Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Komoly? Nem gondoltam, hogy ennyi, nem úgy néz ki. :) De olyan jó, hogy jó husiban van, látni rajta, mint Porcika is.
Ha gond van, legalább van miből fogyni. :)
Na akkor ő is érdekes eset. :D Vitot most az ágy környékén se látni. :)
Köszönjük! :)
ÁÁÁ, nem hinném hogy Vito nagyobb lenne Nixynél. Nixy olyan 4körül mozog. Megsem merem méretni! :)
Nixy is túl Úrihölgy ahoz, hogy lemenjen a járólapra. :) Pedig szenved látom rajta. Inkább, mellettünk az ágyban. Megpróbál a takaró alá is bebújni, de kb 2-3 perc után rájön, hogy ez így mégrosszabb, és inkább kijön! :) Nagyon sokat iszik. De sokszor elfelejt inni.Ilyenkor emlékeztetni kell rá, hogy igyon. Nagyon nagyon lusta ebben a melegben! Főleg séta után, kell őt odavinni a vízhez. Lóg a nyelve, de inkább siet be, hogy lefeküdjön.
:D Hát ha iszik is a melegben, akkor én se nagyon értem hogy bírja ki. Vito 4x van lent 1 nap.
Én is örülök! Tényleg ezért legalább...
Behalok! Vito meg attól van rosszul ha anyag van alatta. :)
Kami szerintem óvja a szépen ápolt szőrét. :) Nem lehet ám akárhova lefeküdni. Igényes!
:DDDD Na az tuti!
Vagy ti lesztek a sztárok a kempingben!
jóreggelt,
Meleg: Porci is azt csinálja mint Vito. Melege van, járkál, ha pedig felteszem az ágyamba akkor a pofámba liheg. Napközbeni sétákat elhagytuk, 1szerűen nem hajlandó lejönni. Maradt az este és a kora hajnal. Bár ilyenkor azért elgondolkodom, hogy hogyan is bírja ki.
Kata: tüneményes a babád :D
csillag: a rosszban is van valami jó, nem fullad és ennek szívből örülök.
szőr: mi kopik vagyunk, de így is földig ér a nyelve.
Még nem rendeltem meg. :) De most már nagyon aktuális lesz.
Egyébként hideg párásítót veszünk, szóval lehet a végén tényleg esik majd az eső a plafonról. :D
Komoly? 3 órát? Az nem gyenge. Jól bírja a meleget.
Tegnap meséltem otthon Kamit, hogy nem ül le a kövön. :)
Vitot este le akartuk fényképezni. A konyhában aludt kiterülve, a hátsó lábai hátra, az elsők előre.
A baj az volt, hogy valószínűleg elzsibbadhatott közben a lába, mert hirtelen felugrott visítva, és nem bírt ráállni. :( Masszíroztam egy darabig a lábait. :)
Sziasztok!
Jajj szegény Vitocska:S Még éjjel is ennyire szenved a melegtől??:O Legalább nm fullad, ami jó. Már használjátok a párásítót? Tiszta trópusi klíma lesz a laásotokban: párás és forró. Még lehet az eső is elered:D
Kami már tök jól hozzászokott a meleghez. Déltől alszik 5ig, akko relindulunk sétálni. Így viszont, hogy iszik közben tök jól érzi magát. Tegnap is 8 előtt keveredtünk haza, annyira jól elszórakozott és elrohangált, de ha rajta múlik még maradunk:))
Yorkiknál édes mindegy, h hosszú vagy rövid a szőre, mert nincs alul szőrük és az lenne az a réteg, ami szigetel. Az övék csak dísz kb. Na jó nem, mert a bőrüket védi azért a káros sugaraktól:)
Biztos nagyon szép lesz világosan is.
Nekem is az tetszett eredetileg, bár a párom nagyon rosszul van tőle. És szerencséje lett, olyan lett Vito amit álmodott.
De szerintem ha rózsaszín lenne a kicsifiunk lenne. :D
Szia!
Üdv itt! :)
Kérhetünk képet Lizikéről? Mennyi idős?
Sajnos ez szokott így lenni, hogy ők a királyok-királynők, de próbálunk nem elcsábulni. :)
Sziasztok nekem is van egy mini yorkim Lizike nagyon okos, tudja hogy kell a gazdit az orránál fogva vezetni :) nem tudok neki nemet mondani olyan édesen tud nézni.
Hát ő sem nagyon bírja a meleget eddig mindig mellettem aludt az ágyba mostmár a földön alszik ott hűvösebb aztán ha felmelegedett a parketta arrébb fexik. Nagyon imádom.
Úúúú, nem semmi társaság. :D Én sátorozni se indulnék el, nemhogy 2 kuttyal...
Gyáva vagyok! :)
Nyugodj meg, ezt a meleget nem bírják. És ők még kistestűek.
Munkatársam most meséli, hogy a rotijuk a kisvödör vizét a szájába veszi és a fejére borítja, vagy a földre és belefekszik. :)
Jó reggelt!
Szuper ez az éjszakai meleg a panelban. :(
Vito egész éjszaka mászkált és lihegett, kiterült egy helyen 1 percen belül ment odébb.
Még 1:10-kor az órát néztem, és 4-kor már a fejemen ugrált mert pisilnie kellett.
Szóval tisztára kipihent vagyok, majd elalszok itt a papírokon. :)
Viszont lehet jó ez a nagy meleg, mert 2. éjszaka, hogy nem fulladt.
Sziasztok!
Most olvastam, h a Ti "gyerekeitek" sem bírják a meleget. Bubu is bekéredzkedik kb 5 perc után az udvarról és a metlakin hűti magát. :) Már kezdtem megijedni, h az csak az enyém ilyen nyafka! :P
Nixy nagyon élvezte a havat. Leginkább olyan hókuoacokba ugrélt, akonnan ki sem látszódott! :) édes volt! Probléma csak akkor volt, mikor a hosszú szőrére ráragad az a rengeteg hó.
Nixyiről is nagyon neház képeket csinálni. Mire megnyomod a gombot, addira direkt elfordul! :)
Na mindjért teszek fel Én is frissebb képeket!
Nixy az elején nem szerette a kocsit, hányingere volt, meg nem akart beszállni a kocsiba. Szerencsére kinőtte, már magától ugrik be a kocsiba. Szóval ezzel a részével nem lesz gond. Olyan apartmanba megyünk, ahova lehet vinni kutyát. Sétálni szeret. Szerintem nem lesz gond. Majd meglátjuk, a vizet mennyire bírja. Partra majd viszünk napernyőt, és ha max nagyon melege lesz, vagy látom hogy szenved, akkor felviszem a szobába egy kicsit. Szeptemberben bulgáriába megyünk vele! :)