Zumba fitness - CSAK tapasztalatok (beszélgetés)
nem aggodok, :)ma elmegyek sportboltba, megnézem nincs e valami toning stickhez hasonlo kézisulyzó.
csak az nem fog csörögni :( :D
Budatétény, úh nem olyan sok lehetőségem van, mondjuk én ugy terveztem, hogy suli után hazafelé, mert móricztól nem messze vagy akkor és úgy hátha utba tudok ejteni egy jó kis helyet. talán gold fitness. Most németországban vagyok, itt meg elég komoly áron mozog egy óra.
néztem aukciót toning stickre, tegnap 1 euro ovlt, ma mar 21. hajj :(
Nyugati mellett van egy kis táncterem, oda járok heti 2*, meg elvétve Allee-ba, bár azt nem szeretem, sokan vagyunk, kevésbé barátságos, és nem is olyan intenzív... de a tanárt szeretem, így ragaszkodom :)
Te merre laksz itthon?
Valakinek van ilyen toning stickje? én néztem hivatalos zumba oldalon, mindent lehet kapni tetkót, matricát is de ezt nem találtam sehol. néztem ebayen stb..de csak szettben árulják a cdkkel amik meg már me vannak, iy nem adnek 60dollárt ki érte. Valaki vmi ötlet? esetleg ha megy valaki zumba órára megkérdezhetné a tanárját :)
köszi, sziasztok
én most külföldön vagyok, itt meg sokkal drágább, ugyhogy majd ha hazamentem zeptemberben megyek majd órára. tuti nagy hangulat lehet ott.
Te pesten hova jársz?
Nekem még mindig nem jönnek be a videós tornák (nemcsak a zumba, semmi más egyéb sem :) ), uh. maradok a személyes részvételnél.. :) ma este is megyek rázni a fenekem 8-tól a kedvenc zumba tanáromhoz :)
Neked pedig kitartás, meglesz az a zene! :)
azért köszi. tanultam spanyolt évekig, de ez meghaladja a képességeimet. :)
én most toning stickre vadászom, de ebayen csak ugy aruljak hogy az összes dvdvel, külön meg nem :(
meg a total body transform könyvet is keresem. minden nap megcsinaltam a cardio partyt, ma a powert (nagyon durva) és mellé az erositöt. és már látszik...ugyhogy lelkes vagyok !!! :))
sziasztok!
nincsen meg valakinek a que te mueve dalszövege?
nem találom sehol neten, és imádom azt a számot. a cardio partyn azzal kezdenek.
köszi előre is
Sziasztok!
Én kedden találtam rá a zumbára, azóta sikerült az összes dvdt beszereznem, meg a kiadott zenei cd-t is :)
Nekem nagyon bejött, egy tipp a lépéssel bajlódóknak: szerezzétek be a zumba zenéket, rátudtok keresni és akár online hallgatni. Nekem nagyon sokat segített mikor ugy gyakoroltam h megneztem a dvdn h kell cisnalni a lépést, és akkor gyakoroltam hozzá való zenére.
Hajrá mindenki, lets ZUMBA :))
Na kipróbáltam. 20 percet csináltam belőle. Hát szakadt rólam a víz szó szerint csöpögött az orromról,a homlokomról, de még a mellkasomról is.:)
Nagyon ugri bugris, de olyan volt mint ha táncolni tanulnék. Nagyon hamar elment ez a 20 perc. És jól éreztem magam alatta.:) Ajánlom mindenkinek.
:) Mármint oktatónak?:)
Még jó h én már nagy vagyok :D , és októberben mehetek :)))