Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Tüneményes a Vito gyerek.
Az elfáradtam és a kóma képek NAGYON TETSZENEK :D
jóreggelt,
Vasárnap: igen hallottam, és örülök.
Talira: igen, mi visszük Kamit.
:DDDD
Lehet úgy lesz!
Ha a fülvakarása nem szűnik meg most, akkor azonnal vedd le róla a nyakörvet! Allergiás is lehet rá, úgy mint bármelyik spot-on okozhat allergiát. Ezt is ki kell tapasztalni.
Azért is nem értem a dokit, mert ha egyszer kinyomta, akkor utána az már üres, és nem kell havonta nyomkodni, addig míg vakarózik. Ezzel ugyanis megszűnik a vakarás. (már ha emiatt volt)
Ha be lenne gyulladva neki, akkor viszont komoly kezelés kell rá, nem nyomkodás. :(
Ki kell tapasztalnod, hogy neki mi a jele. Ahogy olvastad mindegyiknek más, és van amelyiknek nincs is gondja ezzel.
Ahogy Kamillka mondta, nem szabad sűrűn, mert annál sűrűbben kell. Ennek elvileg természetesen kéne ürülni, úgy ahogy Andiéknál van.
Nekünk az van, hogy mi ugye eszünk husit elég sokat, és nem mindig olyan kemény a kaki, de így is 3-4 hónap, sőt fél év is eltelhet mire megtelik neki.
Jó reggelt!
Nálunk mindjárt leszakad az ég... :(
Jó reggelt!
Hallottátok, hogy vasárnapra 28-30 fokot mondanak?
Kamin és Timin kívül jön még valaki a talira? (ez most olyan, mintha Timi vinné Kamit a buliba)
Sziasztok!!!
Végre egy nap,mikor nem esik az eső!!:-))
Szijjasztok
Kami: igen, viccesek lesznek :D
Augy én is kivi vagyok kamira, és persze hogy hogyan fognak egymással viselkedni.
Bűzmirigy: amikor még Porci "kan" volt nekem is havonta kellett kinyomatnom, mert nálunk a fülvakarás a jele. Mióta ivartalanítva lett, 3-4 hónaponta nézi meg a kozmi és ha kell kinyomja neki.
Kaki: nekünk vegyes, mert hetente 1szer eszün k tápot, és persze amellett bármi ami ehető :D
A dokink nem javasolja. Pedig vakarózhat a nyakörvtől is, Masni is sokat vakarózott mikor rajta volt. Kami pl nem vakarózik, ha tele van a bűzmirigye, sőt a szánkózás is lehet azért mert 1 kicsit kakis maradt a feneke. Kaminak "szaga" van olyankor. Az egész testén lehet érezni picit és teljesen más mint mikor nincs tele a bűzmirigye.
Nyugodtan vitatkozz vele ez ügyben, mert ha elkezdi havonta nyomkodni neki, akkor később már muszáj lesz. Minél gyakrabban van kinyomva, annál gyorsabban lesz tele. Ráadásul be is gyulladhat, azt meg kezelni kell.
Micsoda? Havonta?
Úúúú, valami nem stimmel a dokinál!
Még a kozmetikus se nyomkodja ilyen gyakran, pedig ők tényleg szeretik!
Ezt semmi képp ne engedd!
Akkor kell, ha szánkázik, vagy a fülét vakarja intenzíven.
Már előre rettegek, hogy mit fog alkotni a kisasszony. Csak remélni tudom, hogy meghúzza magát és nem lesz 1 olyan öngyi jelölt yorki sem, aki az ő botjára pályázna:))
Kivi leszek mit szól majd Porci Kamihoz és hogy mennyivel lesz nagyobb:) Lehet csak szélesebb meg pasisabb Porci. Nem akarom mondani, hogy már Kami sem olyan pici, mert majd jól beégek, ha mégis az lesz a többiek között:PP
Hát az nem jó. :(
Ház: kivi vagyok.
Itt nem állt el. :( Még mindig szakad. :(
Séta nem lesz, majd a kádba pisil a gyerek. :D
Megjött a háza, összerakjuk és majd hozok képet.