ZooMumba... (beszélgetés)
Minden út lapjára 1 kukát tudsz tenni.
Azt nem tudom miért nem tudsz venni.
Köszönöm!!!! :DD
Az oroszlánok jó sok pontot hoznak nekem, így könnyebben megy a szintlépés. Igaz, aki hamar kifogy az ételből italból is sok pontot hozhatna, ha ráérnék egész nap kattogtatni, de így a hosszabb távú megoldás kerestem. :P
Igen, ő a koala. Mivel az elején elszórtam a zoo dollárt gyógyszerre, meg fulos kajcsira, szépen a szintlépésekből kapott dolláron őt vettem. De semmi haszna. A feladatoknál sokszor 12 alkalommal kéne etetni, itatni, takarítani. Pontot alig ad és sokára éhezik meg újra..tiszta ráfizetés.
Modeszta, a többi prémiumos állat is olyan hasznos mint ahogy a koalát az előbb leírtam?
Már nem gáz, közben láttam, hogy te másik formátumot írtál, mint amit én választottam és lecseréltem, csak ide már azt nem írtam meg. :)
Nekem sem így volt eredetileg. De a helykihasználás szempontjából muszáj volt alakítani rajta. Bár nem annyira szép, de rengeteg kifutónak van így helyem.
Mért gáz???
Örülök, hogy segíthettem, bár kicsit megkésve...
A te állatkerted is formabontó! Eszembe sem jutott, hogy átlóban is lehet építkezni... Mekkora ötlet!
Ugyan így jártam ma reggel, csak nekem 75 halat adott ki.
Modeszta! Végül sikerült valami ócska formátumot találnom. Elég gáz kép, de legalább fent van! :DD Köszönöm a segítségedet!
És ez viszont is igaz! Mindenki megérdemli!!!
Remélem, most már elindítják ezeket a funkciókat is...
ennél szebben én sem mondhattam volna :DDDD
azért kíváncsi vagyok lesz e itt is olyan, hogy majd játékon belül fotózni lehet az állatkertet, meg szavazni rá, tuti megszavazom Nektek a maxot, számíthattok rám! :)
Amikor Paintbe beilleszted a képet, akkor nem "mentés", hanem "mentés másként". A "fájl típusa" listát lenyitva találsz olyat, hogy "JPEG". Ezt kell kiválasztanod. Ha így menti el a program a képet, elvileg be kell tudd illeszteni.
Bocsánat, tényleg nem vettem észre a kérdésedet!
Bee, köszönöm a figyelmeztetést!!!!
Nekem már csak az 50. szinten nő a terület. Az milyen messze van...
Még 1-2 állatnak tudok helyet szorítani, ha beraknak újakat, de soknak nem. Most egyenlőre minden állatom megvan. Még a következő szinten vehetek új épületet, aztán egyenlőre mindenem megvan...
23. szinten totyorgok. Már 2,5 millió pont kell a szintlépéshez...
A bejárat mellett a vécé van, mellette a steakház, aztán fagyizó.
bakker, tegnap néztelek meg, eszembe sem jutott, hogy már intézkedtél is, bár a Lotto 5-ös jönne ilyen könnyen :DDDD, nagyoooooooooooon tecciiiiiiiiik!!! Látom van idegenvezetésed is, csak arra nem jövök rá, mi van közvetlenül a bejárat mellett. Hányadik szinten vagy? Jajj de sárgulok. :D
Nyusznyusz, mindjárt tényleg felteszem, hajvágással küzdöttem, kisfiam útálja az ollót, géppel kellett levágnom a pajeszánál is, hát brühühü, mert nagyon belevágtam, még mozgatta is a fejét, az a szerencsém, hogy 2 hét és kinöveszti, nah megyek intézkedni sufniügyileg...