10 napos menstruáció késése, terhesség? (tudásbázis)
Akkor mondjuk a megszakítás gumival talán nem lesz baj legalábbis.
Én ezt fogom majd alkalmazni gyógyszert én sem szeretnék majd szedni
Apukám mondta sokszor, hogy csak egy biztos módszer van, az Aszpirines: térded közé szorítod, lányom, és nem engeded, hogy kiessen!:)
De tényleg, csak az a biztos, ha nem csinálod...:)))
A megszakításos a legrosszabb módszer, ha egyáltalán fogamzásgátlásnak lehet nevezni.
Előnedv is bőven elég a bajhoz.
A számolgatóssal az a baj, hogy a nőnek nem csak akkor lehet peteérése. Pl.: egy orgazmus is előidézheti, és aztán jön a megdöbbenés, hogy elvileg akkor nem is eshetett volna teherbe.
Inkább tudatlan...
A vicces, hogy ez pont az a két módszer, ami mellett nem lehet csodálkozni, ha terhes leszel...
Mert ugye megszakításnál is bőven becsúszhat, hiszen nem kell ahhoz a teljes tüzijáték, hogy spermium kerüljön a "megfelelő" helyre.
A számolással meg az a baj, hogy baromi pontatlan!! Tudom, mert nekem a ciklus 3. (!!!!!) napján volt peteérésem, számolgathattam volna bármit...
tudod, te megölsz egy embert. GYILKOSSÁGOT fogsz elkövetni. és ez akkor is dühítene (mivel nem azért csinálod, mert beteg lenne, vagy mert megerőszakoltak), ha lenne már egy rakat gyerekem.
de ezt te nyilván nem éred fel ésszel. én meg nem akarok vitatkozni.
Azért ez nem így működik. Nem csak a gumi meg a tabletta az egyetlen fogamzásgátló módszer a világon. Spirál, hüvelygyűrű.. és még lehetne folytatni. Ha Te valóban felelősség teljes vagy, akkor nem kifogásokat keresel, hogy miért nem védekeztek 100%-ban, hanem teszel ellene.
Azt szokták mondani, hogy két típusú nő létezik: aki mindent megtenne, hogy legyen gyermeke, és aki nem. Ha te nem akarsz, hát tegyél érte, ne pedig csak várj. A hormonjaid nem fognak pár hét alatt rendeződni.
Mi a párommal hasonló cipőben jártunk. (Lentebb megtalálod.)
Ő akarta, én nem.
Aztán végiggondolva már tudom, hogy a kapcsolatunk is rámehetett volna: megölni egy olyan gyereket, akit ő akar, a szemébe tudsz majd nézni?
Biztos azt mondja, emiatt nem hagyna el, persze. De ezt majd csak akkor tudod meg, ha megtörténik a dolog.
Boldogok lehetnétek, hiszen Te is azt mondtad, megtaláltad benne a PÁROD...
És ha őszintén magadba nézel, miért nem?
Félsz tőle? Megértem, és természetes, de elmúlik, átváltozik mássá: szeretetté. És csak arra ösztönöz majd, hogy jól akard csinálni.
Fiatal vagy? na és?
Mik az indokaid?? Szeretnélek megérteni...
nem felelőtlenül?! ez de butaság, már bocsi...de, igenis, rohadtul felelőtlenek voltatok...és most megölöd a gyereket. és ha szövődmény lesz, és később, mikor már akarnál, akkor meg majd nem lehet?!
na mindegy. a te dolgod. csak ez nagyon dühítő nekünk, akik soha nem mentünk ab-ra, mindent megteszünk a gyerekért, de nincs.
Mert úgy le tudnád élni az életedet, hogy kikaparták belőled a gyermekedet?
Bocsi, ha morbid vagyok.. de nekem ez a rosszabbik megoldás.
Lehet.
Most "nyugodtan" megölöd, mert még nem látod.
Ha megszületne, és látnád, nem adnád oda. De megölnéd?? Nyilván nem.
Ajánlom a Néma sikoly c. filmet, keress rá a youtube-on.
Semmi esély, hogy megtartsátok? Ha a párod mindenben támogat...???
Eddig csak olvastam a forumot.
Most hozza is szolok. Elmeselek egy tortenetet.
Egyik baratnomek 8 eve szeretnenek babat. Sajnos sikertelenul. 4 lombikon vett reszt, szornyu lelki seruleseket szerzett. Vilag eleteben EDESANYA szeretett volna lenni. 3 eve beadtak az orokbefogadast egy alapitvanyhoz. Sikertelenul. Masfel hete azonban bekoszontott a Csoda. Kaptak egy ujszulott babat, a baratnom meg a szulesnel is ott volt. Nagyon nagy boldogsag nekik! Volt szerencsem egy teljes napot veluk lenni, segiteni a baba korul. Lattam az igazi boldogsagot rajtuk.
A ver szerinti anya egy fiatal lany. Eltitkolt terhesseg van mogotte. SENKI nem tudta, hogy terhes. Egyedul egy baratnoje... A baratnom megkerdezte tole, hogy miert nem ment abortuszra... A valasza az volt, hogy nem tudta volna megolni a Gyermeket es bizott benne, hogy olyan Szulokhoz fog kerulni megszuletese utan, akik biztonsagban es szeretetben felnevelik Ot!!! Jol dontott! Nagyon is jol dontott!
Sok sikert es esszeru dontest kivanok!
Hát igen sok gyermektelen párom lennének egy életre hálásak neki
És persze a pici is hálás lenne majd ha majd felnő
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- A menstruáció 4. napján mennyi esély van terhességre?
- Volt valakinek menstruációja terhesség alatt, illetve menstruáció szerű vérzése?
- Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek?