Zumba fitness - CSAK tapasztalatok (beszélgetés)
[link]
Beírod hogy Budapest, és máris kiírja az összes fellelhető helyet, ahova tudtok menni.
Sziasztok, a tesóm mutatott Zumba videót, mivel régóta szeretnénk együtt elmenni sportolni vmit, de nem egyezik az ízlésünk.
Ez volt az első olyan, ami mind a kettőnknek tetszett. Esetleg a XI. kerületben vagy környékén tudtok olyan helyet, ahol lehet zumbázni?
Nekem 4 angol nyelvű videóm van.
Én most még a 20perces Expresszt csinálom csak, mert kezdő vagyok, és nekem még a Cardio party sok lenne, de belenéztem, és jónak tűnik az is. A mozdulatok szerintem jól követhetők, már a 3. alkalomnál elég jól ráéreztem, és együtt tudtam mozogni a DVD-n szereplőkkel.
Persze hogy nem gond :) De mivel én személyesen járok órákra, így én nehezebben vaok be/megfűzhető a DVD partikról :))
Köszönöm, remélem hamarosan beszámolok első bénázásomról!
Ellent kell hogy mondjak ha nem gond :-)
Szerintem az amelyik nehezebben követhető DVD az amelyik spanyol nyelven készült bár nekem az is megy csak tovább tartott elsajátítani mint a többit.
Szerintem a Cardio Party,a Sculpt & Tone,a Zumba Live & Abs teljesen követhető és szórakoztató :-) pErsze ehez az kell hogy adj neki időt,nem lehet azt várni az első alkalomtól már hogy profi legyél :-)
Egyik része neked szólt,másik része persze a kérdezőnek :-) remélem nem gond hogy leírtam :-)
Cijj :) A baj az, hogy dvd ügyben nem tudok okos tanácsot adni... én amiket még egyszer régen letöltöttem, nem nyerték el a tetszésemet, számomra nem voltak követhetők csak élvezhetelenek. Gondolom azért itt tudnak segíteni, mondani egy-két címet... de ha már választanom kellene, akkor én szívesebben használom a youtube-ot, mert ott egy csomó óra fel van rakva,olyanok, amikkel majd személyesen is találkozni fogsz, ha végre eljutsz egy pesti terembe ;)
Szia! A párom most fogja letöleteni nekem a Zumba dvd-t, remélem holnaptól már csinálhatom otthon!
Órára járni, tudod már írtam, nagy szervezés kérdése, de folyamatban az is.
Melyik dvd-vel kezdjek szerinted?
Na Lányaim, kinek hogy megy?:)
köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam :)
Szerintem így is hatásos de ne aggódj,minél többször fogod csinálni annál jobban fogod megtanulni.Senki se profi az elején de ezeket a lépéseket meglehet tanulni csak nem elég rá 3-4 alkalom.Ha izzadsz az már nagyon jó.Előbb-utóbb meg majd meglátod a lépések majd jönnek maguktól,menni fog az és nem muszály hogy dettóra mindent pont úgy csináld mint ők.A zumbának ez a lényege hogy lehet te nem épp úgy tartod a kezed ahogy ők vagy a lábad de ők is számtalanszor elmondják hogy az a lényeg hogy úgy csináld ahogy neked jól esik,szóval hajrá! :-)
Én nem vagyok ismerős a zumbában/remélem nemsokára leszek/de azt tudom,hogy ha izzadsz,akkor biztos fogysz!Nem kell leutánoznod a mozgást,elég ha intenzíven próbálsz rá mozogni,mondjuk hasonlóan.Égjen a zsír!
sziasztok. olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem a zumba cardio party-s dvd-t, 49 perces, hát mivel műtötték a lábaim és elég gyengécskék, emiatt csak 40 percig bírom, mert ugye sok az ugrabugra benne :)
Na és azt kétlem, hogy nagyon tudnám őket utánozni, szerintem meg se közelítem az ő koreográfiájukat, viszont nagyon elfáradok és totál folyik rólam a víz. . akkor lehet, hogy van értelme így is csinálni? mellette tornázok 20 percet egyes testrészemire, mindem más mozgástól eltiltott az orvosom, viszont fogynom kéne 6-8 kg-t ( helyesen étkezem)szóval szerintetek így is hatásos?
Hát akkor Te tényleg ne várj!Lötyögj otthon!!
Jó, nálunk meg lehet, hogy 2 évet kell várni.
Hát pedig én várok,azt gondolom!!Amúgy meg két hetet kell várni,kb.Azt gondolom!!!
Nálunk sincs Zumba, tehát én is csak itthon lötyögök. Azt gondolom nem kell arra várni, hogy mikor ér el hozzánk az őrület. :)
Hm..de jó a Pestieknek!Ott mindig hamarabb elérhető minden!Egy vidéki kisvárosban....hát nehéz.Örülök így ismeretlenül is,hogy Ti legalább égetitek a zsírt!Jó kedvű,hangulatos,jó zenére való táncolás...hm az a jó!Remélem hamar terjed ez az őrület és kisfalunkba is ideér nemsokára...Kitartáááás!
jól van, csak lássalak majd ;)
Köszönöm a tippeket, szerintem még össze is fogunk futni valamikor. Maradok a fórumon úgy is, majd írom, hogy mikor lesz a Nagy Nap, hogy lemegyek az első órára.
Most már azért elég sok helyen elérhető a városban, hétvégén is sok helyen van... én azt mondom, nézd meg a linket, az időpontokat, biztos vok benne, hogy találsz számodra megfelelőt ;)
Nekem elvileg hétfő, szerda lenne jó és talán a hétvége. Tudod, van egy kisfiam, 5 éves, őt is kell edzésre vinni, meg dolgozni is kell sajna. De szervezés kérdése minden. Régen lelkesedtem ennyire valamiért...
Hm... Budán is vannak órák, elég sok helyen.. a linket megnézted amit küldtem, hogy hol vannak órák Bp-en? bár Budán annyira nem vok jártas az órák terén... én is este járok, Nórihoz hétfő-szerda, hétfőn 6ra, szerdán fél7re (Bár júliustól 19:30tól kezdődik az óra! ), az új helyen amit ki fogok próbálni, ott a csütörtöki (de ő is többször van egy héten) este 7től és 8tól is ad órát.. én a 8ra megyek.
Nekem figyelembe kell venni, hogy inkább csak este tudnék menni és ne legyen a város másik felén. (óbudán lakom) De a Nyugati még talán belefér. Ott mikor van óra?
Igazság szerint én nem helyhez (már! ), hanem tanárhoz kötöm magam, így az én kedvencem Novotny Nóri lett-ő az Allee-ban, és a Miravosban ad órákat. Az Allee-t gondolom tudod hol van, a Miravos meg 5 percre a Nyugatitól. Bár köv. csütörtökön egy új tanárt is megnézek, de ez szintén a nyugatinál van-egyszerű praktikum, könnyen jutok el oda...
Én teljesen be vagyok zsongva! Meggyőztél, kipróbálom. Szerintem a Csillagvárat nézem meg...Vagy tudsz valami jó helyet?
és hidd el, lesznek Tőled idősebbek is... fiatalabbak is.... soványabbak is, és kövérebbek is... épp ez a jó benne, hogy ide jól érezni megy magát az ember, a fogyás csak egy mellékhatás :)
oké..látom van eszem, és úgy linkeltem be, hogy be vok regelve.. bakker... légyszi ne éljetek vissza vele... köszi :S :)
Ha vetettél egy pillantást a lapomra,nekem 3* annyit kellett fogynom mint Neked.. :) már több mint a felén túl vok, de még van mit... és hogy megnyugodj, én a mai napig nem tudok egy teljes aerobic órát végigküzdeni. És nem is szeretem, hidd el, ez többet ér, és már a 3. percben folyik rólad a víz, miközben eszedbe sem jut, hogy mennél haza.. :)
Nézd meg ezt, valami ilyesmi hangulatra számíts! :)
[link]
További ajánlott fórumok: