Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Karácsony, béke szeretet.
Beszéltek róla emberek,
Várjátok, vágyó álmotok
S nincs itthon, Soha nálatok.
Elillant drága képzelet:
Gyermekkorodból jön veled.
Aranydiós szent mesefa, anyád terített asztala.
Karácsony, béke, Betlehem…
Elég a gyertya hirtelen.
Elég a karcsú mesefán,
S mi marad holnap ezután?
Marad a gond, bűn, gyűlölet!
Pedig higgyétek el emberek,
Ez az egyetlen értelem,
Amelynek titka végtelen.
Ez az egyetlen igaz út,
Melyen mindenki haza jut.
Mely földre hozza, az eget:
A Szeretet, a Szeretet. ”
BOLDOG , BÉKÉS ÜNNEPEKET
Fincsinek hangzik :)
Sziasztok, szép estét Nektek :)
Sziasztok!
Működik!! Eddig direkt óvatosan néztem a mérlegre, és nem is akartam minden nap ezen stresszelni, mert szándékosan a lassabb fogyásra "programoztam" be magam, de 3 hét után ki merem mondani, hogy -3 kg.
Tudom, hogy ez attól is van, hogy nem eszem magam tele minden nap, csak amennyi szükséges, de mégis hinnem kell a szememnek. Mindezt úgy értem el, hogy közben nem vonok meg magamtól semmit, amit megkívánok. A párom is elégedetten nyugtázza, hogy nem sanyargatom magam, és tényleg hat!!!
Most még jobban odafigyelek magamra, több zöldséget is eszem, a gyümölcsöt meg amúgy is imádom, de nem bízom el magam. Megtartani nehezebb a súlyt, én ezt tapasztaltam.
akkor a legjobb ha videora mozogsz otthon be tudod magadnak osztani.
egyébként ne fogyókuraként gondolj rá,mert ezt nem kell abbahagyni,hanem eszerint lehet étkezned a jővőben. Sok sikert
Én az elején hetente kétszer elmentem konditerembe, 1-1 órát. Esetleg még asztaliteniszeztem néha. De valami otthoni zumbás dolog is megteszi, az lenne a lényeg, hogy minden nap legyen 20-30 perc rendes mozgás.
Mostanra már belejöttem a sportba is:)
egy személyes adagok:
göngyölt csirkecomb
50gr csontozott csirkecomb 2 p
30gr sovány sonka 1 p
20gr fokhagymás sajt 1,5 p
a combot sózzuk örölt bossal meghintjük, a húsra ráhelyezzük a sajtot és a sonkát, feltekerjük, fóliába csomagoljuk, majd tepsibe grillsütőben megsütjük
kb 200 kcal 4,5 pont
Szia, téged is üdvözlünk a fórumon:)
Neked is mondom, hogy ha kérdésed van, bátran tedd fel, mert mindig akad valaki, aki válaszol. Többnyire nem én, ez igaz, de itt van pl Wirgi, Anetta és Editta:))
Szia üdvözöllek és gratulálok a picidhez!
Annyi segítséget tudok nyújtani, hogy végre a kezembe került a kismamák pontos füzete és az alábbiakat írja :
68 kg alatt 28 - 35 pont a napi bevitel
68-79 kg 30 - 37
79-90 kg 32 - 39
90-102 kg 34 - 41
102-113 kg 36 - 43
113 kg felett 38 - 45
A hét alapszabály is módosul:
tervezz napi 4 adag tejet
tervezz napi 8 adag zöldség és/vagy gyümölcsöt
Szia Dorka, üdv a csapatban:)
Csak kérdezz, ha szeretnél, mert szívesen segítünk. Ha én nem is tudok válaszolni, vannak itt nagyon régi és tapasztalt tagok is, akik biztosan segítenek neked.
Sziasztok!
kb. két hete kezdtem el a diétát, nem akarom elkiabálni, de nagyon tettszik.
Az elején nehéz volt számolgatni, de mára már bepontoztam azokat amiket főzök, meg eleve úgy nézek a nasira, hogy az hány pont....így visszatart.
A kilókon is látszik a lassú változás, de sokkal jobb érzés, hogy nem eszem degeszre magam, mégis jóllakom.
Kevés ez a 2 hét, de kitartok a diéta mellett, hiszen nem is egy-két hét alatt szedtem össsze magam...