Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szia! De aranyosak a havas képei a kutyusodnak!Bizti fázhatott!Nekem még csak másfél hója van kutyim, úgyhogy még havas élményünk nemv olt, kíváncsi leszek, hogy hogy tetszik majd neki, és arra is, hogy idén lesz e majd hó!?:D
Nincs nagy változás rajta, pofija,popija,mancsa lett megnyírva. Már alszik! Úgyhogy most a fotózás elmarad, de hozok majd frissebb képeket, csak nem igen szereti ha fényképezgetem!:)
Én augusztusba megyek Horvátokhoz, de én nem viszem, anya vigyáz rá! Nem félsz a nyaralástól vele? Azért átszervezi rendesen a napotokat.
Szia,
Nagyon nagyon aranyos a kicsike! :)
Akármilyen is lesz a színe úgyis úgy fogod szeretni.
Nem teszel fel egy kozmetika utáni képet? :D
Na Vitonak egy nagy sincs. Ezért nem lehet a -18 fokban sem felvinni pár perc után. Dili szegény...
Porcika legalább ésszel csinálja.
Mi egy egész nagy fekélyek vagyunk, főleg ha azt a bő 2 hónapot nézem, amikor 2 naponta kellett Szuzit fürdetni. :-))
Mi a Prac-Tic spot-ont használjuk, annak a használatijában benne van, hogy fürdés után 2 nappal lehet feltenni.
Igen, a csajok mások. :D
Porci is 1000rel jelölget, egy nagy pisi van mikor leérünk, majd szaglászás, és mindenhol pötyögtett.
Na ezért egészen más egy csajszi.
Ő kipisili magát és utána mehet a játék.
Vito viszont megy végig a városon és még 1 óra múlva is képes jelölgetni. Úgyhogy nem nagyon lenne ideje játszani, mert ő elhivatott, feladata van. :D
Amúgy nem irigyellek a hegymászás miatt, de jó ez a játszós módszer.
Valamelyik nap az egyik füves parkrészen játszott 4 kutty, mi meg mentünk a járdán. Megálltunk, úgy 2-3 percig nézte őket, aztán mint akinek sürgős dolga van, már szaladt is tovább. :D
Még ha a "haverjaival" találkozik sem maradunk sokáig, mert indul útjára.
Ebben a melegben különösen jó (nekem:)), hogy felmászunk a hegyre, leülök a fűre és csak dobálnom kell neki egy botot vagy tobozt. Már előre féleg az augusztusi tüzeléstől, hogy a dög melegben karistolhatok majd vele össze vissza, mert este meg reggel nagyon sok kutya van fent a hegyen és főleg fiúk:S
Az az érdekes, hogy kint a füvön hempergőzik, le is fexik, ha ahhoz van kedve, de idebent nem:O
Ha bejön "főzni" velem a konyhába és megunja, még csak le sem ül, csak néz rám, hogy engedjem ki. Akkor megy az ágyra vagy a kanapéra.
De cuki!
Mondjuk Vitot nem tudod egy helyben megállítani, hogy játszon, vagy ilyenek. Ő a lentlét alatt intenzíven megy. :) Hol állna meg vizet inni. :D
Inkább ne próbáljuk ki ezt a módszert. :)
Ez a Kami kész... Nem semmi. Lent is iszik?
Nem tudom, nekem is csak mondták, de én sohasem tartottam be :D
De kössziiiiiii hogy utánanéztél, egy angyal vagy :D
Nem azért, de egy lakásban tartott kutyát (még ha ágyra nem is mehet fel) évente egyszer megfürdetni nagyon csücskös... Mi retket hordhat be az a szegény kutyi:) Ráadásul Kami 1 kiadós betonon pisilés után jól összekeni hátul a szőrét. Valószínű, hogy nem fogom rendbetenni.
Meleg: Kami egy úri p.csa, nem hajlandó a földre lefeküdni, de még leülni sem, úgyh az ágyban vagy a kanapén szenved, ha nagyon melege van beáll a ventillátor elé. Ő is liheg egész nap, rengeteget iszik. Fél 6 kor viszem le, akkor már jó árnyékos a füves rész, ahol játszunk, de még így is viszek másfél liter vizet magunkkal. Annyit pisil egyszerre mint egy ló:))
"Ha a kutyát samponnal fürdetni szükséges, javasolt ezt az Advantix® spot on kezelést megelőzően, vagy az után két héttel megtenni, a készítmény kielégítő hatékonyságának biztosítása érdekében."
Ez van a használati útmutatóban.
Fürdés: az évente 1szerin én is szétröhögtem magam, Porci 1 hónap után is büdös mint állat, és persze KAN szaga van ............. :D
Csepp: én 1500ért veszem a dokinál. Elméletben fürcsi után 2 nappal lehet rácsepegtetni, bár én ezt nem szoktam betartani, mert a kozmival csepegtetem rá.
Porci: lóg a méteres nyelve, és hosszabb sétára is csak reggel és este hajlandó. Nálunk az előszoba a menü, ott járólap van, hűti magát.
:DDDDDD
:DDDDDD
Még jó hogy nem röhögted szét magad... Milyen büdi lehet 1 év elteltével? :)
Akkor Andiéknál igencsak sok a fekély, meg nálunk is 12x nagyobb az esély...
Sziasztok!
A fürdetésről jut eszembe:) Tegnap előtt séta közben szóba került és mondtam, hogy a mostani samponjával olyan gyakran fürdetem Kamit, amikor csak akarom. Erre a nőci közölte, hogy még a havi 1 is túl sok:)) ÉVENTE CSAK 1X LEHET A KUTYÁT FÜRDETNI, különben fekélyes lesz a bőre...
A cseppel kapcsolatban: mikor volt fürdetve? Mert ezt jó ha figyeled a cseppel kapcsolatban.
Az állatorvosnál lehet, hogy találsz majd olcsóbban aukciós oldalon spot-ont.
Attól függ milyet fog ajánlani, hogy az már szabadforgalmú-e...
Nekünk az adv..tix 1800 ft körül van a dokinál a havi, aukción 5e-ért vettem meg a 4-et.
Köszi-köszi! Akkor holnap elviszem állatorvoshoz, ma a kozmetikus miatt nem akarom. A cseppel egyet értetek? Először lecsepegtetem az orvossal, aztán ha lehet venni és beválik, akkor veszek itthonra.
Nagyon meleg van....és tanulnom kéne!Pedig legszívesebben strandra mennék...:)