 18. 17:29

Azért vannak dolgok, amik gyerekkel nehezen mennének, vagy egyáltalán sehogy. Nekem is volt 1 évem, mikor egyszerre 2 egyetemen tanultam 220 km távolságra egymástól. Hol itt, hol ott éltem, Párom is tanult, szülők pedig egy 3. helyen éltek, szóval így véghezvinni azt az időszakot...biztosan nem ment volna gyerekkel.

Sokszor mondják azt, hogy gyerek mellett levelezőn is meg lehet szerezni egy diplomát. Igen, de akárki akár mit mond, komolyabb szakokon ég és föld a különbség a rendes, nappali és a levelezős diploma között. Tehát nem biztos, hogy ugyanolyan előnnyel indulna az ember.


Amúgy egy dolgot szerettem volna még megkérdezni a fórum indítójától, csak sajnos már töröltette magát. Ugyanis a megtalált pár se volt teljesen egyértelmű. Elolvastam a régebbi, máshova írt hsz-eit, még tegnap és 3 hónapja szakított valakivel (aki rendes, de nem szerette és szexre se igazán vágyott mellette), és visszament az exhez pár nap erejéig, akit régen nagyon szeretett, szex is ok, és le is feküdtek. Szóval nem tudom, hogy most melyikkel maradt végül, és melyiktől lett terhes. Mert azért ez így elolvasva sem egy megtaláltam-életem-párját-és-vele-akarok-családot-alapítani helyzet. :S

173. EsztyMorgan (válaszként erre: 172. - Szafaripók)
2012. máj. 18. 17:14
Plusz barokkos túlzásnak tartom, hogy 19 éves még ott kell tartani, hogy ki kell dolgokat próbálnia. Mégis mit? Az élet már önmagában elég megterhelő néha, ha valaki az útjába akadó buktatókat nem képes átugrani, akkor mire számít később?
172. szafaripók (válaszként erre: 164. - Bella2011)
2012. máj. 18. 16:57

Áruld már el, hogy mi a fenét kell még kipróbálnia??? Mi olyat, amit gyerek mellett nem lehet? Ha megtalálta a párját, ahogy írta, mit nem lehet gyerek mellett???

És mi az, amit a gyerek születésével VÉGLEG elveszít, mint lehetőség? A legtöbb dolog ugyanúgy működik (szórakozás, stb.), talán csak egy picivel több szervezést igényel.

Ez a legrosszabb szöveg...

171. d71ef05a8e (válaszként erre: 117. - Bella2011)
2012. máj. 18. 16:27

Ha annyira nem akar gyereket, hogy gondolkodás nélkül megölné, he ezek mellett a módszerek mellett mégis megfoganna, akkor igen. Vagy csak könnyű szívvel gyilkol.


Bocs, ezt nem vagyok hajlandó szépíteni:(


Más eset az erőszakból bekövetkező terhesség és az élettel össze nem egyeztethető betegség:(Én egyszerűen struccpolitikának tartom ezt az egészet. Ha már kibújik, akkor nem ölnám meg, de amíg bennem van, akkor igen? Azért józan ésszel magát az emberi életet tekintve mi a különbség?


Nehéz körülmények..... ha a nagymama már terhes lesz a család számára (mert Alzheimer, vagy bármi más), és egy csomó pénzzel jár látogatni, vigyázni rá, ápolását biztosítani, akkor mindenki megérti, hogy megöljük a nagymamait? Mert hitel mellett nehéz, meg még buliznék pár évet ahelyett, hogy őt ápolnám?


Mi a különbség? Élet = élet. Önbecsapás szerintem a méhen belül ölni, olyan, mintha lenyomnék itt gey gombot, és Kínában ettől meghalna valaki, d emivel nem láttam, nem ismertem az illetőt, majd túlteszem magam rajta valahogy....


Én nem tudok együttérezni, nem tudok sajnálni, csak egyvalakt: a gyereket. Képtelen vagyok finomkodni és ködösíteni és szépíteni azt, amit nem lehet.

170. 937a2a883a (válaszként erre: 168. - Anthico)
2012. máj. 18. 15:36
Egyetértek.Én nagyon körbejártam a témát és azóta is folyamatosan figyelem az új dolgokat pl a védekezési módszerekről.
169. EsztyMorgan (válaszként erre: 168. - Anthico)
2012. máj. 18. 15:31
Pontosan így van.
168. Anthico (válaszként erre: 165. - Bella2011)
2012. máj. 18. 15:30

Én valahogy mindig úgy gondoltam, hogy ha valaki elég érettnek érzi magát, hogy szexuális életet kezdjen élni, akkor elegendő eszének is kéne lennie körbejárni a témát. Mármint a legeslegegyszerűbb csak sodródni az árral, néha barátnőktől, magazinokból elkapni pár infot.

Mert bizony a legjobban azzal tudnak védekezni, hogy már X évesek és már nem fiatalok ahhoz, hogy szexeljenek, de mikor meg nem figyelnek oda, akkor meg egyből fiatalok lesznek, akik ilyeneket honnan is tudhatnának....:S

167. EsztyMorgan (válaszként erre: 165. - Bella2011)
2012. máj. 18. 15:30
Szerintem a kettő ugyanaz.
166. EsztyMorgan (válaszként erre: 164. - Bella2011)
2012. máj. 18. 15:29
Épp ezért kéne egy 19 éves lánynak felelősségteljesnek lennie és védekeznie. A felnőtté válás nem ott kezdődik, hogy lehúzod a bugyidat, hanem hogy odafigyelsz a részletekre. Húgom 21 éves, és mindig is odafigyelt arra, hogy ne legyen gyerek. Amíg nem szedte a fog. gátlót, addig óvszereztek a barátjával, pedig a fiúnak nem tetszett a dolog: de tesóm megmondta, hogy akkor vagy nem szexelnek, míg el nem jut a nőgyógyászhoz, vagy elviseli a gumit, mert ő nem akar kellemetlen meglepetéseket.
165. Bella2011 (válaszként erre: 163. - EsztyMorgan)
2012. máj. 18. 15:28
Szerintem sok fiatal nem felelőtlen inkább tudatlan.
2012. máj. 18. 15:26
Egy 19 éves lánynak még annyi mindent ki kellene próbálni mielőtt anya lesz, hogy ne utána akarjon élni mint nagyon sokan és többek között emiatt egyre több a válás. Annak pedig mindíg a gyerekek isszák meg a levét.
163. EsztyMorgan (válaszként erre: 162. - Bella2011)
2012. máj. 18. 15:23
Lehet.. bár ilyen esetben legalább elmondhatod, hogy te mindent megtettél azért, hogy ne legyen, mégis becsúszott. De azért az esetek 95%-ban elmondható, hogy aki felelősség teljesen védekezik, nem igen esik teherbe. Legalábbis amíg mi védekeztünk a párommal, nem is estem teherbe. Pedig volt olyan, hogy késett a vérzésem már akkor is, de tudtam: terhes nem lehetek.
2012. máj. 18. 15:21
Nincs olyan fogamzásgátló módszer egyébként ami 100 %-os.Ebből indulok ki.
161. EsztyMorgan (válaszként erre: 160. - Bella2011)
2012. máj. 18. 15:21
Hát nem tudom.. de az biztos, hogy nem zavarnám abortuszra.
2012. máj. 18. 15:20
Ti mit mondanátok ha a lányotok lenne ilyen helyzetben? Én már gondolkoztam ezen is. Haza állít azzal, hogy terhes. A körülmények nem megfelelőek. Azt mondanád neki, hogy adja örökbe? Én biztosan nem. Inkább felnevelném helyette azt hiszem.
159. EsztyMorgan (válaszként erre: 154. - 937a2a883a)
2012. máj. 18. 15:06
Hát erről van szó, pontosan. Nem kifogásokat kell keresni, hogy majd ha... meg a barátom így.. meg majd ha a doktor. Nem akarsz gyereket? Hát tájékozódj!
158. 937a2a883a (válaszként erre: 155. - Bella2011)
2012. máj. 18. 15:01
Így van.Nekem szerencsére még nem kellett esemény utáni,remélem nem is kell.
1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook