Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szia,
Én a helyedben nem fürdetném 2-3 hetente, mert kiszárad a bőre.
Sziasztok !!
Egy olyan kérdésre keresem a válasz, amire az állatorvos se tudott mit mondani. A kiskutyám állandóan vakarózik, de nem bolhás és atka sincs benne.
Mi lehet az oka?
2-3 hetente fürdetem. Lehet száraz a bőre?
Ha valaki találkozott ilyennel kérem, írjon
Köszönöm
Gyere a klubba, itt már nem mozog szinte senki.
Adatlapomon keresztül jelentkezhetsz, várunk szeretettel.
Sziasztok!
Jelenleg új vagyok itt a Ti kis yorkis klubotokban, de szeretnék csatlakozni. Jobbnál- jobb dolgokat olvastam itt. A kérdésem az lenne, hogy tudomásom szerint van normál, mini és extra mini yorki, ám nagyon sok helyen olvastam, hogy ez hülyeség. Ti hogy vélekedtek erről? A másik kérdésem az lenne, hogy milyen hosszú és magas körülbelül felnőtt korára? Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Hűűűű de rég voltam itt...talán már nem is emlékeztek...de azért remélem,néhányan igen:D
Hogy, s mint vagytok?
Időközben a törpémből nagyfiú lett, asszem kiskamasz korban van, mert néha brutál elgurul a gyógyszere;)
A leejtéses problémáról csak annyit, hogy lehet az a baj, hogy féltek...inkább határozottan, és erősen fogjátok,akkor nem eshet ki. Mi rálépős család vagyunk, meg lábbal kicsit arrébb segítős:)Mára megtanulta, hogy ne álljon közvetlenül a lábam alá:)
na pussz mindenkinek, szép napot!
Szia !
Nekem 10 hetes Füge, de még 1x sem ejtettem el, igaz csak akkor tűri, hogy felvegyem, amikor melóból hazamegyek és meg kell nyugtatni.
A többiekkel értek 1et,inkább ne tartsátok az öletekbe,ha nem tudjátok biztonságosan tartani mert Ők kis törékenyek!
Szia,
Nem értem én sem, mi a baj?? Az hogy ki kell nyomni??
Én a kozmival nyomatom ki, és a jel, ha 1000rel vakarja a fülét.A lányok ha jól tudom szánkóznak.
Én azt nem értem, mi a probléma.
Hogy ki kell nyomni? Vagy valami más gond van vele?
Hisz ez a "dolog" nem betegség.
Sziasztok!
Az én kicsi yorkim (normál méretű) most 4 hónapos. Már most probléma van a bűzmirigyével. A doki azt mondta, hogy ez a dolog ennél a kutyafajtánál sűrűn jelentkezik. Másnak is vannak ilyen jellegű problémái a kutyussal?
Szia!
Konkrétan nekem nincsenek, és nem is voltak hasonló problémáim. Amikor felvettem a kutyámat, meg is tudtam tartani, én is, és a családon is.
Igen, simán kitörheti a nyakát, eltörheti a lábát, sérülhetnek a belső szervei, stb.
Gondolom, hogy félted szegény kicsikédet, így szerintem ne csak a családodra szólj 1000szer, hanem magadra is, és amíg nem tudtok elbírni egy 1 kg körüli kutyával, addig inkább ne is emelgessétek.
Nyilván a külsérelmi nyomokat látnád rajta, de a belső sérüléseket nem.
Szia! Nálam 3 hete van a kis jövevény, már nem remeg.Neked is időre van szükséged új közegben, gondolj csak bele.Játékkal,szeretgetéssel,foglalkozással kiépül a bizalom közöttetek.Majd aztán indul a harc is:)
Kitartás!Sok örömet nektek!
Sziasztok!
Én egy hete hoztam el a kutyusomat a tenyésztőtől. Nagyon szeretnivaló kis kutya, de mindíg remeg. Ha pl. egy széket húzok ki az asztaltól, úgy meg ijed, mintha terrorizálva lenne. Pedig épp ellenkezőleg! Nagyon szeretjük, és bármit megtennénk, hogy ne féljen, hogy ne remegjen folyamatosan. Szerintetek mit kellene tennem? Pedig olyan kis játékos kis állat, hogy meg lehetne enni, de mikor rájön.. Segítsetek!
Megvettem a januári IPM magazint. Egy vagyon volt!:(
Van benne kutya IQ teszt. :)Azért vettem!
Majd megcsinálom vele! Majd leirom a feladatokat, ha gondoljátok! Minden nap egyet!:)
Szisz!
Nekünk is voltak "fülproblémáink",elvittem az állatdokihoz a kicsimet, és felkötötte a fülét.Két naponta kellett cserélni rajta a kötést, amíg meg nem erősödött benne a porc.Most már áll mint a cövek:)Javasolt ilyenkor még porcerősítő használata is.Ha már egyszer felállt neki ne hagyd annyiban.Persze hogy ígyis úgyis imádnivalóak, mindenképp szeretjük őket de azért én megpróbálnám a helyedben.Sok szerencsét:))
Szia Kamillka!
Köszi a segítséget. Már jobban van a kincsem, nem vakarózik már. De egyébként olyan bolhaírtót tettünk rá ami 2 hetes kortól ajánlott.