Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Tegnap este a hörgőgyulladásom azt hiszem ráhúzódott az agyamra. :DDDD
Elkezdtem varrni Vitonak.
Vettem neki egy rugdalózót, és egy vastag kabátot a turiba, ami 0-3 hónapos korig való. A hossza pont jó volt, de szélességre 2x belefért. :)
Na kb 3 órás birkózás után elkészült a télikabát, és a plüss kezes-lábas. :D
A kabátért megérte. Valahogy sehol nem akartak olyat csinálni, amit én elképzeldtem, mármint vastagságra. Ami meg tetszett volna, az 6000 ft-nál kezdődött.
Na most 1700 ft-ból megúsztuk, és szupi meleg.
Egyébként pont jókor, mert odakint kegyetlen hideg lett. :(
A képeket megnézhetitek a naplóban.
Jó éjt!
Vito még mindíg meg van kergülve, és a házunkban levő tüzelő kislány anyukája megnyugtatott, hogy még 2 hétig tart az esemény. :(
Mióta ez van, azóta Vito kész van. Állandóan a kőre fekszik, meg a földön alszik. Persze majd meg fagy, és állandóan remeg.
Úgyhogy a háló érdekesen néz ki. Pléd, törölköző, kispárna, minden van a földön, csakhogy egy centit se találjon a szőnyegen. :D
Biztos fog neki tetszeni.
De szerintem hamarabb elintézik úgy a dolgukat. Szárítani viszont tényleg mindenképp kell majd.
Timi!
Nálatok komolyan annyi hó esett, hogy Porci hempergett?
Itt szállt 3 pihe, és annyi. :D
:DDDD
Ez kész... jó estém lesz már!
Szuzi nagy lány elvileg! :) Puszi neki azért!
Bejja!
Az almát Vito is eszi, pedig sok a sava, de attól semmi baja nincs. :)
Sziasztok csajok!
Andi nagyon röhögök! :DDDD
Tiszta jó lesz az ajándékotok! :DDD Szegény macsek, depressziós lesz! :D
Nálunk még nincs hó,kíváncsi leszek,hogy Fifi mit fog majd szólni hozzá,ha lesz!
Nem fáznak fel a hóban?Olyankor mennyi ideig viszitek le sétálni?Nekünk ez lesz az első telünk,és kicsit félek tőle!!
Szia Timi!Várjuk a jó nagy havat:-)Golyó pucolt haza fele kicsit kényes se az essőt se a havat nem nagyon birja, de a mai napját feldobta 3 Yorki csajszi már reggel meglátogattak minket szóval ma jó napja lesz:-))
Puszika:-))
Sziasztok,
Bekukkantok :D
Látom mindenki JÓL van, ennek örülök.
VÉGRE esik a hó, Porci belehempergett reggel, olyan cuki volt :D
Többi kutya hogy reagált a hóra???
Kari: labdát és rágcsát fog kapni :D
Sziasztok!
HA lehet hinni az oltási könyvnek, amit Szuzihoz (másodszor) kaptunk, akkor ma 1 éves lányka.
Ha nem az övé, akkor boldog szülinapot valahol egy kutyusnak, akinek nincs meg z oltási könyve. :-)
Szuzi kiskutyát kap karácsonyra, a kiskutya meg nagykutyát, és minket.
A macskám megy szerintem kér majd 2 méter kötelet, hogy felköthesse magát. Egy kutyával sem jön ki, nemhogy kettővel. Szegény :-))))
Szia!!
Ebben kérnék segítséget,mert nem tudom,hogy mit vegyek Fifinek!Ötleted viszont már biztos van,mert nekünk ez lesz az első karácsonyunk!:-))
Sziasztok csajok!!!Szép hétvégét kívánok mindenkinek!!!
Ti mit vesztek a lurkóknak karira? Olyan édes a kis Golyóm neki is be szoktuk csomizni az ajándékát de valahogy tudja,hogy melyik az ővé s el se mozdúl a fa alól amíg meg nem kapja az ajándékát.S úgy tud örülni neki mint egy gyerek:-)
Sziasztok!
A kis Kamillám teljesen készen van. Megőrít ezzel a labda mániájával. Rendesen megbosszulta, hogy egyedül maradtak az apukájával tegnap este én meg leléptem bulizni. Reggel 8-tól hordta a sípólós labdákat + játékokat az ágyba és a fülembe csipogtatta őket, mert játszani akart:) Így kénytelen voltam felkelni és dobálni neki egy óra hosszán keresztül. Az ágyában pedig valódi raktár van...Szedett elő csomózott csontot, szárított csirke lábszárat, marha tüdőt és haribot... Széttúrta a potpourimat is levezetésképpen, bér nem tudom, hogy ért fel a dohányzóasztalig. Szép kis kupit csinált az ágyba a kis lökött:D
Bejja: Nagyon szerették egymást a kis cicával. Kami mindig a fülénél fogva húzta, de a cica nem bánta. Hanyatt feküdt neki és nyúlkált a lábával utánna, hogy még játszanak, sőt még tisztította is, Kami meg persze puszi özönnel viszonozta:) A cicus otthon lakott, de ellopták:( A múltkor hazajött, anya be is vitte a házba, de az anyacica nem tűrte meg. Amíg anya dolgozott, elzavarta a picit. Mióta ivartalanítva lett nem tűr meg más macskát még az udvaron sem:S Azóta viszont Kamit nem bántja legalább...
Famelia: állatorvos függő, hogy a kombináltat vagy a parvot kapja meg először. 3000 körül van egy oltás.