Zumba fitness - CSAK tapasztalatok (beszélgetés)
Közben megnéztem, hogy a Csillagvárban is van. Az még nincs is túl messze nekem. Hetente kétszer még talán meg is tudnám szervezni.... De azért van bennem para rendesen. Utoljára kb. 10 éve jártam aerobicozni. Nem vagyok már mai csirke sem, 38 éves vagyok, és kb. 10 kilót kéne fogynom.
De érzem, hogy zumbázni akarok!! Nem ciki egy dagadt vén mami az edzésen?
Itt tessék beírni hogy Budapest, és máris kidobja az összes napot az összes oktatóval :)) Egyébként 800-1200Ft között mozognak az órák, persze attól függ, hogy hol van... a legdrágább talán az allee-ban van, ott 1300/alkalom.
Már több helyen olvastam ezeket a címeket:expressz, cardio party...
itt arról a dvd szettről beszéltek amelyiket úgy lehet megvásárolni, hogy 4 dvd van egy csomagban?
Igen,ha több a felesleg az gyorsabban megy le :-)
Na ezen a haj dolgon jót nevettem :-D
Ezt az égvilágon sehogy se tudod megoldani,az én hajamból is csurog! :-D Valamit valamiért.Eleinte nekem sem tetszett hogy minden nap hajat kellett mosnom de ez van.Csak enyhén kell megmosni,pici samponnal,ennyi.De mindig is csurogni fog :-D ez ilyen.
Persze, lényeg, hogy mennek lefele a kg-ok :)
Én azért bízom benne, hogy gyorsabban fog menni, mert nekem sok a felesleg. Végül is hallottam olyat, hogy nagy súlyból gyorsabban megy a fogyás, hátha nálam is be fog jönni :)
Ez röhejes kérdés, de hogy a fenébe oldjam meg, hogy ne csurogjon a hajamból a víz? :) Semmi kedvem minden nap hajat mosni. A hajcsat nem vált be...rólam mindenhonnan folyik a víz :)
Figyi,szerintem 10 alkalom után simán próbáld ki,ha esetleg túl fullasztó akkor majd ne csináld tovább,ennyi.
Rólam is folyik a víz közbe.
Én úgy hogy figyeltem a kajára is,1 hónap alatt zumbával 3 kilót fogytam.Nem sok de nekem nagoyn jó.
MIért fogyjak másképp ha szórakozva is lehet,nem de? :-D Hajrá!!!
Sziasztok!
Én ma csináltam először a Zumbát. A 20 perces expresszel kezdtem. Én nagyon túlsúlyos vagyok, de ezt végig tudtam csinálni. Bízom benne, hogyha belejövök, akkor már menni fog a cardio party is. Ha jól tudom az 40 perces. Szerintetek 8-10 alkalom után már csinálhatom a hosszabbat?
Nektek jól megy ezzel a tornával a fogyás? Rólam speciel csurgott a víz :P De tetszett, szeretek táncolni :)
Sziasztok!
Én most fedeztem fel a zumbát, hallottam róla egy ismerőstől, most böngésztem kicsit és nagyon tetszik.Szeretném kipróbálni, már csak egy bibi van, nem tudom hol lehet dvd-t venni.Segítsetek nekem ebben, lécci.
Úgy érzem, ezt a mozgást kitartóbban tudnám csinálni, mint amikkel eddig próbálkoztam, úgyhogy szeretném minél előbb elkezdeni!
Köszi!
Szia!
Ha megkérlek elküldenéd nekem is!?
Előre is köszönöm!
Szia!
Elküldenéd nekem is a címet??
köszi:)
Sziasztok!
Én nagyon szeretem ezeket az órákat (is) és csak azt tudom ajánlani, aki megteheti menjen el terembe ne(csak) dvd legyen otthon, mert remek hangulat van az órákon:)
Sok sikert:)
Sziasztok! Hol lehet letölteni a zumba dvd-t?
Sokat olvastam róla szeretném kipróbálni!
Segitsetek! Köszi!!
Szia! Láttam a képeidet, gratulálok, büszke lehetsz magadra!
Holnap is megyek Zumbára!:-) Ez a második alkalom, várom már, nagyon!:-)
Nekem az álomtestsúlyom a 65kg!:D