10 napos menstruáció késése, terhesség? (tudásbázis)
A félig meg csak egy kicsit dolgokból bizony simán lehet baba. A görcsölésből ne következtess semmire,én 2 hétig úgy görcsöltem az elején,hogy azt hittem minden nap, na most vetélek el :S (a nem várt előtt már pozitívat teszteltem így tudtam hogy baba van)
ahogy a többiek is írták,teszt! egy érzékenyebb már most is kimutatja(elvileg a többi is,de így bizotsabb),nem kell reggelig várni.
Ha gyakran késik mostanában, akkor nem feltétlenül kell terhességre gondolnod. De ennek fényében én mindenképpen elmennék egy nőgyógyászhoz, ha megjön, ha nem.
Hány éves vagy? csak hogy lehet, hogy a ciklusod változik, és a 2-3 nap késés az nem is késés már...
Esetleg érdemes lenne csinálnod egy tesztet, legalább azt is tudod lebegtetni a dokinak, ha negatív, hogy tessen alaposan megvizsgálni, mert nem ez lesz a dolog nyitja.
Fogamzásgátlásra meg vannak már hormonmentes, helyi készítmények is (pl. Pharmatex), próbáljátok ki esetleg.
10 napja nem jött meg május 7.-én kellett volt,de még ma sem vérzek.Görcsölni görcsölök mint minden menstruáció előtt,melleim fájnak de még nem jött meg.Tesztet még nem csináltam mert úgy érzem a görcsökből adódóan,hogy meg fog jönni de......Mostanában folyamatosan késik,volt már olyan hogy,8 napot de 2-3 mindig.Mi a véleményetek?
Még annyit hogy,tudom buta vagyok stb,de 2x bennem ment el a párom félig mert utána ledobtam magamról,fogamzás gátlót meg azért nem szedek mert így is hormonos vagyok,gumitól meg le megy neki.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- A menstruáció 4. napján mennyi esély van terhességre?
- Volt valakinek menstruációja terhesség alatt, illetve menstruáció szerű vérzése?
- Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek?