Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Köszi!
Ha van időd írd már melyiket kell nézni. :)
Porcikát megtaláltam... :D
Jóreggelt,
A szervezőcsajszi képei, én délután rakok fel, mert az otthoni gépre mentettem ki.
[link]
Jó reggelt!
Várjuk a képeket!
Vééégre jó idő van!
Szijjasztok
Nem volt rossz a tali, de meleg volt.
Taliztunk Suzyval, Chilivel, és persze Kamival.
Majd holnap teszek fel képeket.
Szép vasárnapot
már csak bő 3 óra.........
Ennek örülök, akkor ott tali :D
Sziasztok!
Mi is megyünk a yorki talira:) Ha valaki jön Bicske környékéről, nálunk még van hely az autóban.
Ez nem rossz,csak nekünk nincs ajtónk!!:-D
HOL??
Küld már erre is!!:-))
Nekem is párszor neki kellet futnom, mert mindig elhomályosodott a szemem. Főleg, ha belegondoltok abba, h pl szegény kis yorkik, akik a szemünk fényei és ilyen emberek miatt lesznek betegek. Nem tudom, mit tudnék velük csinálni! Egyébként az enyém is ugat, de hiába csukom ki a rászólás után! Csak még jobban ugat! :D Kutya, ez a dolga! :D
Judyka: jajjjjjjj én is elpityeredtem .(
Erika: nálunk is megy az ugatás, és nálunk is szankciók vannak mint csillagnál, és bevált.
Nálunk is megy az ugatás, de van ám bünti, ami nálunk bevált. A szobában vagyunk, és ugat, mert nem vele foglalkozunk. 2x, vagy 3x rászólunk, és aztán kitesszük az előszobába 1-2 percre, és bezárjuk a szobaajtót. Utána észhez tér kicsit. :)
Végigolvasni nem tudtam de már nagyon bőgök. :(
Köszi! Csináltam egy naplót, abban benne van! :)
Sztem ide másolhatod! Nem, lányok?:O
Sziasztok! Már elég régóta olvasgatom ezt a fórumot(mióta Kamival először "beszéltem") Igyexem minden nap, nehogy lemaradjak valamiről, bár néha azért elvesztem a fonalat! :D Eddig azért nem írtam, mert nem akartam megzavarni a baráti kört, van így is elég megbeszélnivalótok. viszont most találtam egy nagyon megható történetet, amit szeretnék Veletek megosztani, csak nagyon hosszú, és nem tudom, h hova másolhatom be. Nekem is yorkim van, nem törzskönyves. Nekem csak a személyisége miatt kellet ez a fajta. Nem akartam növeszteni a szőrét meg ilyesmi, bár Kami nagyon szép. Miután elhagyta a babaszőrét, begöndörödött! :D Mondjuk nem tudom mit vártam, "csak" 40 e-ért vettük! De én így is imádom, mert olyan, mint egy kis őrült. Hú, ez is hosszú lett! Bocsi :D
Hát ez az ugatás nálunk is probléma. Én sem tudom befogatni a száját, ugat ha kell ha nem. És az a durva, hogy van, hogy engem is megugat..játékból gondolom:D remélem..:D
Fifi is tudja az ülj-veszényszót,de sajnos többet nem!:-((Most éppen az ugatásról szeretném leszoktatni,de nem tudom,hogy mennyire fog sikerülni!!:-S
FSzandra: az ül nálunk is megy, sajna a fekszik nem, csak akkor a őúrasága akarja :)
Csillag: eső :D
Vito ugyanolyan simán tanulta ezt is mint az ült. Úgyhogy csak nyugodtan! :D
Jó reggelt! Hát már én is kezdek besokallni, hogy ennyit esik ez a szar. Hétvégén szeretnénk a párommal és a sógijelöltékkel tüzet rakni az udvaron, és sütögetni. De hát ha így folytatja..Nektek meg ugye a yorki tali. Holnapra még mondd záporokat, de vasárnapra 25 fokot mondd. Remélem, hogy most már jön a nyár. Ma is ült Johnny, jutifalatka nélkül is. De azért adtam neki 1-2db-t!:) Úgy várom, hogy lássa a barátom, hogy mit "tanultunk"! Mert nem akarta elhinni, hogy megtanítottam neki. Szeretném majd a "fekszik"-et is, de azt hallottam, hogy az alacsony magasságuk miatt, ez nehezebb náluk. Na nem baj, majd rávezetem, hogy mit is szeretnék tőle. Szép napot!
Jó reggelt!
Én már szavakkal nem tudom kifejezni az eső iránti érzéseimet... :(
jóreggelt,
FSzandra: grt a "ül"éshez, hidd el hamar rá fog jönni, meg 1-2szer ültesd le és ne mindig adj jutalomfalatot.
UTÁLOMMMMMMMMMM az esőt :-(, Porci meg botozna......
:-) Ma már abba hagyom, mert szegény rosszul lesz a sok jutófalitól, de olyan édes!:D Muszáj volt újra és újra megcsináltatnom vele, hogy lássam!:D
Ügyik vagytok, csak folyamatosan csináld vele, mert elfelejti. :)
:) Lehet Vito se fog, csak most ujdonság. Majd kíváncsi leszek mi lesz később...
Sziasztok! Ma megtanítottam Johnnynak jutifalattal az ül-t! Olyan kis édes!20 perc alatt megértette, hogy mit is akarok tőle!:-)
További ajánlott fórumok: