Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
De képzeljétek el arra jöttem haza a munkából, hogy Zizó furcsán viselkedik nagyon-nagyon furcsán egyből bepattantunk az autóba irány az állatorvos hát kiderült, hogy álvemhes a bébikém :S a játékait összegyűjti és őrzi őket mintha a kölykei lennének és el sem mozdul ha elveszem sír utánuk. én ilyen hangot sose hallottam még tőle olyan szinten sír, hogy a szívem szakad meg. Csak a kivizsgálás, bűzmirígy ürítés és fül tisztítás 4500Ft volt írtak fel neki egy cseppett, amelyet 5napig kell szednie és elméletileg rendbe állítja a hormonokat és elmúlik neki ez az állapot ez a csepp is 5000Ft volt durván 10.000Ft-ba került. Pedig most marhára de nem állok jól anyagilag, de nem baj a lényeg hogy rendbe jöjjön ezért még az utolsó filléremet is odaadnám. Jah és még a tejcsit is termeli.... :S olyan hálásan vigyázz a játékaira annyira imádom
Köztetek volt már olyan akinek álvemhes volt a picinye???? ha igen tapasztalatokat kérek mi tudok tenni?
Szép estét,
Nemrég értünk haza a dokitól.
Volt méreckedés (4,75 - örültem)és persze fognézés. Diagnozis: fogkő leszedés, és 1 kis tömés - csüti 17:30kor.
Azt hiszem a kozmi "szenvedtetést" jövö7re halasztom.
Ata: köszi. Ma vagy holnap elsétálunk a dokihoz, aztán majd kiderül.
FSzandra: tüneményes :D
Kata1230: sztem a yorkiek ilyen "anyásak", bár én csak az ivartalanítás óta tapasztalom ezt. Addig ment égbe világba, most meg mindenhova követ, ha leülök ő is leül, vagy lefekszik (pl: yorkie talin el sem mozdult mellőlem), és este is odakuporodik hozzám, melegítjük 1mást :D
Szerintem a yorkiknak ez tipikus tulajdonsága, hogy ennyire ragaszkodnak a gazdikhoz. az én kincsem is nagyon anyás, ha elmegyek otthonról ráfexik valamilyen ruhadarabomra és addig nem mozdul míg haza nem érek nem lehet vele játszani meg semmi, mihelyst hazaérek ugrándozik szaladgál játszik le se lehet lőni. De én is annyira hozzánőttem ha otthon hagyom egyedül majdnem óránként telefonálok mi van vele mit csinál :) egyszerűen nem bírom nélküle, lehet túlzás de tényleg ez van. Mikor kórházban voltam könyörögtem anyuméknak hogy csempésszék be egy táskába mert látni akarom. Szeptemberbe megyek 1 hétre egyiptomba van útlevele meg minden, de sajnos nem tudom vinni mert minden reggel 7kor megyek ki hajóra és csak este megyek haza és idegen helyen nem bírna ki egy egész napot egyedül így kénytelen leszek anyáékhoz hazavinni.
De szerintem az 1hét alatt kicsit lelkibeteg leszek, hogy nincs velem. De tudom, hogy jó helyen lesz mert a szüleim is imádják és mindent megengednek neki. Ti is ilyenek vagytok vagy én túlzom el ennyire ezt a ragaszkodást?
sziasztok itt debrecenbe még mindig meleg én sem bánnám ha jönne egy kis eső.
Képzeljétek el a kutyum megbolondult, tegnap lefeküdtünk este aludni mondanom se kell annak ellenére hogy kicsit nyitva volt az ablak elviselhetetlen meleg volt.Én ilyenkor is használok takarót mert olyan jó átölelni jó puha, a lényeg Lizus bebújt a takaró alá és úgy lihegett majd megfulladt és hiába vettem ki onnan 4szer is mindig visszabújt, nem akart inni sem. Teljesen bebújt a takaró alá éppen, hogy csak a 2szeme látszódott ki és úgy lihegett majd megőrült annyira féltem, hogy hőgutát kap vagy ki tudja mit de nem tudtam kiszedni onnan.
Szerintetek miért csinálhatta ezt????
Jóreggelt
Fogkő: kösziiiiiiii mindenkinek a +nyugtatást.
Árat lehet tudni???
Meleg: mi is küzdünk vele. Én beszoktam vizezni a hátát, és persze az előszoba kövén fekszünk.
Sziasztok!
Én Bubuval azt csináltam -mivel kint vagyok az udvaron egész nap, és bent is nagyon meleg van-, h kiviszem az udvarra, bevizezem a szőrét, meghempereg a homokban, rohan, mint akit puskából lőttek ki! Végre újra pörög napközben! :) Remélem nem csináltam vele semmi rosszat, élvezi! :S
Sziasztok!
A fogkő leszedés tényleg nem egy nagy történet. Nekem a cincust kellett vinni. Anya rászokatta a friss csirkemellre és csak azt volt hajlandó enni, nagyon ritkán evett 1 kis tápot csak.
Új találmányom a meleg ellen: törölközőt teszek a hűtőbe és azt terítem Kami alá. Egy kicsit hűti, bár az egész napos alvásnak meg lett az eredménye, most olyan virgonc az esti séta ellenére is, hogy hihetetlen.
Sziasztok!
Igen az én kutyimnak szedték már le!
Előző este már nem szabadott enni, mert altatták!
Inkább csak bóditás volt!Nem fáj neki semmi, csak azért bóditják, hogy nyugton maradjon! Ha kész van, már ébresztik is! Kicsit kóvályogva jött haza és utána estig szundizott! Ha tehettem volna, akkor felemeltem volna!:)
Úgyhogy ne félj, nem komoly ügy!
Jóreggelt,
Kami&Csillag: ahogy látom Porcit a védelmetek alá vettétek :D
Jövö7en megyünk kozmihoz, és persze beugranánk a dokihoz.
Sztem elkezdett nagyon fogkövesedni Porci foga. Valaki szedette már le, mire számíthatok.
Előre is köcceeee
Jó 7végét
:DDDD
Így igaz! Pedig még nem is láttam élőben!
Ezen JÓT mosolyogtam :D
Nagyon meleg van, Porci is szenved, fel alá járkál, csak este és hajnalban aktív.
Most is kint az előszobiban fekszik a kövön és földig ér a nyelve.
Szép 7végét mindenkinek